dimlevi Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Δεν ειχα ποτε switch και εχω σκοπο να περιμενω μεχρι το oled με καλυτερη μπαταρια, αλλα!....2-4 χρονια φαινεται αρκετος καιρος. Απλα θελω κατι φορητο να παιζω και ειμαι μεταξυ αυτου η να περιμενω το legion go 2. κυριως παιζω ps5 στο σπιτι. Η χρηση θα ειναι 70% docked στην OLED LG και οταν παω καπου θα το παιρνω μαζι και powerbank οταν θα εχω πτηση. Ποια ειναι η γνωμη σας (unbiased). Επεξ/σία 17 Ιουνίου από dimlevi
naruto14 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, dimlevi είπε Καλησπερα, Δεν ειχα ποτε switch και εχω σκοπο να περιμενω μεχρι το oled με καλυτερη μπαταρια, αλλα!....2-4 χρονια φαινεται αρκετος καιρος. Απλα θελω κατι φορητο να παιζω και ειμαι μεταξυ αυτου η να περιμενω το legion go 2. κυριως παιζω ps5 στο σπιτι. Η χρηση θα ειναι 70% docked στην OLED LG και οταν παω καπου θα το παιρνω μαζι και powerbank οταν θα εχω πτηση. Ποια ειναι η γνωμη σας (unbiased). Εφόσον δεν θα παίζεις πολύ φορητά δεν έχει νόημα να περιμένεις. Οποιαδήποτε refresh του Switch 2 θα αργήσει τουλάχιστον 2-4 χρόνια όπως είπες και ακόμη δεν είναι σίγουρο καν αν θα κυκλοφορήσει με OLED οθόνη. Κάτι καλύτερο θα προσφέρει σίγουρα το refresh αλλά δεν έχουμε ιδέα τι. Και αν δεις τότε ότι το νέο μοντέλο παρέχει πράγματα που τα χρειάζεσαι, πουλάς το launch μοντέλο και αναβαθμίζεις. 1
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου @dimlevi Εξαρτάται περισσότερο αν θες να παίξεις Nintendo games. Αν όντως ισχύει αυτό και δεν το θες μόνο για 3rd parties, τότε δεν έχει πολύ νόημα να περιμένεις χρόνια ένα refresh το οποίο δεν ξέρουμε καν ποια θα είναι τα specs του. Άγνωστο τι οθόνη θα έχει και πόσο καλύτερη θα είναι η αυτονομία. Αν είναι πάλι lcd? Από την άλλη αν η χρήση σου είναι κυρίως 3rd parties τότε ένα PC handheld θα ήταν νομίζω προτιμότερο μιας και δεν ξέρουμε τι υποστήριξη θα έχει το SW2 σε αυτό τον τομέα.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 hour ago, dimlevi said: Απλα θελω κατι φορητο να παιζω και ειμαι μεταξυ αυτου η να περιμενω το legion go 2. Δεν υπάρχει σύγκριση, το ένα είναι παιχνιδομηχανή, το άλλο είναι πισί. Το NSw2 κάνει 450 ευρώ και έχει 10k games library, το Go 2 θα κοστίζει κοντά στο χιλιάρικο και θα παίζει πάνω από 100k games. Έχουν εντελώς διαφορετικές δυνατότητες, εντελώς διαφορετικό learning curve και εντελώς διαφορετική εργονομία. Εγώ έχω και NSw2 και Steam Deck OLED, άλλες ανάγκες μου καλύπτει το ένα, άλλες το άλλο. 3
thagkol Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 hours ago, dimlevi said: Καλησπερα, Δεν ειχα ποτε switch και εχω σκοπο να περιμενω μεχρι το oled με καλυτερη μπαταρια, αλλα!....2-4 χρονια φαινεται αρκετος καιρος. Απλα θελω κατι φορητο να παιζω και ειμαι μεταξυ αυτου η να περιμενω το legion go 2. κυριως παιζω ps5 στο σπιτι. Η χρηση θα ειναι 70% docked στην OLED LG και οταν παω καπου θα το παιρνω μαζι και powerbank οταν θα εχω πτηση. Ποια ειναι η γνωμη σας (unbiased). Αν θέλεις τα αποκλειστικά της Nintendo, πάρε NSW. Αν όχι, τότε πάρε handheld pc. Έχω και τα δύο και παίζω πολύ περισσότερο στο handheld PC γιατί εκεί τα παιχνίδια με ενδιαφέρουν περισσότερο αυτό τον καιρό
Daredevil Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου ωραία θήκη 3 hours ago, dimlevi said: Καλησπερα, Δεν ειχα ποτε switch και εχω σκοπο να περιμενω μεχρι το oled με καλυτερη μπαταρια, αλλα!....2-4 χρονια φαινεται αρκετος καιρος. Απλα θελω κατι φορητο να παιζω και ειμαι μεταξυ αυτου η να περιμενω το legion go 2. κυριως παιζω ps5 στο σπιτι. Η χρηση θα ειναι 70% docked στην OLED LG και οταν παω καπου θα το παιρνω μαζι και powerbank οταν θα εχω πτηση. Ποια ειναι η γνωμη σας (unbiased). σχετικά διαφορετικά προιόντα, πρέπει να δεις τι παιχνίδια θες να παίζεις πρώτα και να γνωρίζεις ότι τα παιχνίδια στο switch είναι συνήθως πιο ακριβα και παραμένουν ακριβά. Από την άλλη αν πάρεις φορητό pc, περίμενε λίγο για το xbox rog ally, ίσως φτιάξει λίγο το φορητό windows gaming (είναι σχετικά κακο και μη βολικό) ή ότι και να πάρεις βάλτου steamos και στις 2 περιπτώσεις στην tv σε σχέση με το ps5 ίσως να σε ξενερώσουν.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου Αν κάποιος έχει MIG flashcard, καλό θα ήταν να αποφύγει να την βάλει στο NSw2 του: After just 12 days, Nintendo is already nuking Switch 2 consoles for players caught using Mig Flash 1
dimlevi Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 9 ώρες πριν, thagkol είπε Αν θέλεις τα αποκλειστικά της Nintendo, πάρε NSW. Αν όχι, τότε πάρε handheld pc. Έχω και τα δύο και παίζω πολύ περισσότερο στο handheld PC γιατί εκεί τα παιχνίδια με ενδιαφέρουν περισσότερο αυτό τον καιρό ξεχασα να αναφερω οτι εχω gaming laptop 17 inch rtx 3060
Vagosman Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Εγω συνεχιζοντας τον χαλβά μου, δεν ειναι χαμενη ευκαιρια το ντοκ να ειχε συμπληρωματικη επεξεργαστική ισχύ; Το να βραζουν οι μπαταρίες δεν ειναι κ πολύ καλό νέο. Επίσης εχει ακουσει κάποιος τι θα γινει με την υλοποίηση του HDR σε docked? 1
imr Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 8 hours ago, dimlevi said: ξεχασα να αναφερω οτι εχω gaming laptop 17 inch rtx 3060 Αφού έχεις ήδη καλό λαπτοπ για μένα είναι πολύ καλό συμπλήρωμα το swich. 3 hours ago, Vagosman said: Το να βραζουν οι μπαταρίες δεν ειναι κ πολύ καλό νέο. Ο φόβος μου με την μικρή διάρκεια μπαταρίας είναι ότι θα φάει πόλους κύκλους φόρτισης. Υπάρχει επιλογή να δουλεύει μόνο με ρεύμα όταν είναι συνδεδεμένο σε φορτιστη/powerbank?
metallica 13 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Πήρα cyberpunk... Όταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις!! Στο μυαλό μου μοιάζει ιδανική περίπτωση παιχνιδιού για switch για κάποιον που θέλει να το παίξει αλλά δεν έχει χρόνο να κάτσει στην τηλεόραση και να λιώσει! 1
gust Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, metallica 13 είπε Πήρα cyberpunk... Όταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις!! Στο μυαλό μου μοιάζει ιδανική περίπτωση παιχνιδιού για switch για κάποιον που θέλει να το παίξει αλλά δεν έχει χρόνο να κάτσει στην τηλεόραση και να λιώσει! Για τον ίδιο λόγο το πήρα και εγώ και νομίζω θα το λιώσω καλοκαίρι τελικά γιατί το έχω σε χβοχ, steam αλλα στο desktop pc βαρέθηκα να κάθομαι...., στο deck που πήγα να το παίξω δεν βλέπονταν (βλέπε fsr). Ε νομίζω στο switch θα τα καταφέρω τελικά γιατί έχει μία καλή χρησή τομή φορητότητας και ευκρίνειας που του αξίζει.... Τώρα για το deck και το switch 2: Ενα μικρό συγκριτικό για κάτι που τέσταρα και ίσως να ενδιαφέρει καποιους. Ο λόγος για το το XCOM2. To αγαπάω το παιχνίδι και κάθε τόσο έχω ένα run σε εξέλιξη. Το έπαιζα πάντα σε pc και στεαμ deck γιατι είχα δει ότι στο switch υστερούσε σε απόδοση και γραφικά. Επειδή το είχε όμως στα 7 ευρώ στο shop πριν λίγες ημέρες είπα ελέω switch 2 να το έχω και στην κονσόλα της nintendo. Λοιπόν το παιχνίδι παίζει με κλειδωμένα 60 fps και γραφικά αισθητά πιο καθαρά από το switch1. Αψογη θα έλεγα εμπειρία. ΟΜΩΣ για να σιγουρευτώ μήπως και έχω placebo effect φορτώνω καπάκι steam deck run. Ε λοιπόν εκεί είδα την διαφορά ..... στο steam deck το παιχνίδι δεν κλειδώνει στα 60 fps ούτε σε Low preset ενώ σε medium ή high παίζει μεταξύ 35 και 50 fps. Εχει 2 ώρες max διάρκεια μπαταρίας και το μηχανάκι κυριολεκτικά ψήνεται. Τώρα κατάλαβα πόση καταπόνηση του είχα βαλλει με αυτό το παιχνίδι. Προφανώς και μιλάμε για κακό optimιsation αλλά αυτή είναι η πραγματική μου εμπειρία. Επομένως συνεχίζω πλέον στο switch 2 - καλύτερες θερμοκρασίες, κλειδωμένα 60 fps, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και νομίζω γραφικά στο medium. 4
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 3 ώρες πριν, gust είπε Ο λόγος για το το XCOM2. To αγαπάω το παιχνίδι και κάθε τόσο έχω ένα run σε εξέλιξη. Ωωωωω σοβαρά; Είναι από τα παιχνίδια που απλά λατρεύω και θεωρώ από τα καλύτερα ever. Το είχα διαγράψει για να κάνω λίγο χώρο στο παλιό Switch και έτσι δεν το έβαλα στο Switch 2 να το δοκιμάσω. Εμένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα του πρώτου switch δεν ήταν τα γραφικά. Για turn based μιλάμε. Ήταν το loading. Ατελείωτο loading. Τώρα μου λες και 60αρι frames αλλά και γρήγορο loading; Ε τώρα θα ξανακατεβει. Πράγματι το παιχνίδι γενικά έχει αρκετά χαζά σε θέμα optimization και επίσης έχει μπόλικα crashes και κολλήματα ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που το παίζεις. Είναι όμως 10/10 για εμένα παρά αυτά τα θέματα. Κάτι που επίσης ανακάλυψα για όσους το έχουν. GRID AUTOSPORT. Δεν παίζει αμέσως, πρέπει να βάλετε το Switch σε airplane mode Και ξεκινάει έτσι μια χαρά. Επίσης χάρμα απόδοσης. Κάποια παιχνίδια που περίμενα να έχουν αυτόματη αναβάθμιση δυστυχώς δεν την είχαν. Π. Χ. Bravely default 2, δεν βλέπω καμία διαφορά από το αρχικό Switch. Μεγάλη μου χαρά που το Enter the gungeon τρέχει ακατέβατο 60αρι ότι σκατα και να γίνεται στην οθόνη σε ότι run έχω κάνει ως τώρα. Ίσως από τα πιο βαριά indie στο μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα