Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για έναρξη Ατομικής Επιχείρησης ψηφιακά μέσω GOV


Superior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερώτηση για έναρξη Ατομικής Επιχείρησης ψηφιακά μέσω GOV:  Γειά σε όλους, χρειαζομαι να ανοιξω μια ατομικη επιχειρηση (διοτι καποιες δουλειες δεν γινεται πλεον να γινονται "μαύρα"). Χρειαζομαι την απλουστερη μορφη ατομικης επιχειρησης για παροχη υπηρεσιων (κατασκευη εταιρικων ιστοσελιδων και eshops, παραγωγη εταιρικου διαφημιστικου υλικου που θα παιζεται στο διαδικτυο και επισης σε τηλεοπτικα καναλια, γραφιστικές διαφημιστικες εργασίες, κλπ). Διαβασα οτι για τα παραπανω μπορει να δηλωθει ως εδρα της ατομικης επιχειρησης το σπιτι (μιας και για την δουλεια μου αρκει ενας δυνατος υπολογιστης και μιας και τα νοικια πλεον για γραφειο εχουν γινει απλησιαστα). Ισχυει οτι οντως μπορω να κανω εναρξη μεσα σε "10 λεπτα" μεσω του GOV ? γνωριζει κανεις? (τουλαχιστον ετσι διαβασα στο internet οτι γινεται πλεον απο φετος!). Δεν νομιζω οτι σε αυτη την αρχικη φαση θα χρειαστω δικηγορο και λογιστη, σωστα? (ομως λογιστη θα χρειαστω πιθανοτατα στην πορεια, για την λογιστικη υποστηριξη της επιχειρησης καθε μηνα, κλπ, μιας και δεν το εχω ξανακανει μονος μου, υποθετω πρεπει να καταχωρω καθε τιμολογιο, ολα τα παραστατικα, κλπ, κλπ). Σας ευχαριστω εκ των προτερων για το όποιο input σχετικά με το εγχείρημα αυτό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι μπορεί να γίνει ψηφιακά  δεν σημαίνει οτι δεν έχει παγίδες,  κάτι που θα σε καθοδηγήσει ενας λογιστής,  ποιους ΚΑΔ θα επιλέξεις,  αν θα χρειαστείς ταμιακή, φορολογικό, πρόγραμμά τιμολόγησης και ένα διάφορα άλλα

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή ψάχνομαι και εγώ αυτή τη περίοδο να κάνω κάτι αντίστοιχο, μίλα με λογιστή οπωσδήποτε. Ανάλογα τα κέρδη που θα έχεις , θα επιλέξεις και το είδος επιχείρησης. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...