Προς το περιεχόμενο

[FREE] The Elder Scrolls Online & Murder by Numbers @ Epic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Αργησατε σημερα... 🙄

Ξεκίνησαν οι διακοπές και τα μπάνια λόγω καύσωνα :D

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sebu είπε

Δεν εχω το meme διαθεσιμο ρε γαμωτο.....

Κάνε το save. Μην αγχώνεσαι, δε θα σου πει κανείς τπτ για © Clopyright :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmirko15 είπε

Το Elder Scrolls αξίζει;

Γούστα είναι αυτά...

MMO είναι , παίζεται και χωρίς συνδρομή. Έχει πολύ περιεχόμενο όπως και κόσμο που ασχολείται.

Αν έχεις χρόνο δοκίμασε το. 

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, Vigilante1319 said:

δεν μπορω να συνδεθω ουτε να κανω ακκαουντ καινουργιο τι πεταμα ειναι αυτος ο μπρουζερ τους ρε φιλε

Και γιατι δεν μπαινεις απο τον δικο σου αγαπημενο browser?

• Confused 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nek4d είπε

Και γιατι δεν μπαινεις απο τον δικο σου αγαπημενο browser?

αυτο τι ασχετο ειναι που ειπες τεσπα δν θα δωσω σημασια στην εξυπναδα σου εφτιαξα ξανα απο το bethesda.

Δημοσ.
6 hours ago, Vigilante1319 said:

αυτο τι ασχετο ειναι που ειπες τεσπα δν θα δωσω σημασια στην εξυπναδα σου εφτιαξα ξανα απο το bethesda.

Για ηρεμησε λιγο που βγαζεις και γλωσσα οταν σε βοηθανε!

Αυτο/εκτιθεσαι.

Απο οποιονδηποτε browser φτιαχνεις λογαριασμο epic και παιρνεις και τα παιχνιδια της εβδομαδας απο εκει.

Οποτε φυσιολογικοτατα σε ρωτησα γιατι δεν μπαινεις απο τον δικο σου, για να σε βοηθησω, γιατι φανηκε οτι δεν το ηξερες και προσπαθουσες απο τον epic client και ετρωγες πορτα.

Εκτος βεβαια αν εννοουσες κατι αλλο εξ'αρχης, δεν ειμαστε μαγοι να γνωριζουμε, αυτο φανηκε, σε αυτο σου απαντησα.

Αλλα να βοηθας και να σου λενε τι ασχετο και εξυπναδα ειπες, ειναι ενα απο τα παραδειγματα που δειχνουν γιατι πολλοι γνωστες πολλων θεματων εχουν γραμμενο το φορουμ και εχουν ουσιαστικα αποχωρησει σαν συμμετοχη, η/και βαριουνται να γραψουν, η/και να βοηθησουν, γιατι χορτασαν απο αρνητικες συμπεριφορες κρυμμενες πισω απο την ανωνυμια του ιντερνετ. Αρκουνται στην αναγνωση, προσπαθωντας να σταχυολογησουν τις ολοενα και μειωμενες χρησιμες πληροφοριες, σε αντιθεση με τις αυξανομενες αχρειαστες αντιπαραθεσεις.Οκ, αυτο το προβλημα υπαρχει σε ολα τα φορουμ...

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, nek4d said:

Για ηρεμησε λιγο που βγαζεις και γλωσσα οταν σε βοηθανε!

Αυτο/εκτιθεσαι.

Απο οποιονδηποτε browser φτιαχνεις λογαριασμο epic και παιρνεις και τα παιχνιδια της εβδομαδας απο εκει.

Οποτε φυσιολογικοτατα σε ρωτησα γιατι δεν μπαινεις απο τον δικο σου, για να σε βοηθησω, γιατι φανηκε οτι δεν το ηξερες και προσπαθουσες απο τον epic client και ετρωγες πορτα.

Εκτος βεβαια αν εννοουσες κατι αλλο εξ'αρχης, δεν ειμαστε μαγοι να γνωριζουμε, αυτο φανηκε, σε αυτο σου απαντησα.

Αλλα να βοηθας και να σου λενε τι ασχετο και εξυπναδα ειπες, ειναι ενα απο τα παραδειγματα που δειχνουν γιατι πολλοι γνωστες πολλων θεματων εχουν γραμμενο το φορουμ και εχουν ουσιαστικα αποχωρησει σαν συμμετοχη, η/και βαριουνται να γραψουν, η/και να βοηθησουν, γιατι χορτασαν απο αρνητικες συμπεριφορες κρυμμενες πισω απο την ανωνυμια του ιντερνετ. Αρκουνται στην αναγνωση, προσπαθωντας να σταχυολογησουν τις ολοενα και μειωμενες χρησιμες πληροφοριες, σε αντιθεση με τις αυξανομενες αχρειαστες αντιπαραθεσεις.Οκ, αυτο το προβλημα υπαρχει σε ολα τα φορουμ...

Spoiler

Εγώ φαντάστηκα πως εννοούσε τον in-client browser που έχει η ίδια εφαρμογή της Epic..

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nek4d είπε

To ''αγαπημενο'' μπρουζερ ηταν ειρωνια μην μου πουλας τρελα για βοηθειες. Ηθελς να το παιξεις εξυπνος σε καποιον αγνωστο.Τα υπολοιπα συμφωνω ακριβως εισαι αυτη η περιπτωση. Τεσπα εννουσα το  client του eso δεν εχει σημασια τωρα τελος.

Δημοσ.
3 hours ago, jmirko15 said:
  Hide contents

Εγώ φαντάστηκα πως εννοούσε τον in-client browser που έχει η ίδια εφαρμογή της Epic..

Αυτο ακριβως υπεθεσα και εγω και σε αυτο απαντησα.

1 hour ago, Vigilante1319 said:

To ''αγαπημενο'' μπρουζερ ηταν ειρωνια μην μου πουλας τρελα για βοηθειες. Ηθελς να το παιξεις εξυπνος σε καποιον αγνωστο.Τα υπολοιπα συμφωνω ακριβως εισαι αυτη η περιπτωση. Τεσπα εννουσα το  client του eso δεν εχει σημασια τωρα τελος.

Απιστευτο! Παλι γραφεις για εξυπναδες κλπ., ακομη δεν εχεις καταλαβει!

Δεν πας καλα, στο λεω κατηγορηματικα πλεον και αν θελησεις να καταλαβεις, βαλε κανα γνωστο σου να διαβασει τα παραπανω αντικειμενικα μηπως και σε βοηθησει εκεινος σε αυτο το νεο προβλημα.
Κατα τα αλλα, οντως δεν εχει σημασια τιποτε αλλο.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζοντάς το σαν τρίτος παρατηρητής, σαν ειρωνία από το πουθενά μου φάνηκε, εκτός κι αν έχετε προηγούμενα.

Επεξ/σία από Everest

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...