Προς το περιεχόμενο

Την βοήθειά σας στο Automator.


jk78gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλές διακοπές σε όσουυς ήδη κάνουν ή προετοιμάζονται να κάνουν.
Έχω ξεκινήσει ένα πρόγραμμα και λόγω δουλειάς θα ήθελα την βοήθεια όσων ψαγμένων και ειδικών σε Mac OS υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο δημόσιας συζήτησης. 

Αυτόν τον καιρό παρακολουθώ ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως.

Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί τόσο σύγχρονή όσο και ασύγχρονη τηλεκαρτάρτιση η οποία όμως πρόσβαση θα είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα προσβάσιμη πριν την εξέταση για πιστοποίηση.
Και πιο συγκεκριμένα θα πρέπει καθημερινά είτε απο το πρωί ή απο το μεσημέρι, να παρακολουθώ 6 ώρες την εξ' αποστάσεως βιντεοτηλεδιάσκεψη / video conferencing meeting  και συγκεκριμένες ώρες όταν δεν έχω αυτήν, μεταβαίνοντας πατώντας ένα άλλο πεδίο απο τον ιστότοπο / website αυτό, να μεταφέρομαι σε άλλον ιστότοπο / website και επιλέγοντας με την σειρά όλα τα πεδία, ανοίγοντας έναν αναπαραγωγέα / Player, να μπορούν να καταγραφούν 254 ώρες ενεργής παρακολούθησης χρησιμοοποιώντας τα προγράμματα AnyMP4 Screen Recorder for Mac, το Automator και το Opera Browser εφαρμόζοντας ένα ορολόγιο πρόγραμμα.

Αναλυτικά αυτό που θέλω να πράξω με το Automator και δεν γνωρίζω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω είναι:
1. Με βάση το ορολόγιο πρόγραμμα , να ανοίγει πρώτα το AnyMP4 Screen Recorder for Mac λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εξ' αποστάσεως η βιντεοτηλεδιάσκεψη και να αρχίσει να καταγράφει την οθόνη του υπολογιστή μου.
2. ένα δύο λεπτά μετά να ανοίγει ο φυλλομετρήτης Opera σε συγκεκριμένο ιστότοπο όπου είναι η κατάρτιση με τους κωδικούς μου πρόσβασης.
3. στην συνέχεια στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου να επιλέγεται το πεδίο - κουμπί - υπερσύνδεσμος  "Μετάβαση στην σελίδα κατάρτισης"
3. στην συνέχεια στην επόμενη σελίδα του ιστότοπου να επιλέγεται το πεδίο - κουμπί - υπερσύνδεσμος " Μετάβαση"  - εδώ  υπάρχουν δύο καρτέλες Ασύγχρονης και Σύγχρονης Τηλεκατάρτισης και στην σύγχρονη μπορεί να είναι ή ένα πεδίο - κουμπί. - υπερσύνδεμσος ή δύο ή τρείς  με βάση το ορολόγιο πρόγραμμα. Δηλαδή μπορεί το μάθημα να χωρίζεται σε τρείς διδακτικές ώρες. π.χ. 09:00-10:00, 10:00-13:00 και 13:00-15:00 που σημαίνει ότι όταν θα λήξει η  διάρκεια , θα πρέπει να επιστρέφει στην σελίδα Κατάρτισης και να επιλέγεται ο επόμενος και μόλις λήξει και αυτή η συνεδρία , ο μεθεπόμενος μέχρι να ολοκληρωθούν οι 6 ώρες.
4. μόλις ολοκληρωθεί η διάρκεια των 6 ώρων και ας βάλουμε και 30 λεπτά ακόμη, να σταματά το AnyMP4 Screen Recorder να καταγράφει την εξ' αποστάσεως την βιντεοτηλεδιάσκεψη / video conferencing meeting και να αποθηκεύει σε αρχείο .mp4 σε συγκεκριμένο χώρο και να γίνεται ,δίνοντας συγκεκριμένο όνομα συνοδευόμενο με ημερομηνία εκείνης της ημέρας.

Το δεύτερο που θέλω είναι κάτι παρόμοιο χρησιμοποιώντας τα ίδια εργαλεία:
1.πάλι με βάση το ορολόγιο πρόγραμμα, να ανοίγει πρώτα το AnyMP4 Recorder for Mac και ξανά να ξεκινάει η καταγραφή της οθόνης,

2. να ανοίγει ο Opera σε συγκεκριμένη σελίδα με τους κωδικούς πρόσβασης μου,
3. να επιλέγεται ξανά το πεδίο - κουμπί - υπερσύνδεσμος "Μετάβαση στην σελίδα κατάρτισης" στην αρχική σελίδα,
4.στην επόμενη σελίδα  που ανοίγει να επιλέγεται το πεδίο - κουμπί - υπερσύνδεσμος " Μετάβαση στην Τηλεκατάρτιση",
5. στον επόμενο ιστότοπο που μεταβαίνει πατώντας σε πεδίο - κουμπί - υπερσύνδεσμο - εικόνα ",

6. και στην επόμενη σελίδα θέλω να επιλέγω έναν έναν υπερσύνδεσμο - κουτί και κάθε φορά όποιον δεν έχω επιλέξει απο όλους, 

7. στην επόμενη σελίδα να επιλέγω το πεδίο - υπερσύνδεσμο - κουμπί  "Είσοδος/Σύνδεση", 

8. στο αναδυόμενο - αν γινόταν να ήταν καρτέλα στον φυλλομετρητή θα ήταν καλύτερα - να επιλέγεται στον αναπαραγωγέα / Player που ανοίγει το "επόμενο" κάθε φορά που θα τελειώνει η παρουσίαση μέχρι να τελειώσει το βίντεο.
9. να σταματά η καταγραφή του AnyMP4 Screen Recorder for Mac  και να αποθηκεύεται με συγκεκριμένο όνομα και με την τότε ημερομηνία  σε .mp4 μορφή σε συγκεκριμένο χώρο.

Επίσης αν ξέρετε κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα απο το AnyMP4 Screen Recorder for Mac , πιο εύκολο στην χρήση απο το Automator, ευπρόσδεκτο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...