sphinxgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, StringKIller-gr είπε Καλησπέρα σε όλους, έκανα ένα μεγάλο λάθος και τώρα ψάχνω να το μαζέψω. Πριν από κανένα 2 μηνός βρήκα τον φυσιτηρα φύλλων στα lidl με 20 ευρώ περίπου, δεν κατάλαβα τι έβλεπα και δεν τον αγόρασα, από την επόμενη μέρα τον ψάχνω οπότε θυμάμαι σε αγγελίες και κοιτάω για κάτι τέτοιο φυσιτηρες μπαταρίας κάτω από 100 ευρώ για το σπίτι, έχω μεγάλο περιμετρικό και δεν με βολεύει το ρεύμα. Έχει κάποιος να μου πουλήσει έναν του Λίντλ ή να μου προτείνει κάτι τέτοιο? Είδα στο λεροι φυσητήρα με 30-35 + μπαταρία + φορτιστή θα πάει κανένα 70αρι - 80αρι, τι να κάνω? Οι επώνυμοι black and Decker, DeWalt βγαίνουν γύρο στα 100 χωρίς μπαταρία. Την προηγούμενη βδομάδα είχε πάντως που και φυσάει και ρουφάει. Οριακά μπορεί ακόμα να υπάρχει σε κάνα μαγαζί 1
sdikr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου έχουν βάλει πλέον διαθεσιμότητα για τις non food προσφορές στην σελίδα τους, όποτε κάποιος μπορεί να τσεκάρει αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα, το κατα πόσο είναι real time δεν ξέρω, αλλά κάτι που έψαχνα και το είχε σαν περιορισμένη διαθεσιμότητα το βρήκα στο κατάστημα.
sphinxgr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Έτυχε να τα ψάξω λίγο περισσότερο κ καταλήγω πως στο ότι τα εργαλεία Parkside είναι ίδια με της Borman αλλά σε χαμηλότερη τιμή. Για αυτό κάνουν κ οι μπαταρίες απο τα μεν στα δε Μερικά παραδείγματα: 60 στην αγορά, 30 στο Lidl https://www.skroutz.gr/s/23133481/Bormann-Pro-BBP3200-Kroustiko-Skaptiko-Pistoleto-Mpatarias-20V-Solo-me-Ypodochi-SDS-Plus-027966.html -------- 40 στην αγορά, 22 στο Lidl https://www.skroutz.gr/s/54440386/Bormann-000844-Epanafortizomeno-Skoupaki-CHeiros-20V-CHoris-Fortisti-kai-Mpataria-Mple.html ------- 22 στην αγορά, 20 στα Lidl με φορτιστή https://www.skroutz.gr/s/27041017/Bormann-Pro-Mpataria-Ergaleiou-Lithiou-20V-me-CHoritikotita-2Ah-BBP2002-Pro.html
StringKIller-gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Στις 28/9/2025 στις 11:23 ΠΜ, sphinxgr είπε Την προηγούμενη βδομάδα είχε πάντως που και φυσάει και ρουφάει. Οριακά μπορεί ακόμα να υπάρχει σε κάνα μαγαζί Ναι το είδα αυτό, απλά είναι στα 60-70 και θέλει 2 μπαταρίες για να δουλέψει, πρέπει να αγοράσω δεύτερη που δεν θέλω λόγο κόστους. Έλεγα να γίνει η δουλειά μου με 20-25 ευρώ, όχι με 100 8 ώρες πριν, sphinxgr είπε Έτυχε να τα ψάξω λίγο περισσότερο κ καταλήγω πως στο ότι τα εργαλεία Parkside είναι ίδια με της Borman αλλά σε χαμηλότερη τιμή. Για αυτό κάνουν κ οι μπαταρίες απο τα μεν στα δε Μερικά παραδείγματα: 60 στην αγορά, 30 στο Lidl https://www.skroutz.gr/s/23133481/Bormann-Pro-BBP3200-Kroustiko-Skaptiko-Pistoleto-Mpatarias-20V-Solo-me-Ypodochi-SDS-Plus-027966.html -------- 40 στην αγορά, 22 στο Lidl https://www.skroutz.gr/s/54440386/Bormann-000844-Epanafortizomeno-Skoupaki-CHeiros-20V-CHoris-Fortisti-kai-Mpataria-Mple.html ------- 22 στην αγορά, 20 στα Lidl με φορτιστή https://www.skroutz.gr/s/27041017/Bormann-Pro-Mpataria-Ergaleiou-Lithiou-20V-me-CHoritikotita-2Ah-BBP2002-Pro.html Σαν απόδοση και ποιότητα κατασκευής μήπως βρήκες αν είναι από τον ίδιο Κατασκευαστή? Ίδιο ακριβός προϊόν με διαφορετικά χρώματα και αυτοκόλλητα.?
sphinxgr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, StringKIller-gr είπε Ναι το είδα αυτό, απλά είναι στα 60-70 και θέλει 2 μπαταρίες για να δουλέψει, πρέπει να αγοράσω δεύτερη που δεν θέλω λόγο κόστους. Έλεγα να γίνει η δουλειά μου με 20-25 ευρώ, όχι με 100 Σαν απόδοση και ποιότητα κατασκευής μήπως βρήκες αν είναι από τον ίδιο Κατασκευαστή? Ίδιο ακριβός προϊόν με διαφορετικά χρώματα και αυτοκόλλητα.? Απολύτως, απόλυτα ίδια είναι. 1
sphinxgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τι σας λέει το ακόλουθο? Δεν έχει κρούση βέβαια. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από sphinxgr
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Στις 29/9/2025 στις 6:43 ΜΜ, StringKIller-gr είπε Σαν απόδοση και ποιότητα κατασκευής μήπως βρήκες αν είναι από τον ίδιο Κατασκευαστή? Ίδιο ακριβός προϊόν με διαφορετικά χρώματα και αυτοκόλλητα.? Εγώ πάντως και τα τρία διαφορετικά τα βλέπω. Δεν ξέρω αν τα χαρακτηριστικά και τα εσωτερικά εξαρτήματα μοτέρ κλπ είναι ίδια αλλά το εξωτερικό κέλυφος είναι σαφώς άλλο. Οπότε ίδια ίδια με άλλο χρώμα, δεν είναι 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε Τι σας λέει το ακόλουθο? Δεν έχει κρούση βέβαια. Πολύ καλό κατά τα άλλα (βάσει χαρακτηριστικών, δεν το έχω δουλέψει) αλλά από την στιγμή που δεν έχει κρούση το εργαλείο είναι λειψό. Φαντάσου να θες μια μέρα να κάνεις πολλές τρύπες στον τοίχο και να τις ψιλοκάνει λόγω των 2000 στροφών (το άλλο που φέρνει με τις 1450 ούτε σε μια βδομάδα δεν ανοίγει μία) αλλά τελικά θα αναγκαστείς να αγοράσεις άλλο εργαλείο με πρίζα ή τέλος πάντων οποιοδήποτε με κρουστικό μπας και κάνεις την δουλειά σου. Άμα είχε κρουστικό θα το έπαιρνα και γω ώστε να έχω αυτό για μεγάλο (και μετά ίσως έπαιρνα κανα μικρό παλάμης για μικρές δουλειές) αλλά άμα το πάρεις τελικά θα αναγκαστείς να πάρεις και 2ο ίδιας κατηγορίας για να συμπληρώσεις την έλλειψή του
sphinxgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Εγώ πάντως και τα τρία διαφορετικά τα βλέπω. Δεν ξέρω αν τα χαρακτηριστικά και τα εσωτερικά εξαρτήματα μοτέρ κλπ είναι ίδια αλλά το εξωτερικό κέλυφος είναι σαφώς άλλο. Οπότε ίδια ίδια με άλλο χρώμα, δεν είναι Πολύ καλό κατά τα άλλα (βάσει χαρακτηριστικών, δεν το έχω δουλέψει) αλλά από την στιγμή που δεν έχει κρούση το εργαλείο είναι λειψό. Φαντάσου να θες μια μέρα να κάνεις πολλές τρύπες στον τοίχο και να τις ψιλοκάνει λόγω των 2000 στροφών (το άλλο που φέρνει με τις 1450 ούτε σε μια βδομάδα δεν ανοίγει μία) αλλά τελικά θα αναγκαστείς να αγοράσεις άλλο εργαλείο με πρίζα ή τέλος πάντων οποιοδήποτε με κρουστικό μπας και κάνεις την δουλειά σου. Άμα είχε κρουστικό θα το έπαιρνα και γω ώστε να έχω αυτό για μεγάλο (και μετά ίσως έπαιρνα κανα μικρό παλάμης για μικρές δουλειές) αλλά άμα το πάρεις τελικά θα αναγκαστείς να πάρεις και 2ο ίδιας κατηγορίας για να συμπληρώσεις την έλλειψή του Βέβαια το ίδιο με κρουστικό είναι, πιο μεγάλο και σχεδόν στη διπλή τιμή. (60-70). Επίσης αν θες να κάνεις τρύπα σε τοίχο, θες SDS τρυπάνια, οπότε πάλι άχρηστο είναι το κρουστικό. Αν δεν έχεις τίποτα απ όλα αυτα, τότε ίσως να χρειάζεται η κρούση. Αλλά τότε θα χρειάζεται κ ένα SDS!!! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από sphinxgr
cthulhucarbide Δημοσ. Πέμπτη στις 12:39 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:39 πμ Όσα έχουν κρουστικό δεν είναι απαραίτητα μεγαλύτερα ούτε βαρύτερα, λίγο ακριβότερα σίγουρα πάντως. Επίσης το sds είναι κούμπωμα που έχουν τα πνευματικά πιστολέτα που είναι για πολύ πιο βαριές και απαιτητικές εργασίες, δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο για απλές εργασίες παρά μόνο για κανα σκληρό μπετό ή επαγγελματική χρήση
MikeJ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:26 μμ Έχει αλλάξει η πολιτική τους στις επιστροφές ελλατωματικών συσκευών; Θυμόμουνα ότι ήταν πολύ large ότι το πας πίσω με απόδειξη και εντός 3ετίας το δέχονται και σου δίνουν επιτότου πιστωτικό στο κατάστημα. Πήγα κάτι και επειδή ήταν πάνω από 3μηνες (εντός όμως 3ετίας) μου είπαν πρέπει να μιλήσω με εξυπηρέτηση πελατών η οποία μου ζητάει στοιχεία να το προωθήσει λέει στην αντιπροσωπεία να με πάρουν αυτοί να τους στο στείλω κλπ (όλα αυτά για κάτι που κάνει 15 ευρώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα