Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Εντάξει αυτό το ξέραμε, είναι HDR10 σε LCD. Ποιός ειλικρινά περίμενε να υποστηρίζει κανονικό HDR σε handheld?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εμένα η κονσόλα μου έχει κρασάρει 4 φορές μέχρι τώρα. Μια φορά μέσα στο Nintendo Online App και 3 φορές μέσα στο eshop (μια φορά μάλιστα σε εξέλιξη πληρωμής που ευτυχώς εγκρίθηκε) και ο μόνος τρόπος να την ξεκολλήσω ήταν με soft reset κρατώντας πατημένο το power button για αρκετά δευτερόλεπτα. 

Την 4η φορά μου έβγαλε μυνημα ότι πρέπει να γίνει ξανά format στην micro SD με αποτέλεσμα να χασω όλα τα games που κατέβασα. Πολύ περίεργη συμπεριφορά για Nintendo σύστημα. 

Η micro SD είναι η επίσημη της Sandisk 256Gb για το Switch 2 με το Mario theme. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Sad 3
Δημοσ.
8 minutes ago, D.Luffy said:

Παιδιά εμένα η κονσόλα μου έχει κρασάρει 4 φορές μέχρι τώρα. Μια φορά μέσα στο Nintendo Online App και 3 φορές μέσα στο eshop (μια φορά μάλιστα σε εξέλιξη πληρωμής που ευτυχώς εγκρίθηκε) και ο μόνος τρόπος να την ξεκολλήσω ήταν με soft reset κρατώντας πατημένο το power button για αρκετά δευτερόλεπτα. 

Την 4η φορά μου έβγαλε μυνημα ότι πρέπει να γίνει ξανά format στην micro SD με αποτέλεσμα να χασω όλα τα games που κατέβασα. Πολύ περίεργη συμπεριφορά για Nintendo σύστημα. 

Ελπίζω να στρώσει έστω και με fw update

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Saloufas said:

Πού είδε ο τύπος ότι η οθόνη του NSw2 υποστηρίζει HDR; Δεν θυμάμαι να ανέφεραν ποτέ ότι υποστηρίζει HDR σε φορητό mode, μόνο σε docked.

Προφανώς και τα μαύρα του NSw2 δεν έχουν καμία σχέση με τα μαύρα του OLED NSw, αλλά βγάζει πράγματα από την κοιλιά του για να τραβήξει κλικς. Hard pass.

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Malthador said:

Πού είδε ο τύπος ότι η οθόνη του NSw2 υποστηρίζει HDR; Δεν θυμάμαι να ανέφεραν ποτέ ότι υποστηρίζει HDR σε φορητό mode, μόνο σε docked.

Προφανώς και τα μαύρα του NSw2 δεν έχουν καμία σχέση με τα μαύρα του OLED NSw, αλλά βγάζει πράγματα από την κοιλιά του για να τραβήξει κλικς. Hard pass.

Υποστηρίζει HDR σε handheld κανονικά. Υπάρχει και το ανάλογο setting μέσα στο σύστημα το οποίο είναι ξεχωριστό για TV και φορητό. 

Προφανώς σωστό HDR θα δούμε με την έλευση του oled. Καλά έκαναν και το έβαλαν από τώρα για να το έχουμε έτοιμο αργότερα. Απλώς τώρα με την lcd έχουμε ένα μικρό έξτρα boost σε φωτεινότητα και χρώματα. 

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, D.Luffy said:

Υποστηρίζει HDR σε handheld κανονικά. Υπάρχει και το ανάλογο setting μέσα στο σύστημα το οποίο είναι ξεχωριστό για TV και φορητό. 

Προφανώς σωστό HDR θα δούμε με την έλευση του oled. Καλά έκαναν και το έβαλαν από τώρα για να το έχουμε έτοιμο αργότερα. Απλώς τώρα με την lcd έχουμε ένα μικρό έξτρα boost σε φωτεινότητα και χρώματα. 

Ναι τώρα το είδα ότι το γράφουν στο σάιτ τους, ότι «υποστηρίζει» HDR. Τραγικοί οι τύποι, έπρεπε να το αφαιρέσουν από τη στιγμή που η οθόνη δεν είναι τουλάχιστον mini-LED.

46 minutes ago, D.Luffy said:

Για δοκίμασε να αφαιρέσεις εντελώς την κάρτα και να δουλέψεις μόνο με τον εσωτερικό χώρο για να δεις τι συμπεριφορά θα έχει η κονσόλα.

Μπορεί να είναι η κάρτα χαλασμένη και να μην φταίει η κονσόλα.

Δημοσ.
On 03/06/2025 at 16:42, Malthador said:

Ναι, on-the-fly αλλάζει το region, απλά έχει κάποιους περιορισμούς. Τα έχω γράψει αναλυτικά εδώ:

Παίζει ακόμα αυτό το guide με switch 2?

Δημοσ.
1 hour ago, D.Luffy said:

Micro SD express ?

Δημοσ.

Μέτρια οθόνη και κακή μπαταρία είναι pass από εμένα. Θα περιμένω κάποιο revision και στο εν μεταξύ θα ευελπιστώ η αγαπημένη μας Ν να τρώει φάπες μήπως ξεκαβαλήσει το καλάμι.

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις από switch 2!Ποιοτικη κατασκευή, πολύ καλή εμπειρία σε docked mode αλλα...Απογοητευτικη οθόνη.. Αν έρχεσαι από switch oled θα κλάψεις... 

• Like 3
  • Sad 2
Δημοσ.

Μολις το εστησα, εκει που δεν καιγομουν να το παρω αμεσα εχω ενθουσιαστει.

Πολυ καλη ποιοτητα και το μεγεθος της οθονης αλλα και των joycon κανει μεγαλη διαφορα.

Επισης μια ερωτηση για τα παιχνιδια, βλεπω πχ το nba 2k 25 στο στορε στα 9 ευρω.

Αυτο θα ειναι η swich 1 εκδοση αλλα θα παιζει ptimized στο 2?

Δημοσ.
4 minutes ago, lebron15 said:

Μέτρια οθόνη και κακή μπαταρία είναι pass από εμένα. Θα περιμένω κάποιο revision και στο εν μεταξύ θα ευελπιστώ η αγαπημένη μας Ν να τρώει φάπες μήπως ξεκαβαλήσει το καλάμι.

Να ήθελε μόνο η nintendo φάπες... Ολοι θέλουν... 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...