mezger Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 13 hours ago, DrLo said: To τεκμαρτό αυτό ενοίκιο θα αφαιρείται από τα κέρδη της εταιρείας ? (Κάτι τέτοιο διάβασα googlαροντας σε καποιες σελίδες). Αν είναι έτσι ακόμα καλυτερα, θα έχεις και έστω και ένα ελάχιστο κέρδος αν φορολογείται με 15% των ενοικίων και αφαιρείται από το 22% μιας ΟΕ πχ Αν είναι δωρεαν παραχώρηση είναι τεκμαρτό, και δεν είναι έξοδο για την εταιρία. Αν είναι μίσθωση, είναι πραγματικό και είναι έξοδο για την εταιρία, αλλα για να μετράει θα πρέπει να γίνεται και αντίστοιχη τραπεζική μεταφορά.
Kid2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Σε Ο.Ε. ο ένας εταίρος μπορεί να είναι μισθωτός της;
DrLo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, mezger είπε Αν είναι δωρεαν παραχώρηση είναι τεκμαρτό, και δεν είναι έξοδο για την εταιρία. Αν είναι μίσθωση, είναι πραγματικό και είναι έξοδο για την εταιρία, αλλα για να μετράει θα πρέπει να γίνεται και αντίστοιχη τραπεζική μεταφορά. Οκ, μπορώ δηλαδή εγώ ως ιδιοκτήτης ενός ακινήτου και ταυτόχρονα μέλος της ΕΕ να κάνω μισθωτηριο με την ίδια μου την ΕΕ και να κάνω πραγματικές πληρωμές από τον λογαριασμό της ΕΕ στο ατομικό μου λογαριασμό? Πρακτικά το ίδιο δεν είναι? 2 ώρες πριν, Kid2023 είπε Σε Ο.Ε. ο ένας εταίρος μπορεί να είναι μισθωτός της; Νομίζω πως όχι, αυτό είναι στις ΙΚΕ νομίζω αλλά καλύτερα να απαντήσει κάποιος που ξέρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα