Προς το περιεχόμενο

HUAWEI GT 3 PRO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ κ καλή δύναμη με τον καύσωνα.

έχω εδώ κ 9 μήνει το HUAWEI GT 3 PRO το οπόιο είναι ρολογάρα σε όλα του.Μπάνια βουτιές οθόνη κ μπαταρία σούπερ!!Δυστυχώςήταν....μια μέρα ενώ ηταν φορτισμενο ανω του 35% το οπόιο σήμαινε 5 μέρες ακόμα μπαταρία για πλάκα το είδα μετά από ώρα ξεφορτισμένο....είδα στα φόρουμς ότι τα αρνητικά ξεκινάνε από τη θάλασσα αν κ το ρολόι ειναι τοπ για κολύμπι αλλά συμβαίνει κ αυτό τι να πεις...το έβαλα να φορτίσει κ για πρώτη φορά έκανε πάρα πολύ ώρα για να φορτίσει...από κείνη την μέρα ενώ κατω από τον ήλιο η οθόνη δε παιζόταν διάβαζες τα πάντα, τώρα δε φαίνεται τίποτα....κ η μπάταρία κράταει μάξιμουμ 5 μέρες από εκεί που κράταγε 18 για πλάκα....εχουν γίνει όλα τα γνωστά reset καθάρισμα κτλ κτλ αλλά τίποτα....δε έχει χτύπημα δε έχει τίποτα πολύ προσεγμένο!!!τι μπορεί  να φταίει???ξέρει κάποιος??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κολύμπι ναι, όχι σε θάλασσα. Εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα. Οι εταιρείες όταν λένε Αδιάβροχο λένε για γλυκό νερό. Αν το βάλεις σε αλμυρό νερό θέλει προσεκτικά και μετά ξέπλυμα απευθείας σε γλυκό νερό. 

Επεξ/σία από TheoAlex50
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Για κολύμπι ναι, όχι σε θάλασσα. Εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα. Οι εταιρείες όταν λένε Αδιάβροχο λένε για γλυκό νερό. Αν το βάλεις σε αλμυρό νερό θέλει προσεκτικά και μετά ξέπλυμα απευθείας σε γλυκό νερό. 

μεχρί εφαρμογή για δύτες έχει κ πάει λέγοντας.όλα τους τα promo διαφήμιζαν κ αυτό...εγω βέβαια ουτε στα 2 μέτρα δε το ε΄χω πάει κ μετά πλύσιμο κατευθείαν!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, yperiwn13 είπε

μεχρί εφαρμογή για δύτες έχει κ πάει λέγοντας.όλα τους τα promo διαφήμιζαν κ αυτό...εγω βέβαια ουτε στα 2 μέτρα δε το ε΄χω πάει κ μετά πλύσιμο κατευθείαν!

Βρε και εγώ ένα huawei Smartwatch που έχω τα μισα άτομα που γνωρίζω ότι το έχουν, το είχαν βάλει θάλασσα και το πρώτο τους πήγε χαμένο. Δεν στο αναγνωρίζει μετά η huawei για δωρεάν επισκευή. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheoAlex50 είπε

Βρε και εγώ ένα huawei Smartwatch που έχω τα μισα άτομα που γνωρίζω ότι το έχουν, το είχαν βάλει θάλασσα και το πρώτο τους πήγε χαμένο. Δεν στο αναγνωρίζει μετά η huawei για δωρεάν επισκευή. 

το καταλαβαίνω δε το είπα σκόπιμα.αυτό φοβάμαι μην ακυρώνουν την εγγύηση για αυτό το λόγο..οπότε λες οτι φταίει η θάλασσα???καλά δε ντρέπονται?300 ευρώ συσκευές 5ατμ κ όλα τα άλλα μαζί κ χαλάνε έτσι....

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, yperiwn13 είπε

το καταλαβαίνω δε το είπα σκόπιμα.αυτό φοβάμαι μην ακυρώνουν την εγγύηση για αυτό το λόγο..οπότε λες οτι φταίει η θάλασσα???καλά δε ντρέπονται?300 ευρώ συσκευές 5ατμ κ όλα τα άλλα μαζί κ χαλάνε έτσι....

Για αντίθεση, έχω ένα skmei Αδιάβροχο που το αγόρασα 10€ από την Κίνα και κάνω βουτιές, κολύμπι κτλ.. Μην τα πολυλογώ.. Σκυλί δεν έχει πάθει τίποτα.. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούργιο thread  . Huawei gt3 active αγορασμενο πριν ένα μήνα από Κωτσόβολο μπήκα χθες θάλασσα στα ρηχά ίσα ίσα που το ακουμπαγε νερό και έσβησε και δεν ξανά άναψε. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και το καλό που τους θέλω να αναγνωρίσουν την εγγύηση γιατί οι ίδιοι γράφουν στο site τους ότι κάνει για θάλασσα. Παραθέτω και φωτογραφία. Αν δεν δεχτούν τι κινήσεις κάνουμε μετά ;

Screenshot_20230715_184508_Chrome.jpg

Δημοσ.

Kαλησπέρα

Και εδώ το ιδιο πρόβλημα σήμερα! Είχατε κάποιο νέο απο την εταιρεία σχετικά με την εγγύηση?΄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...