Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικό πρόβλημα με hp 8022e


stavpal
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από 29gk,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω έναν hp 8022e 5 μήνες τώρα. Έχω κάνει επέκταση εγγύησης στα 2 χρόνια. Μέχρι τώρα τύπωνε κανονικά. Τύπωνα το πολύ κάθε εβδομάδα (συχνά και μέσα στη βδομάδα) για να μην στεγνώσουν τα μελάνια. Σήμερα που πήγα να τυπώσω κάτι μου έκανε ένα paper jam. Το κατάλαβα αφού πέρασαν μερικές ώρες, έβγαλα το χαρτί και από τότε τυπώνει χάλια όλο γραμμές και δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα. Δοκίμασα clean printhead καμιά 10 φορές αλλά όλο και χειρότερα γινόταν.

Φαντάζομαι θα με καλύψει η εγγύηση. Που το πάω; Στο κατάστημα που το πήρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα γνωστά paper jam...
Αν το πήρες απο επίσημο μεταπωλητή επικοινωνείς μαζί τους και θα σε καθοδηγήσουν πως θα επικοινωνήσεις με το κατάλληλο τμήμα στην HP Ελλάδας. Υπάρχουν και κάποιοι μεταπωλητές που αναλαμβάνουν οι ίδιοι όλη την διαδικασία. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Λύση

Εφοσον εισαι στην εγγυηση, καλεσε το support της HP εχοντας διαθεσιμο τον εκτυπωτη, θα κανουν καποιους ελεγχους και αφου διαπιστωσουν οντως το ζητημα, ειτε θα το διορθωσουν μαζι με σενα ειτε θα σε καλυψουν με οσα προβλεπει η εγγυηση. Ποιο απλη και γρηγορη διαδικασια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ήταν βλακεία. Πήρα τηλ την hp, με καθοδήγησαν με διάφορα βήματα και στο τέλος το πρόβλημα ήταν ότι είχαν τελειώσει τα μελάνια. Έβαλα τα καινούρια που μου είχαν έρθει με το ταχυδρομείο και τυπώνει κανονικά.  Είχα ακόμα τα αρχικά starter μελάνια στον εκτυπωτή. Την πάτησα επειδή στην οθόνη έλεγε ότι έχει ακόμα μελάνι γι'αυτό δεν το σκέφτηκα για τα μελάνια.

Τέλος καλό όλα καλά.

Επεξ/σία από stavpal
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...