anarchy79 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Εγώ έχω το pro controller του switch, αλλά όχι το ασύρματο, ένα που είχε βγει στην αρχή με καλώδιο από την νιντεντο, το επίσημο. Φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα για οπότε πάρω το switch 2. Έτσι δεν είναι, αφού συνδέεται με θύρα usb
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Εγώ έχω το pro controller του switch, αλλά όχι το ασύρματο, ένα που είχε βγει στην αρχή με καλώδιο από την νιντεντο, το επίσημο. Φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα για οπότε πάρω το switch 2. Έτσι δεν είναι, αφού συνδέεται με θύρα usb Τα κύρια controllers που δούλευαν στο αρχικο Switch, θα δουλεύουν και στο 2. Η μόνη κύρια διαφορά που έχει αναφερθεί ως τώρα αφορά το Pro Controller 2 να ειναι το μοναδικό που θα ανοίγει την κονσόλα από Sleep mode. Στις 15/4/2025 στις 9:09 ΠΜ, Malthador είπε Δεν γνωρίζω τι έχει και δεν μπορεί να το κάνει wake, φαντάζομαι ότι έχουν και τα PS4 controllers και δεν μπορούν να κάνουν wake το PS5. Τα ps4 controller πάντως δεν δουλεύουν σε ps5 παιχνίδια, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει σε Nintendo μεριά, που τα προηγούμενης γενιάς controllers θα δουλεύουν και σε Switch 2 παιχνιδια. Επεξ/σία 22 Απριλίου από Fulgore 2
mansa2k Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Nintendo Switch 2 interest on Japanese store far exceeds expectations, president shares statement H N δέχτηκε 2,2 εκατομμύρια προσκλήσεις ενδιαφέροντος για το NS2 στην Ιαπωνία μέσω του My Nintendo Store. Φυσικά δεν μπορούν να τις καλύψουν με την ανάλογη ανακοίνωση. Μια δουλειά είχες ρε Furukawa και τα έκανες σαλάτα! Τζάμπα καίει η λάμπα. Φαντάζομαι πως τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα αν η τιμολόγηση στα παιχνίδια ήταν καλύτερη. Επεξ/σία 23 Απριλίου από mansa2k 1
Bourdoulas Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η κλάψα σε forum και social media δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα παρά είναι ένα glorified echo chamber. 5 2
BillT Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 27 minutes ago, Bourdoulas said: Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η κλάψα σε forum και social media δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα παρά είναι ένα glorified echo chamber. Σίγουρα ισχύει σε πολλές περιπτώσεις αυτό που λες, μπορεί και στην συγκεκριμένη. Μπορείς όμως να αποκλείσεις το ενδεχόμενο όλες αυτές οι ανακοινώσεις ότι προπαραγγελίες πάνε τραίνο, να είναι marketing trick ώστε να «πιέσουν» ψυχολογικά τους καταναλωτές, κυρίως τους αναποφάσιστους, για να προχωρήσουν τελικά σε παραγγελία… 1
Bourdoulas Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 31 λεπτά πριν, BillT είπε Σίγουρα ισχύει σε πολλές περιπτώσεις αυτό που λες, μπορεί και στην συγκεκριμένη. Μπορείς όμως να αποκλείσεις το ενδεχόμενο όλες αυτές οι ανακοινώσεις ότι προπαραγγελίες πάνε τραίνο, να είναι marketing trick ώστε να «πιέσουν» ψυχολογικά τους καταναλωτές, κυρίως τους αναποφάσιστους, για να προχωρήσουν τελικά σε παραγγελία… Προτιμώ να ακολουθήσω την αρχή της Λεπίδας του Όκαμ
mansa2k Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έγραφα πως είναι εφικτό να δούμε υψηλότερα νούμερα πωλήσεων σε σχέση με όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα στην κυκλοφορία του NS2. Τα 10 εκατομμύρια σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι θετικό πρόσημο. Όμως επειδή τα δεδομένα έχουν αλλάξει αρκετά θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά περισσότερο για να βγάλουμε επαρκή συμπεράσματα. Εμένα πάντως μου φαίνεται δύσκολο η τιμολογιακή πολιτική της Ν να γίνει αρεστή σε όλους. Επεξ/σία 23 Απριλίου από mansa2k
babality Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η κλάψα σε forum και social media δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα παρά είναι ένα glorified echo chamber. βλεπω μερικες φορες vote with your wallet στα ιντερνετς και με πιανουν τα γελια. Δεν υπαρχει καμια ελπιδα. Οτι και να τους ριξεις θα τρεξουν να κανουν Preorder 1
anarchy79 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Προτιμώ να ακολουθήσω την αρχή της Λεπίδας του Όκαμ Το "ξυράφι" του Όκκαμ αδερφέ
Bourdoulas Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 5 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Το "ξυράφι" του Όκκαμ αδερφέ Αναφέρεται και ως λεπίδα
Grim Ripper Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Ορίστε και κάποια άλλα "physical" games. https://www.reddit.com/r/NSCollectors/s/EXFrb8jGFu 1
Bourdoulas Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 7 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Ορίστε και κάποια άλλα "physical" games. https://www.reddit.com/r/NSCollectors/s/EXFrb8jGFu ΤΡΑΓΙΚΟΙ
shodan Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Καλά συγγνώμη τώρα θα τρελαθούμε τελείως; Δεν χωράει δηλαδή το Tetris στην κάρτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα