Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ψάχνω κρεβάτι σκύλου εσωτερικού χώρου και θα ήθελα τη γνώμη σας. Διαστάσεις 120x50cm τουλάχιστον.

Έχετε να προτείνετε κάτι το οποίο να αξίζει;  Έκανα μία γρήγορη αναζήτηση online, αλλά δεν βρήκα πολλά πράγματα. 

Ψάχνω κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, TuXaKoS είπε

Ρίξε μια ματιά και εδώ:

https://matpil.gr/shop/krebatiaaksesouarkatikidivn/krevati-katoikidiwn-petbed-memory-foam/

Large:

Διαστάσεις 125cm*77cm*20cm (διασταση εσωτερικού χώρου 110cm*70cm ), ιδανικό για κατοικίδια βάρους απο 32kg και άνω

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά νομίζω ότι τα 160-180€ είναι πολλά. Επίσης είναι αρκετά ψηλό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχα ενα -που δεν υπαρχει στο σκρουτζ- των 70ε σαν αυτο  ( https://www.skroutz.gr/s/43556654/PQP-Κουβέρτα-Σκύλου-σε-Μπορντό-χρώμα-90x70cm-13933.html ) αλλα πιο μεγαλο. αδιαβροχο και αντεξε και πολλα χρονια. αλλα επειδη της αρεσει να το ξυνει πριν ξαπλωσει κατέληξα να αγοράζω στις προσφορες των σμ ενα διπλο παπλωμα κρεββατιου το οποιο κανει 15 ευρω, ειναι μαλακο, το κανει κουλουβαχατα και τελικα πεφτει οπως νανε πανω και κοιμαται και στα μαλακα. καθε 2 χρονια το σκιζει και παιρνω αλλο. τα προιοντα πετ ειναι πανακριβα. Τωρα βεβαια εχει ζεστη οποτε την επεσε διπλα.

16895318455926804694468538151011.jpg

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

ειχα ενα -που δεν υπαρχει στο σκρουτζ- των 70ε σαν αυτο  ( https://www.skroutz.gr/s/43556654/PQP-Κουβέρτα-Σκύλου-σε-Μπορντό-χρώμα-90x70cm-13933.html ) αλλα πιο μεγαλο. αδιαβροχο και αντεξε και πολλα χρονια. αλλα επειδη της αρεσει να το ξυνει πριν ξαπλωσει κατέληξα να αγοράζω στις προσφορες των σμ ενα διπλο παπλωμα κρεββατιου το οποιο κανει 15 ευρω, ειναι μαλακο, το κανει κουλουβαχατα και τελικα πεφτει οπως νανε πανω και κοιμαται και στα μαλακα. καθε 2 χρονια το σκιζει και παιρνω αλλο. τα προιοντα πετ ειναι πανακριβα. Τωρα βεβαια εχει ζεστη οποτε την επεσε διπλα.

16895318455926804694468538151011.jpg

Κάτι τέτοιο χρειάζεται, αλλά πιο χοντρό και πιο μεγάλο. 

11 ώρες πριν, moure είπε

Τα Rogz είναι πολύ καλά,αλλά είναι λίγο δύσκολο να βρεις σε μεγάλο μέγεθος πια.

Είχα βρει και εγώ ένα παρόμοιο. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει μόνο το συγκεκριμένο διαθέσιμο. ΄Ή αυτό από άλλο κατάστημα. Νομίζω θα επιλέξω ένα από τα 2, γιατί κάτι τέτοιο ψάχνω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Κάτι τέτοιο χρειάζεται, αλλά πιο χοντρό και πιο μεγάλο. 

Είχα βρει και εγώ ένα παρόμοιο. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει μόνο το συγκεκριμένο διαθέσιμο. ΄Ή αυτό από άλλο κατάστημα. Νομίζω θα επιλέξω ένα από τα 2, γιατί κάτι τέτοιο ψάχνω

Παντως οταν εψαχνα. Απο κοντα βρηκα πολλα ενω απο νετ τπτ. Εχουν πολλα προιοντα offline υποθετω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...