Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες!

Περιμένω έναν κινητήρα μοτό από Κίνα με αποστολή 26/10/2022 αγορασμένο από Alibaba. Έχω κάνει αίτηση για επιστροφή χρημάτων αφού το δούλεμα παει σύννεφο και επιμένουν ότι πρέπει να περιμένω γιατί έχει κολλήσει στο τελωνείο. Δεν μου λένε που ειναι το δέμα. Το μόνο που μου δείχνουν είναι κάτι στα κινέζικα που με το Google translate μου λέει ότι είναι στο Minsk. ο αριθμός αποστολής είναι πλέον τοσο αρχαίος που ούτε η UPS τον έχει. Οι επιλλογές που μου έδωσαν είναι 1) μου τον ξαναστέλνουν και πληρώνω πάλι τα μεταφορικά 120δολαρια 2) να περιμένω και να προσπαθήσουν να μου δώσουν 366 δολάρια. Αυτο που πλήρωσα ήταν 609 δολάρια. Αν κάνω αμφισβήτηση στην τράπεζα θα τα πάρω? Καραγκιόζηδες στην Alibaba. Τα φώτα σας παρακαλώ... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MKafetzaki είπε

Καλημέρες!

Περιμένω έναν κινητήρα μοτό από Κίνα με αποστολή 26/10/2022 αγορασμένο από Alibaba. Έχω κάνει αίτηση για επιστροφή χρημάτων αφού το δούλεμα παει σύννεφο και επιμένουν ότι πρέπει να περιμένω γιατί έχει κολλήσει στο τελωνείο. Δεν μου λένε που ειναι το δέμα. Το μόνο που μου δείχνουν είναι κάτι στα κινέζικα που με το Google translate μου λέει ότι είναι στο Minsk. ο αριθμός αποστολής είναι πλέον τοσο αρχαίος που ούτε η UPS τον έχει. Οι επιλλογές που μου έδωσαν είναι 1) μου τον ξαναστέλνουν και πληρώνω πάλι τα μεταφορικά 120δολαρια 2) να περιμένω και να προσπαθήσουν να μου δώσουν 366 δολάρια. Αυτο που πλήρωσα ήταν 609 δολάρια. Αν κάνω αμφισβήτηση στην τράπεζα θα τα πάρω? Καραγκιόζηδες στην Alibaba. Τα φώτα σας παρακαλώ... 

πληρωσες με paypal?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αφησες να περάσουν 8 μήνες ;Το  gpay δεν ξέρω πως μπορεί να βοηθήσει.Μονο η τράπεζα σου .

Κρίμα βρε φίλε τόσα λεφτά!

Δεν ήξερα δεν ρώταγα? Το google pay δεν μπορεί να βοηθήσει.... άφησα να περάσουν τόσοι μήνες γιατί με έσερνε στο περίμενε το τελωνείο ο έμπορος... Ελπίζω να κάνω κάτι με την τράπεζα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Το ίδιο το alibaba  δεν έχει κάποια προστασία;

trade assurance  αλλά στηρίζουν τους εμπόρους όχι τους καταναλωτές

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...