Προς το περιεχόμενο

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ MPEG2 ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ DVD R+ DOUBLE LAYER?


IOANNIS_CURIOUS
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Dantε,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε. Έχω μία απορία με το πώς μπορώ να μεταφέρω ένα αρχείο MPEG2 (Dvd File) σε ένα dvd r+ double layer. Έχω δοκιμάσει να μεταφέρω το αρχείο από την εφαρμογή Ashampoo Burning Studios, αλλά η εγγραφή απέτυχε. Τον λόγο δεν τον ανέφερε. Σκέφτομαι μήπως έκανα λάθος στο πως πρόσθεσα το αρχείο. Δηλαδή, Όταν έκανα convert το mp4 file σε mpeg2 μου έβγαλε δύο φακέλους. Ο ένας είναι "VIDEO_TS" και μαζί του ήταν (ξεχωριστός) φάκελος ο "ΑUDIO_TS", που για κάποιο λόγο δεν είχε μέσα τίποτα. Και αυτοί οι δύο φάκελοι ήταν σε έναν φάκελο "Disc 1". Εγώ λοιπόν, όταν πήγα να κάνω την εγγραφή πρόσθεσα τον φάκελο Disc 1. Μήπως έπρεπε  να προσθέσω μόνο τους "VIDEO_TS" και "AUDIO_TS"? Δεν ξέρω. Αν κάποιος ασχολείται με τα dvd ακόμα και ξέρει που είναι το πρόβλημα, παρακαλώ να με βοηθήσει. 

Υ.Γ. Όταν έκανα convert από mp4 σε mpeg2 , στον φάκελο "VIDEO_TS" αντί να είναι η ταινία σε ένα αρχέιο, ήτανε σε κομμάτια. Μήπως φταίει αυτό? 

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,

Ιωάννης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η εγγραφή σε dual later dvd είναι λίγο πίκρα. Εγώ τι λίγες φορές που προσπάθησα ποτέ δεν κατάφερα να γράψω dl δισκάκι που να δουλεύει σωστά. 

Καλύτερα να γίνει περαιτέρω συμπίεση για να γραφτεί σε single later dvd ή να χωριστεί και να γραφτεί σε 2 dvd. 

Όσο για της εγγραφή, όλα τα προγράμματα εγγραφής έχουν επιλογή για burn dvd video και απλά τους λες που είναι ο φάκελος video_ts. Ο audio_ts δεν χρειάζεται να υπάρχει καθώς είναι για dvd audio δισκάκια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

micos000, Γειά σας. Ευχαριστώ για το feedback! Όσο αναφορά την εγγραφή σε dl dvd disk, εγώ κατάφερα να προσθέσω την ταινία, αλλά για κάποιο λόγο το dvd player θέλει αρκετά λεπτά για το κάνει ανάγνωση. Και ανά διαστήματα κολλάει (αν και μπορεί να φταίει και το dvd player που είναι παλιό).

Dantε, ευχαριστώ για το feedback! Ευχαριστώ για την λύση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρότεινα να το έκανες re-encode π.χ. με το convertxtodvd για να χωρέσει σε ένα single layer dvd. Από δισκάκια εγώ χρησιμοποιούσα τα tdk και η ταχύτητα εγγραφής ποτέ πάνω από 4x

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...