Προς το περιεχόμενο

Wordpress plugin για myData


sugardad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να αναπτύξω ένα plugin που θα διασυνδέει τις παραγγελίες ενός e-shop μέσω Woocommerce με το myData μέσω του API του.

Όταν δλδ γίνεται μια παραγγελία, να υποβάλλεται αυτόματα στο myData.

Βλέπω ότι υπάρχουν λύσεις, αλλά απ' όσο έψαξα αφορούν σε διασύνδεση μέσω τρίτων και έχουν συνδρομητικό μοντέλο χρέωσης. Εγώ σκέφτομαι το μοντέλο της εφ' άπαξ πώλησης του plugin. Ίσως να χρεώνω support και updates.

Θεωρείτε ότι έχει νόημα η ύπαρξη ενός τέτοιου plugin; Υπάρχει ανάγκη γι αυτό ή από την εμπειρία σας με e-shops η αποστολή στο myData γίνεται μέσω του ERP της επιχείρησης, το οποίο με τη σειρά του παίρνει δεδομένα μέσω μιας γέφυρας με το woocommerce;

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο τίμια η πρόταση σου. Το αγοράζεις μια φορά αλλα πληρώνεις υποστήριξη με το χρόνο . Οσο για την αναγκη της αγορας κανενας δεν το γνωρίζει εαν δεν το τολμήσει

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Είναι μια καλή ιδέα αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να σκεφτείς.

Χωρίς να έχω διαβάσει το API του myData, από λογική νομίζω ότι η καταχώρηση δεδομένων πρέπει να γίνεται την στιγμή της έκδοσης του φορολογικού παραστατικού και όχι την στιγμή καταχώρησης παραγγελίας, αφού -μεταξύ άλλων- πρέπει να ανέβει ο Α/Α παραστατικού στο myData, κάτι το οποίο δεν το διαθέτεις εκείνη τη στιγμή, αφού δεν υπάρχει παραστατικό. Επίσης μπορεί η παραγγελία να ακυρωθεί τελικά, να γίνει Σ/Κ που δεν θα είναι κάποιος στο γραφείο κλπ. Αυτό που εγώ έχω δει είναι πως οι πάροχοι Εμπορικής Διαχείρισης ή φορολογικών μηχανισμών ασχολούνται με το κομμάτι του myData. Δηλαδή αυτό που έγραψες στην τελευταία παράγραφο.

 

Ελπίζω να βοήθησα.

Επεξ/σία από DimitrisNellas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...