Προς το περιεχόμενο

Κάντε δικά σας τα πιο hot καλοκαιρινά gadgets από το Gshopper


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Μπορεί το μυαλό όλων το καλοκαίρι να είναι σε διακοπές, παραλίες, μπάνια και κοκτέιλ, όμως πολλοί είναι εκείνοι που αποφασίζουν να κάνουν τότε τις αγορές τους, θέλοντας να εκμεταλλευτούν φυσικά και τα summer sales που τρέχουν. Για εσάς τους δεύτερους λοιπόν, τους… προνοητικούς, το Gshoppper έρχεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον υδράργυρο με τα σούπερ καλοκαιρινά του deals, χάρη στα οποία θα κάνετε δικά σας smartphones, smartwatches, σκούπες ρομπότ και άλλα gadgets, σε εκπληκτικές τιμές και με δωρεάν μεταφορικά! Ελάτε να ρίξουμε μια ματιά σε 10+1 προσφορές που απλά δεν γίνεται να προσπεράσει κανείς!

Roborock Q7 Max

 

image.png

Η Roborock Q7 Max είναι ό,τι χρειάζεται το σπίτι σας για να παραμείνει πεντακάθαρο! Μία σκούπα ρομπότ με μέγιστη απορροφητική ισχύ 4200 Pa και διπλή λειτουργία αφού σκουπίζει και σφουγγαρίζει. Έρχεται με κάδο 470 ml και δοχείου νερού 350 ml και είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα ακριβείας PreciSense LiDAR, χάρη στον οποίο πλοηγείται ταχύτατα και με ασφάλεια στον χώρο σου. Με πίεση σφουγγαρίσματος 300 g, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική σε όλες τις επιφάνειες, με τον χειρισμό της να γίνεται παιχνίδι χάρη στο συνοδευτικό app.

Θα την κάνετε δική σας με €343,26 και δωρεάν αποστολή από Ευρωπαϊκή Ένωση.

Roborock S7 Pro Ultra

robo.jpg.a4e65846e8059e5938cb639e9885b230.jpg

Μία σκούπα ρομπότ για εκείνους που θέλουν κορυφαία αποτελεσματικότητα και επαγγελματικό καθάρισμα για τον χώρο τους, η Roborock S7 Pro Ultra θα σας κάνει να ξεχάσετε τι πάει να πει σκούπισμα ή σφουγγάρισμα. Πλήρως αυτόνομη αφού είναι σε θέση να καθαρίζεται, να αδειάζει, να φορτίζει και να γεμίζει εκ νέου το δοχείο νερού της χωρίς καμία παρέμβαση εκ μέρους σας, η συγκεκριμένη 2-σε-1 σκούπα ρομπότ σκουπίζει με μέγιστη απορροφητική ισχύ 5100 Pa και σφουγγαρίζει με απίστευτη ακρίβεια. Αναγνωρίζει αυτόματα την εκάστοτε επιφάνεια προσαρμόζοντας τη λειτουργία της σε περίπτωση μη επίπεδου δαπέδου. Με 3D mapping και έλεγχο μέσω app και φωνητικών εντολών, είναι ό,τι πρέπει για το έξυπνο σπίτι σας.

Θα την κάνετε δική σας με €757,23 και δωρεάν αποστολή από Ευρωπαϊκή Ένωση.

Φίλτρο HEPA για Xiaomi Mi Air Purifier 3C

Εξασφαλίστε καθαρό και υγιεινό χώρο, απαλλαγμένο από κακοσμία, βακτήρια, αλλεργιογόνα και λοιπούς βλαβερούς ή/και ενοχλητικούς μικροοργανισμούς με το φίλτρο HEPA για τις συσκευές της Xiaomi (συγκεκριμένα είναι συμβατό με τα μοντέλα αφυγραντήρων της Xiaomi: 1, 2, 2C, 2S, 3, 3C, 3H και Pro). Διαθέτει ειδικό, αντιβακτηριδιακό σχεδιασμό που του επιτρέπει να αιχμαλωτίζει από σκόνη, μέχρι σωμάτια PM2.5, σκοτώνοντας τα βακτηρίδια και πρόσθετο φίλτρο ενεργού άνθρακα, απομακρύνοντας τους διάφορους οργανισμούς από τον αέρα.

Θα το κάνετε δικό σας με €25,75 και δωρεάν αποστολή από Κίνα.

Xiaomi POCO F5 5G Global Version

 

image.jpeg

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει το POCO F5 5G. Μία πανίσχυρη συσκευή που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της πιο πρόσφατης γενιάς δικτύων, έρχεται με Snapdragon 7+ Gen 2 επεξεργαστή οκτώ πυρήνων τον οποίο πλαισιώνουν 8 ή 12 GB RAM, χωρητικότητα 256 ή 512 GB και οθόνη 120 Hz. Η μπαταρία των 5000 mAh εγγυάται κορυφαία αυτονομία ενώ την ίδια στιγμή, η τριπλή κάμερα των 64 + 8 + 2 MP ενισχύεται με λειτουργίες AI προκειμένου κάθε σας λήψη να είναι μοναδική. Με μοντέρνο design και βελτιωμένο σύστημα ψύξης LiquidCool 2.0, το POCO F5 5G κάνει τη διαφορά.

Θα το κάνετε δικό σας από €329,75 και δωρεάν αποστολή από Χονγκ Κονγκ.

Xiaomi POCO F4 GT 5G

image.jpeg

Η απόλυτη value for money πρόταση από την Xiaomi, το POCO F4 GT 5G μαγνητίζει τα βλέμματα χάρη στη γεμάτη δυναμισμό και ένταση εμφάνισή του. Όχι δηλαδή ότι από τεχνικά χαρακτηριστικά πάει πίσω. Οθόνη AMOLED 120 Hz με ρυθμό δειγματοληψίας 480 Hz, τετραπλά ηχεία Dolby Atmos, επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 1, ταχεία φόρτιση HyperCharge 120 W, τριπλή κάμερα με ανάλυση βασικού φακού 64 MP και τεχνολογία ψύξης LiquidCool 3.0 μεταξύ άλλων συνθέτουν το προφίλ μίας συσκευής που διαθέτει μεν χαρακτηριστικά ναυαρχίδας αλλά προσφέρεται σε τιμή mid-range.

Θα το κάνετε δικό σας με €332,23 και δωρεάν αποστολή από Χονγκ Κονγκ.

Xiaomi POCO M5 Global Version

image.jpeg

Ένα εντυπωσιακό all-around budget smartphone, το POCO M5 επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ στην κατηγορία του. Έρχεται ξεκλείδωτο για χρήση σε κάθε χώρα εκτός ΗΠΑ, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την οθόνη FHD+ των 6,58 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως 90 Hz για απόλυτα ομαλή εμπειρία χρήσης. Η κύρια κάμερα των 50 MP (f/1,8, AF) πλαισιώνεται από κάμερες macro και βάθους ενώ διατίθεται και selfie cam 5 MP, έτσι ώστε να έχεις πλήρη δημιουργική ελευθερία κινήσεων. Στο εσωτερικό του το POCO M5 κρύβει έναν MediaTek Helio G99 οκτώ πυρήνων 4 ή 6 GB RAM και 64 ή 128 GB χωρητικότητας. Η συσκευή διαθέτει GPS και θύρα 3,5 χιλ. για να τη χρησιμοποιήσετε με τα ακουστικά της αρεσκείας σας.

Θα το κάνετε δικό σας από €106,84 και δωρεάν αποστολή από Χονγκ Κονγκ.

Xiaomi TV Box S 2nd Gen 4K Ultra HD Global Version

Κάντε… level up στις οικιακές εμπειρίες ψυχαγωγίας σας με το Xiaomi TV Box S 2nd Gen. Πρόκειται για ένα media player με δυνατότητα streaming 4K Ultra HD περιεχομένου. Ενσωματώνει πανίσχυρο, τετραπύρηνο επεξεργαστή τον οποίο πλαισιώνουν 2GB μνήμης RAM και χωρητικότητα 8 GB. Υποστηρίζει τεχνολογίες HDR10+, Dolby Atmos, Dolby Vision και DTS-HD, Bluetooth 5.2 και Wi-Fi, διαθέτει ενσωματωμένο Chromecast, ενώ είναι συμβατό και με Google TV για μία οικεία εμπειρία χρήσης, φέρνοντάς σας ακόμα πιο κοντά με το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Η πλοήγηση γίνεται παιχνίδι χάρη στον Google Assistant ενώ το εξαιρετικά βολικό τηλεχειριστήριο έχει σπουδαία απόκριση 360ο.

Θα το κάνετε δικό σας με €50,51 και δωρεάν αποστολή από Κίνα.

Ηλιακό powerbank

image.jpeg

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έξω και τι πιο αποδοτικό για τη φόρτιση των απαραίτητων συσκευών σας από ένα powerbank που γεμίζει με τη βοήθεια του ήλιου; Με χωρητικότητα, 20.000, 30.000 και 40.000 mAh ώστε να προτιμήσετε την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, το εν λόγω powerbank είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να φορτίσει έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να περιμένετε ποτέ ξανά. Η πίσω του πλευρά διαθέτει ηλιακό πάνελ και οθόνη ενδείξεων LED ενώ στα αποσπώμενα καλώδια περιλαμβάνονται USB Type-C, micro USB και Lightning.

Θα το κάνετε δικό σας από €14,70 και δωρεάν αποστολή από Κίνα.

Αδιάβροχη θήκη smartphone Red Pepper κατάλληλη για καταδύσεις

image.png

Ετοιμάζεστε για επικά μακροβούτια και απλωτές στα καταγάλανα ελληνικά νερά αλλά το smartphone σας δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό σας; Θέλετε να καταπλήξετε το κοινό σας στα socials με εκπληκτικά κλιπ και μοναδικά ενσταντανέ στα οποία να κυριαρχεί το υγρό στοιχείο; Say no more. Η αδιάβροχη θήκη smartphone Red Pepper είναι η λύση στα προβλήματά σας. Με βάρος 430 γραμμάρια μόλις και διαστάσεις 20 x 11,5 x 5 εκατ. είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά (TPU και PC) ενώ διαθέτει άκρως ανθεκτικό σχεδιασμό με πιστοποίηση IP68. Αδιάβροχη για καταδύσεις σε βάθος έως και 15 μέτρα, έρχεται μεταξύ άλλων με υποδοχή για selfie-stick και λουράκι.

Θα την κάνετε δική σας από €19,30 και δωρεάν αποστολή από Κίνα.

Bluetooth LED προβολέας-αστροναύτης νυκτός δωματίου

Ιδανικό gadget για κάθε παιδικό δωμάτιο, ο μικρός αυτός αστροναύτης είναι στην πραγματικότητα ένας LED προβολέας ο οποίος θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τα εφέ της αρεσκείας σας. Με ύψος μόλις 19,5 εκατ. και σε λευκό χρώμα, τοποθετείται οπουδήποτε έχοντας τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τον χώρο γύρω του. Το ταβάνι και οι τοίχοι του δωματίου θα μετατραπούν σε έναν ολόφωτο γαλαξία εξάπτοντας την παιδική φαντασία και δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για… όνειρα γλυκά και ταξίδια μακρινά!

Θα τον κάνετε δικό σας με €15,99 και δωρεάν αποστολή από Κίνα.

2023 Smart Watch Series 8

image.png

Για εσάς που θέλετε να έχετε πλήρη εικόνα της καθημερινής σας δραστηριότητας, το 2023 Smart Watch Series 8 είναι η τέλεια πρόταση. Ένα value for money έξυπνο ρολόι με οθόνη αφής 1,83 ιντσών ανάλυσης 240 x 280 για άνετη χρήση, συμβατό τόσο με Android όσο και iOS συσκευές που ενσωματώνει πληθώρα λειτουργιών, από παρακολούθηση καρδιακού παλμού και επιπέδων SpO2, μέχρι αξιολόγηση ύπνου. Είναι εξοπλισμένο με NFC και αισθητήρα G τριών αξόνων για ακριβείς μετρήσεις, με τη μπαταρία των 180 mAh να προσφέρει άπλετη αυτονομία. Το μενού είναι στα Αγγλικά ενώ υποστηρίζονται 16 ακόμα γλώσσες. Συνοδεύεται από φορτιστή.

Θα το κάνετε δικό σας με €26,90 και δωρεάν αποστολή από Κίνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...