Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Είμαι σε παρόμοια θέση. Έχω PS5 Pro, έχω χτίσει PC κτήνος, περιμένω Switch 2 και ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα παίξω σχεδόν τίποτα... Αλλά ναι θέλω να τα έχω ρε γαμώτο...

Αυτό ακριβώς.Και εγώ μια από τα ίδια.Οποια κονσολα και αν ανοίξω,αν βρω χρόνο,λες και το μυρίζονται τα παιδιά και τσουπ.Μπαμπα τι παίζεις?Να δοκιμάσω?Αυτό ήταν.Απο τη γενιά των PS4 και ONE τις παίρνω μόνο και μόνο γιατί είναι το χόμπι μου.Μιλαμε τώρα να  είναι στα pc τους και να παίζουν με τους φίλους τους και μόλις ακούσουν να ανοίγω κάτι κατευθείαν..

Μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς.Αν κάνουμε transfer από το παλιό κάνουμε και το μπαν transfer😁😁.

Επεξ/σία από kajwbtfe
  • Haha 3
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, mansa2k said:

Από παιχνίδια της Ν είναι το Mario Kart Word, το Donkey Kong Bonanza τον επόμενο μήνα, τo Metroid Prime 4 για φέτος κ.α. Αλλά επειδή δεν είχες και NS1 καλό είναι ξεκινώντας να κοιτάξεις την συγκεκριμένη βιβλιοθήκη αρχικά με τίτλους που έχουν αναβαθμίσεις (είτε δωρεάν, είτε με πληρωμή) για το NS2.

Και εάν το έχεις σε φυσική μορφή το παιχνίδι το update φαντάζομαι θα διατίθεται μέσω download , οπότε τι μεταπωλητικη αξία θα εχει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Και εάν το έχεις σε φυσική μορφή το παιχνίδι το update φαντάζομαι θα διατίθεται μέσω download , οπότε τι μεταπωλητικη αξία θα εχει;

Δεν αλλάζει τίποτα, για τα δωρεάν θα ισχύει το ίδιο ανεξαρτήτως συστήματος. Για τα επί πληρωμής μπορείς και να επιλέξεις τις Nintendo Switch 2 Edition εκδόσεις αν σε ενδιαφέρει.

Στην τελική τα παιχνίδια του NS1 μπορεί να τα αγοράσει και μεταχειρισμένα.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

Παιχνιδια απο που αγοραζουμε? Απο την κονσολα απο το store? Απο υπολογιστη σε αλλο region? Φανταζομαι μονο τα ευρωπαικα store θα λειτουργουν.

Θυμαμαι στο πρωτο swich ειχα κανει αρκετες αγορες απο eneba/cd keys ,τωρα που εψαξα σε πολλα ειναι και πιο ακριβο απο το store

Δημοσ.
5 minutes ago, imr said:

Παιχνιδια απο που αγοραζουμε? Απο την κονσολα απο το store? Απο υπολογιστη σε αλλο region? Φανταζομαι μονο τα ευρωπαικα store θα λειτουργουν.

Θυμαμαι στο πρωτο swich ειχα κανει αρκετες αγορες απο eneba/cd keys ,τωρα που εψαξα σε πολλα ειναι και πιο ακριβο απο το store

Physical, αν θες από το store θα πρέπει να κάνεις τη διαδικασία να αλλάξεις το region σε Japan. Έχουν δοθεί οδηγίες στο forum 

• Like 2
Δημοσ.

Σε άλλα νέα να πως ότι το Rainbow Road του World είναι απίστευτο και μάλλον το καλύτερο ever. Γενικά από τα tracks δεν έχω κανένα παράπονο, νομίζω ευχαριστήθηκα την πλειοψηφία. 

• Like 2
Δημοσ.
8 minutes ago, screaming_trees said:

Physical, αν θες από το store θα πρέπει να κάνεις τη διαδικασία να αλλάξεις το region σε Japan. Έχουν δοθεί οδηγίες στο forum 

Φαντάζομαι δεν επηρεάζει το online από το Family αν αλλαξω region? 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Basilisc είπε

Σε άλλα νέα να πως ότι το Rainbow Road του World είναι απίστευτο και μάλλον το καλύτερο ever. Γενικά από τα tracks δεν έχω κανένα παράπονο, νομίζω ευχαριστήθηκα την πλειοψηφία. 

Οντως ειναι πολυ καλο

Παντως θα το ξαναπω η μουσικη ειναι απιστευτη.Πρεπει επιγοντως να βαλουν music player.

Επισης πολυ καλο και το knockout tour

• Like 1
Δημοσ.

Εάν αλλάξω το region σε Ιαπωνία κλπ, δεν θα γίνεται ένας χαμός μετά με αυτά που έχω αγοράσει από Ελλάδα και τα άλλα που έχω αγοράσει από Ιαπωνία; 

Πάντως επιτέλους φυσιολογικά γραφικά! Άντε καιρός ήταν. Χορταστική η οθόνη του 2 και γενικά είχα πολύ καλές εντυπώσεις λίγο που έπαιξα. Άντε να βγει το Metroid Prime 4!! Και το Zelda να μην αργήσει πολύ...

Δημοσ.
10 minutes ago, nkarafo said:

Εάν αλλάξω το region σε Ιαπωνία κλπ, δεν θα γίνεται ένας χαμός μετά με αυτά που έχω αγοράσει από Ελλάδα και τα άλλα που έχω αγοράσει από Ιαπωνία; 

Πάντως επιτέλους φυσιολογικά γραφικά! Άντε καιρός ήταν. Χορταστική η οθόνη του 2 και γενικά είχα πολύ καλές εντυπώσεις λίγο που έπαιξα. Άντε να βγει το Metroid Prime 4!! Και το Zelda να μην αργήσει πολύ...

Όχι το region του store αλλάζει, δεν επηρεάζει σε κάτι άλλο 

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, Babis_allos said:

Έχω PS5 Pro, έχω χτίσει PC κτήνος, περιμένω Switch 2 και ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα παίξω σχεδόν τίποτα... Αλλά ναι θέλω να τα έχω ρε γαμώτο...

το μονο που δε θελω ποια να εχω ειναι το PC, γιατι κατανταω ψυχαναγκαστικος με τις ρυθμισεις και παντα νοιωθω οτι κατι λειπει ή κατι θε επρεπε να αλλαξω .Κατσε να δοκιμασω και αυτο και εκεινο κλπ κλπ ..Και φυσικα παντα μπορει να υπαρξει καποιο ξαφνικο προβλημα που θα προκυψει ....Γερασα ποια για αυτα τα ψαξιματα .(γερασα γενικως εδω που τα λεμε !!! LOL)

Τουλαχιστον με τις κονσολες τα πραγματα ειναι απλα . Αυτο ειναι το παιχνιδι, αν θες  παρτο παιχτο .Αυτη την εμπειρια θα εχουν ολοι οσοι το παιξουν στην ιδια κονσολα . 

• Like 2
Δημοσ.
27 minutes ago, screaming_trees said:

Όχι δεν επηρεάζει σε κάτι 

οκ, και αν αγορασω κατι απο cd keys θα πρεπει να εχει ιαποωνικο region σωστα?

Δημοσ.
1 hour ago, screaming_trees said:

AN ειναι ευκολο μπορεις να στειλεις ενα λινκ που ακριβως ειναι οι οδηγιες ??  

ευχαριστω ετσι κ αλλιως !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι και εγώ θα το ήθελα παρακαλώ! ευχαριστώ.

Α από εδώ μπορούμε να δούμε τι τιμή έχουν αυτή την στιγμή τα digital παιχνίδια για να συγκρίνουμε τιμές κλπ.

Επεξ/σία από nkarafo
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...