mansa2k Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου H Nintendo ανακοίνωσε Splatoon Raiders (spinoff) μέσω του Nintendo Today! 1
dekulinkgr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, mansa2k είπε H Nintendo ανακοίνωσε Splatoon Raiders (spinoff) μέσω του Nintendo Today! Σε συνεχεια αυτου Επισης update του splatoon 3 για το switch 2 στις 12 του μηνα. Οπως παντα οτιδηποτε splatoon ειναι καλοδεχουμενο.Λογικα ειναι single player ; Επεξ/σία 10 Ιουνίου από dekulinkgr 1
Snolly Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου On 05/06/2025 at 12:53, thagkol said: Εννοείται περιμένουμε εντυπώσεις από όσους το πήραν για να δούμε αν θα το πάρουμε κι εμείς τελικά On 05/06/2025 at 13:42, Darthvader said: Δώστε feedback για την οθόνη, όσοι έχετε στη κατοχή σας ακόμα το switch oled. Τελικά έχει μεγάλη διαφορά ή όχι; On 05/06/2025 at 14:29, Witcher1st said: Στο bundle με το mario world το εχει μονο ως download στο account ετσι; Δεν εχει το παιχνιδι σε φυσικη μορφη. κωδικός για redeam On 05/06/2025 at 21:02, metallica 13 said: Πρώτες εντυπώσεις από switch 2!Ποιοτικη κατασκευή, πολύ καλή εμπειρία σε docked mode αλλα...Απογοητευτικη οθόνη.. Αν έρχεσαι από switch oled θα κλάψεις... λοιπόν η οθόνη θυμίζει συσκευή 10ετίας. εγώ ξέρω πως το πήρα μόνο για NS2 exclusives, όλα τα άλλα θα τα παίξω στο OLED μου. θα το πάρω και OLED το NS2 όταν το βγάλουν (σε κανέναν χρόνο) αλλά μην σας πείσει κανένας reviewer πως είναι μια χαρά. δεν είναι. μέχρι και τα Retroid μου που είναι με OLED οθόνες μου φαίνονται πιο "φρέσκες" συσκευές. 1
astro.satstore Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 χρόνια minimum, με τιμή Ελλάδος πιστεύω 720€ τότε Επεξ/σία 10 Ιουνίου από astro.satstore
metallica 13 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 8/6/2025 στις 1:39 ΜΜ, D.Luffy είπε Παντού διαβάζω πολύ καλά σχόλια για τα γραφικά του Fast Fusion αλλά σε handheld mode που παίζω απογοητεύτηκα. Τα γραφικά είναι όντως πολύ καλά αλλά το image quality έχει σοβαρά θέματα. Ενώ στα μενού φαίνεται άψογο, όταν μπεις σε αγώνα πιξελιάζει πάρα πολύ παρόλο που το performance mode στα settings κάνει λόγο για 1080p.. Κάτι δεν πάει καλά με το image reconstruction που με τόσα artifacts μάλλον είναι FSR 1 και δεν ταιριάζει σε τόσο γρήγορο gameplay. Δεν έχω δοκιμάσει σε docked mode ακόμα άρα δεν ξέρω αν εκεί το IQ είναι καλύτερο. Γενικά το συγκεκριμένο το παίζω docked που η εικόνα είναι γενικά καλή! Όχι τέλεια οχι κρύσταλλο αλλά είναι μια χαρά για τα δεδομένα! Σε handheld mode κατι παει λάθος όντως! Σε μερικες πίστες από την άλλη δείχνει τρομερό! Είναι ανάλογα την πίστα! Να παίζεις με Full φωτεινότητα για καλύτερα αποτελέσματα! 1
Snolly Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Επίσης ρε παιδιά μιλάμε για Day 1 υπάρχουν 2-3 νέα παιχνίδια, πάντα με τόσο μικρό library ξεκινούσαν;
D.Luffy Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 14 minutes ago, Snolly said: Επίσης ρε παιδιά μιλάμε για Day 1 υπάρχουν 2-3 νέα παιχνίδια, πάντα με τόσο μικρό library ξεκινούσαν; Εντάξει υπάρχει τεράστιο library από πίσω με backwards compatibility. Το Switch 1 δεν θυμάμαι αλλά έχω την εντύπωση ότι είχε 7-8 παιχνίδια στο launch? Εκεί βέβαια ξεκινούσαν από την αρχή.
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Προφανώς το Switch 2 κυκλοφορεί πατώντας στο backwards compatibility. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπουμε τιμές στα ύψη και στα παλιότερα παιχνίδια, όπως στο 8ετίας Breath of the Wild(80ευρώ η Switch 2 έκδοση). Και τα ίδια τα καταστήματα, από πέρυσι που είχαμε τις πρώτες πληροφορίες περι Switch 2, είπαν να ανεβάσουν λιγάκι τις τιμές
zio10 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Θεωρούμε δεδομένο ότι θα βγει έκδοση oled και έκδοση lite ;
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 7 minutes ago, zio10 said: Θεωρούμε δεδομένο ότι θα βγει έκδοση oled και έκδοση lite ; Ναι και στα δύο. 1
zio10 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 43 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι και στα δύο. Η lite θα με ενδιέφερε, ελπίζω να μην πετσοκόψουν το μέγεθος της οθόνης μόνο.
imr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Lite χωρις το dock θα ηταν οτι επρεπε αλλα αφου δεν την εβγαλαν κατευθειαν δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι 1
dimitrissa Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους , παρέλαβα και εγώ σημερα και θέλω να κάνω κάποιες βασικές ερωτήσεις. Για φόρτιση , το βάζετε στο dock? Αν είστε κάποιο ταξίδι πχ , δεδομένου ότι ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος με το dock, χρησιμοποιείτε του κινητού πχ; Εγώ έχω φορτιστή Apple 20W type C , θα είναι οκ; Επισης, το YouTube δε δουλεύει σωστά ; Τελος, η οθόνη οκ δεν είναι oled αλλά εγώ χωρίς να έχω τρελές απαιτήσεις ή να είμαι ο γνώστης, μια χαρά μου φαίνεται και πολύ καθαρή σε σχέση με το oled! Ευχαριστώ πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα