Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, dream21 είπε

Δυστηχως απο τι διαβαζω στο X το WiFi του Switch 2 ειναι ΓΤΠΚ οπως ηταν και του Switch One

"Download speeds are bad"

Και δυο γραμμες πιο κάτω "download speeds worse than I expected".

Γενικά δε θα έδινα βάση σε τέτοιες δηλώσεις τώρα που είναι αρχή, γιατί ο αρνητισμος πουλάει φουλ δυστυχώς και τα κλικ για κάποιους είναι πολυτιμα από ότι φαίνεται. Σε κάνα μήνα-διμηνο θα φανούν τα πραγματικά προβλήματα της κονσόλας, πιο πριν από όσα ακούτε κρατήστε το 1/10.

• Like 2
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, papp0us είπε

"Download speeds are bad"

Και δυο γραμμες πιο κάτω "download speeds worse than I expected".

Γενικά δε θα έδινα βάση σε τέτοιες δηλώσεις τώρα που είναι αρχή, γιατί ο αρνητισμος πουλάει φουλ δυστυχώς και τα κλικ για κάποιους είναι πολυτιμα από ότι φαίνεται. Σε κάνα μήνα-διμηνο θα φανούν τα πραγματικά προβλήματα της κονσόλας, πιο πριν από όσα ακούτε κρατήστε το 1/10.

Δυστυχώς το είδα και εγώ με τα μάτια μου.Την πρώτη φορά που το σύνδεσα στο deco και προσπάθησα να μπω στο shop για να κατεβάσω το MKW έτρωγα πόρτα.Μπηκα στις ρυθμίσεις του internet και έκανα διάγνωση.Ipv(6) δεν έβρισκε καν και download speed έδειξε 265kb...Σε σημείο που αποδεδειγμένα με το κινητό πιάνω από 450 εως και 500.Εκανα διαγραφή ρυθμίσεων του internet,ξανασυνδεθηκα και λύθηκε το πρόβλημα μέχρι στιγμής.Βεβαια 400 δεν έδειξε αλλά έδειξε 280.Τεσπα.Ελπιζω να μη δω και τίποτα με τη φουσκωμενη μπαταρία .

Επεξ/σία από kajwbtfe
  • Sad 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Δυστυχώς το είδα και εγώ με τα μάτια μου.Την πρώτη φορά που το σύνδεσα στο deco και προσπάθησα να μπω στο shop για να κατεβάσω το MKW έτρωγα πόρτα.Μπηκα στις ρυθμίσεις του internet και έκανα διάγνωση.Ipv(6) δεν έβρισκε καν και download speed έδειξε 265kb...Σε σημείο που αποδεδειγμένα με το κινητό πιάνω από 450 εως και 500.Εκανα διαγραφή ρυθμίσεων του internet,ξανασυνδεθηκα και λύθηκε το πρόβλημα μέχρι στιγμής.Βεβαια 400 δεν έδειξε αλλά έδειξε 280.Τεσπα.Ελπιζω να μη δω και τίποτα με τη φουσκωμενη μπαταρία .

Νταξει ναι , δε λέω ότι δεν ισχύει 100% , λέω ότι η δήλωση "έχει χαλια ταχύτητες download" δεν είναι να την παίρνεις στα σοβαρά (για την ώρα). Μπορεί να έχει τη χειρότερη κεραία wifi που έχει βρεθεί ποτέ σε συσκευή, αποκλείεται να υπάρχει απόδειξη για αυτό μέσα σε 3 μέρες.

Για το φουσκωμένο σασί από μπαταρία, όταν η μπαταρία είναι στην άλλη πλευρά, νομίζω πρέπει να ανησυχείς ακόμα λιγότερο. Το switch έχει αρκετά πραγματικά προβλήματα (μπαταρία, εργονομία κτλ) που φαίνονται άμεσα, αλλά μάλλον αυτά δε πουλάνε. Αυτό λέω απλά.

Δημοσ.

Λοιπον... Οποιος έχει το μηχάνημα ας κάνει την χάρη στον εαυτο του και ας πάρει το fast fusion στα 15€..

Μόλις τελείωσα έναν αγωνα στην πίστα tempesta σε docked  σε quality mode και πραγματικά έχω μείνει άφωνος με τις δυνατότητες του μηχανήματος.. Το έβαλα και σε φορητό και ότι αμφιβολίες είχα για οθόνη κτλπ μου έχουν φύγει εντελώς..Το μηχανηματάκι είναι άψογο και μόνο που σκέφτομαι αυτά που πρόκειται να δούμε ανατριχιάζω! 

Επιτέλους βλέπουμε γραφικά nintendo σε 4k τηλεόραση και μαζεύουμε σαγόνια.. 

• Like 6
Δημοσ.

Μόλις πηρα την κονσόλα από ΠΛΑΙΣΙΟ. Και γυρνάω και διαβάζω τα θέματα περί φουσκωμένης μπαταρίας 🤣 αι να δούμε. 

• Haha 2
Δημοσ.

Αναμενόμενο η εσωτερική μνήμη να αποδίδει καλύτερα. Δεν περίμενα τέτοια διαφορά με τις κασσέτες.

Δημοσ.

Τα προβλήματα με το wifi μπορεί να στρώσουν με νέο firmware. Τα υπόλοιπα με μπαταρίες....συμβαίνουν σε φορητές συσκευές. 

Γενικά είναι η αρχή, πάντα υπάρχουν προβλήματα στη παραγωγή, καθώς και clickbait άρθρα για το πόσο προβληματική είναι η συσκευή....

Κοιτάξτε να τα χαρείτε όσοι τα πείρατε και μην ασχολείστε με τους καταστροφολόγους του διαδικτύου. 

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Τα προβλήματα με το wifi μπορεί να στρώσουν με νέο firmware. Τα υπόλοιπα με μπαταρίες....συμβαίνουν σε φορητές συσκευές. 

Γενικά είναι η αρχή, πάντα υπάρχουν προβλήματα στη παραγωγή, καθώς και clickbait άρθρα για το πόσο προβληματική είναι η συσκευή....

Κοιτάξτε να τα χαρείτε όσοι τα πείρατε και μην ασχολείστε με τους καταστροφολόγους του διαδικτύου. 

Καλά εννοείται.Οταν είναι πρώτο θέμα η κυκλοφορία του Switch κάποιοι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν.Δε λέω ότι προβλήματα δε θα  υπάρχουν,αλλά οι clickbait τίτλοι σε άρθρα για αυτό θα είναι σα τα μανιτάρια.

1 ώρα πριν, papp0us είπε

Νταξει ναι , δε λέω ότι δεν ισχύει 100% , λέω ότι η δήλωση "έχει χαλια ταχύτητες download" δεν είναι να την παίρνεις στα σοβαρά (για την ώρα). Μπορεί να έχει τη χειρότερη κεραία wifi που έχει βρεθεί ποτέ σε συσκευή, αποκλείεται να υπάρχει απόδειξη για αυτό μέσα σε 3 μέρες.

Για το φουσκωμένο σασί από μπαταρία, όταν η μπαταρία είναι στην άλλη πλευρά, νομίζω πρέπει να ανησυχείς ακόμα λιγότερο. Το switch έχει αρκετά πραγματικά προβλήματα (μπαταρία, εργονομία κτλ) που φαίνονται άμεσα, αλλά μάλλον αυτά δε πουλάνε. Αυτό λέω απλά.

Προφανώς.Αφου μόλις έκανα εκ νέου τις ρυθμίσεις του internet έστρωσε.

• Like 2
Δημοσ.

Απορώ πως ψαρωνει ο κόσμος με φουσκωμένες μπαταρίες και όλα τα υπόλοιπα. Καλά ρε παιδιά , 1η φορά βλέπουμε κυκλοφορία κονσόλας; Πάντα υπάρχουν αυτά. Έχω παιχνιδομηχανές από εποχή sega saturn και θυμάμαι πάντα τα ίδια. Δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα σε καμία κονσόλα. Και με την κυκλοφορία του ps5 που είναι πιο πρόσφατο τα ίδια είχαμε. Έλεος...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, mansa2k said:

Εκεί που διαφέρουν οι γνώμες είναι περί της ελευθερίας που υφίστανται στα joycons όταν είναι στο tablet. 

Δεν έχω παρατηρήσει να είναι λάσκα τα joycons προσωπικά. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να βγουν από λάθος, είναι πολύ γεροί οι μαγνήτες.

6 hours ago, thagkol said:

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει parry με σωστό timing κλπ, δουλεύει σωστά μέσω streaming; Παίζεις remote ή cloud;

Παίζω remote over the internet. Δεν παίζω cloud, με έχει ξενερώσει που τρέχουν τα games σε SeS. Το Clair Obscure για παράδειγμα τρέχει σε 30 καρέ στο cloud, ενώ από το SeX μου το τρέχω σε performance mode και streamάρω με 60 ακατέβατα. Το SeX μου είναι σε 500άρα οπτική και το Deck μου είναι συνδεμένο με το hotspot του κινητού μου (που εδώ που βρίσκομαι πιάνει full 5G σήμα).

Μια χαρά είναι η απόκριση, βγαίνουν τα parries και τα dodges.

---------------------------

Πήρα το Arceus από το γιαπωνέζικο amazon για να ασχοληθεί ο μικρός και τρέχει ακριβώς όπως και στο NSw. Πρέπει να το κοιτάξουν αυτό με τα games που δεν παίρνουν patch από τους developers. Να ανεβάζουν την ανάλυση μέσω DLSS ή να κάνουν force τα καρέ στα 60 με κάποιο τρόπο, έχει το μηχάνημα την ισχύ να το κάνει χωρίς patch.

Και κάτι ακόμα που μου κάνει εντύπωση: δεν βρίσκω για ποιο λόγο δεν παίζουν οι απλές microSD με την κονσόλα, τουλάχιστον για να αποθηκεύονται τα NSw games. Δεν βγάζει νόημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, metallica 13 said:

Λοιπον... Οποιος έχει το μηχάνημα ας κάνει την χάρη στον εαυτο του και ας πάρει το fast fusion στα 15€..

Μόλις τελείωσα έναν αγωνα στην πίστα tempesta σε docked  σε quality mode και πραγματικά έχω μείνει άφωνος με τις δυνατότητες του μηχανήματος.. Το έβαλα και σε φορητό και ότι αμφιβολίες είχα για οθόνη κτλπ μου έχουν φύγει εντελώς..Το μηχανηματάκι είναι άψογο και μόνο που σκέφτομαι αυτά που πρόκειται να δούμε ανατριχιάζω! 

Επιτέλους βλέπουμε γραφικά nintendo σε 4k τηλεόραση και μαζεύουμε σαγόνια.. 

Παντού διαβάζω πολύ καλά σχόλια για τα γραφικά του Fast Fusion αλλά σε handheld mode που παίζω απογοητεύτηκα. Τα γραφικά είναι όντως πολύ καλά αλλά το image quality έχει σοβαρά θέματα. Ενώ στα μενού φαίνεται άψογο, όταν μπεις σε αγώνα πιξελιάζει πάρα πολύ παρόλο που το performance mode στα settings κάνει λόγο για 1080p.. Κάτι δεν πάει καλά με το image reconstruction που με τόσα artifacts μάλλον είναι FSR 1 και δεν ταιριάζει σε τόσο γρήγορο gameplay. 

Δεν έχω δοκιμάσει σε docked mode ακόμα άρα δεν ξέρω αν εκεί το IQ είναι καλύτερο.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το wifi πάντως που δοκίμασα wifi 5Ghz επιλέγει και σε ένα γρήγορο τεστ έγραψε 960Mbit/s

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μια χαρα ειναι το wifi.Κατεβηκε σε περιπου 45-50 λεπτα το mario kart world και Online που παιζω το knockout tour με wifi,δεν εχω αντιμετωπισει ουτε ενα θεμα.

Υπενθυμιζω σημερα στις 8 ειναι το xbox direct οπου θα μαθουμε τουλαχιστον το release date του silksong.Ελπιζω βεβαια σε shadow drop !!!

Oσο αφορα το mkw ειναι ισως η πρωτη φορα που μου αρεσει η πιστα rainbow road.Ασχετως που μου ηρθε 2 φορες μπλε καβουκι στον αερα

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαθμολογία 3 στα 10 σε θέματα επισκευής του συστήματος μιας και η Ν φρόντισε να κάνει κάπως πολύπλοκα τα πράγματα. Φαίνεται ότι θα έχουμε δεύτερο γύρο joycon drift και σε αυτήν την γενιά.

Επεξ/σία από mansa2k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...