screaming_trees Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλα... Το ότι έχουν προτεραιότητα σε pre-order όσοι έχουν συνδρομή στο nso τα τελευταία 2 και περισσότερη ώρα παιχνιδιού σε αγορασμένα παιχνίδια με ξεπερνά... Τι μλκς είναι αυτές
Swimmer21 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Πολύ μπερδεμα Δώσε μωρέ Nintendo free τα upgrades, η έστω όλα free μέσω NSO. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Απριλίου Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Δεν νομίζω να σου βάλουν το πιστόλι στο κεφάλι ώστε να τα αγοράσεις οπωσδήποτε... 😛 Βασικα εχω ηδη το ToTK, χωρις το NSW και θα παρω το NSW2, οποτε ψηνομαι να δω αν θα το πουλησω το παιχνιδι ή οχι. Εχω ηδη το ψηφιακο πιστολι στο κεφαλι 😛 1
adamv123 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Μόλις τώρα, Swimmer21 είπε Πολύ μπερδεμα Δώσε μωρέ Nintendo free τα upgrades, η έστω όλα free μέσω NSO. Προς το παρόν είναι free για nso subscribers το botw και το totk upgrade https://www.nintendo.com/us/whatsnew/whats-new-with-nintendo-switch-online-on-nintendo-switch-2/
adamv123 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε Έβαλαν το retail 90 ευρώ και δεν θα είναι και όλο το game στο cartridge?? Κακο. 1
Grim Ripper Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Να δούμε τι θα γίνει, ίσως υπάρχουν και full games στις κασέτες, όπως και με το Switch 1. Επίσης φαίνεται ότι ήδη έχω Switch 2. 🤣 Χμμ θα υπάρχουν δωρεάν upgrades. https://www.nintendo.com/us/gaming-systems/switch-2/transfer-guide/games-with-free-updates/ Επεξ/σία 2 Απριλίου από Grim Ripper 3
Saloufas Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Δηλαδή όσοι έχουμε τα παιχνίδια σε καρτουλες βάζοντας τα στο switch2 θα μπορείς μόνο να τρέξεις την παλιά έκδοση των παιχνιδιών? Για να παίξεις την βελτιωμένη θα πρέπει να πληρώσεις extra? Δεν γ@#€€#σαι ρε Nintendo...
screaming_trees Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Τέλεια Pre-orders restricted to Switch Online members superweeble says:To reward the most dedicated Nintendo Switch players in Europe and the UK, the opportunity to pre-order a Nintendo Switch 2 console from My Nintendo Store will initially be offered on an invite-only basis to selected Nintendo Switch Online members. Take note. You'll need a Switch Online membership to pre-order a Switch 2, at least initially. Additionally: you'll apparently need to have been a member for at least two years continuously as of 31st March 2025. So if at any time you let it lapse, it seems like you'll miss out, which seems harsh. You'll also have to have spent "a certain amount of time" playing Switch games, according to the Nintendo website. I wonder what the hidden number there is. – Robert Purchese
BaronDavis Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Δεν είμαι και φανατικός gamer,αλλά βλέπω αρκετούς(όχι εδώ γενικά σε σχόλια )να κράζουν επειδή η τιμή θα είναι κοντά σε αυτή του PS5.. Δηλαδή τι ανώτερο έχει το PS5 από την Nintendo?Γιατί στα exclusive δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με κάποια άλλη εταιρία. Εκτός και αν μόνο τα γραφικά παίζουν ρολο 1 5
adamv123 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) https://x.com/CentroLeaks/status/1907451279401427076?t=DObhHzcnqv_UTrKWXAxFLQ&s=19 Από ότι φαίνεται σύμφωνα με το Nintendo Japan 10-20 δολλάρια θα είναι οι αναβαθμίσεις. Ανάλογα και με αν έχουν έξτρα περιεχόμενο υποθέτω. Αυτά των totk και botw έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα είναι δωρεάν για τους nso συνδρομητές. Αν θα είναι και άλλα μένει να δούμε. Επεξ/σία 2 Απριλίου από adamv123 1
Grim Ripper Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 5 λεπτά πριν, BaronDavis είπε Δεν είμαι και φανατικός gamer,αλλά βλέπω αρκετούς(όχι εδώ γενικά σε σχόλια )να κράζουν επειδή η τιμή θα είναι κοντά σε αυτή του PS5.. Δηλαδή τι ανώτερο έχει το PS5 από την Nintendo?Γιατί στα exclusive δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με κάποια άλλη εταιρία. Εκτός και αν μόνο τα γραφικά παίζουν ρολο Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η τιμή της κονσόλας αλλά σίγουρα των παιχνιδιών. Τουλάχιστον στους άλλους πέφτουν οι τιμές κάποια στιγμή, στα first party της Nintendo δεν πέφτουν... 2
Socratis_g Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα δεν είναι η τιμή της κονσόλας ή των παιχνιδιών. Είναι ότι δεν μας έδωσαν Mario odyssey 2 ή Mario Galaxy 3 ή remake Ocarina of Time, κάτι να ξερογλυφόμαστε τελοσπάντων μέχρι τις 05 Ιουνίου. Επεξ/σία 2 Απριλίου από Socratis_g
adamv123 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Γενικά εγώ "απογοητευτικά" λιγάκι με την first party παρουσία. Προσωπικά δεν είμαι τρελός mario kart fan, οπότε δεν νομίζω να το πάρω day one.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα