Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mansa2k είπε

It was the biggest console launch of all time, but was Nintendo Switch 2 a success for third-parties?

Τα αποτελέσματα τα ερμηνεύω ως αποτέλεσμα των υψηλών τιμών που μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερες πωλήσεις παιχνιδιών και παράλληλα η Key Game Card φαίνεται (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) να μην την προτιμούν ιδιαίτερα οι καταναλωτές.

---

Σε άλλο θέμα σχετικά με το ΜΚWorld διαβάζω σχόλια για την μέτρια εκτέλεση του Grand Prix (αναφέρουν ότι προτιμούν την κλασσική εκδοχή με τους τρεις κύκλους που υφίσταται εν μέρη) το οποίο πιστεύω ότι κατέληξε σαν ένα mini knockout mode. Ίσως χρειάζεται και μια μείωση στους 18 παίκτες για το συγκεκριμένο mode. Παράλληλα αναφέρουν πως το open world κομμάτι ουσιαστικά είναι ουσιαστικά αχρείαστο. Γενικώς θα χρειαστούν κάποιες βελτιώσεις αλλά αν κρίνω από το παρελθόν η Ν δεν νομίζω ότι θα κάνει τίποτα. 

Δε νομιζω οτι το ευρυ κοινο ασχολειται με τα Game Key cards. Αμφιβαλλω πολυ οτι επαιξε ρολο αυτο αν και ουτε εμενα μου αρεσουν. 

Μια πολυ απλουστερη εξηγηση ειναι οτι ο κοσμος αγορασε ενα bundle και εσκασε ηδη ενα 500ρικο και παιζει Μαριο Καρτ ακομα + εχει και τα upgraded Switch 1 παιχνιδια αν θελει.

Για το Mario Kart πρεπει να βαλουν κι αλλες επιλογες συμφωνω (γιατι να μη μπορω να ρυθμισω τον αριθμο των racers;)

Το Open World του ειναι περιεργη ιστορια. Αν παιξεις θα δεις οτι εχει περιεχομενο με πααααρα πολλα δυσκολα challenges (νομιζω ειπαν για 100αδες P switches;). Απλα αποφασισανε να μην βαλουν καποιο progression ή meaningful rewards και το κανει να φαινεται λιγο αχαρο σε πολυ κοσμο.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, babality said:

Ranking Switch 2 exclusives

508812122_721539917479178_1665104740569573797_n.jpg

Είναι overkill στο S το MKW. Θα το έβαζα οριακά στο Α και μάλλον στο Β στην παρούσα του μορφή, . Το MK8D είναι πολύ πιο σωστά δομημένο και ολοκληρωμένο.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, babality είπε

Ranking Switch 2 exclusives

508812122_721539917479178_1665104740569573797_n.jpg

Εγω θα εβαζα το MKW στο A και το Welcome Tour στο C. 

Αν βαλεις το οτι δεν το δωσαν δωρεαν καταλαβαινω για F αλλα επειδη (ντρεπομαι που το λεω) το εχω και εχω παιξει αρκετα εχει αρκετα ωραια πραμματακια να δεις και να χαζεψεις και διαφορα minigame και demos που θα σε κανουν να εντυπωσιαστεις imo

• Like 1
Δημοσ.

Από Ιαπωνία που μου βγήκε 5€... αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πω ότι αυτό το παιχνίδι άξιζε για επί πληρωμή. Θα έπρεπε να είναι προεγκατεστημένο στη κονσόλα και να είναι το μόνο tile που έβλεπες στην αρχική σου μετά το πρώτο σετάρισμα.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είναι δωρεάν.Θα τονίσω και εγώ όμως ότι έχει πολύ ωραία πραγματακια να κάνεις μέσα.Επρεπε τσάμπα 100% όμως.Εγω 5 ευρώ το πήρα από Ιαπωνία οπότε δε κλαίω κι όλας που το πλήρωσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, giokostis είπε

Δε νομιζω οτι το ευρυ κοινο ασχολειται με τα Game Key cards. Αμφιβαλλω πολυ οτι επαιξε ρολο αυτο αν και ουτε εμενα μου αρεσουν. 

Συμφωνώ πως έγραψα περισσότερο μια ερμηνεία που προσεγγίζει περισσότερο πως θα ήθελα να εξελιχτούν τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως το μαζικό κοινό δεν αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη σημασία αλλά ελπίζω να ξεχωρίσουν κάπως τα full games cards. Στην τελική αυτό που μετράει είναι η προσβασιμότητα στο περιεχόμενο με κάτι αντίστοιχο είδαμε με το pc και πως αναπτύχθηκε σε βάθος χρόνου.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

Το cyberpunk τρέχει ανέλπιστα καλά στο switch 2..Σε handheld mode στο performance τρέχει νερακι και με πολύ τίμια ποιότητα εικόνας.

Είναι πολύ ελπιδοφόρα τα πρώτα δείγματα όσο αφορά το τεχνικό κόμματι της νέας κονσόλας... Μετά από πολλά χρόνια νιώθω ότι παίζω nintendo που ανταποκρίνεται στα θέλω της εποχής! 

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ξερω αν το εχετε παρει ειδηση εγινε λαθος απο την nintendo uk .Το παρακατω ειναι απο το metro του Λονδίνου.Εβγαλε ανακοινωση και ειπε το προφανες,οτι δεν εχει βγει .

vEI7Iuf.jpeg

Δημοσ.

Αν πάρουμε patchάκια ανάλυσης για Metroid Prime Remastered και Dread με βλέπω για δεύτερο playthrough μέχρι να έρθει το 4. 

Βέβαια τώρα περιμένουμε Bananza. 

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά ,δύο ερωτήσεις.Κανει αν το αφήνουμε στο dock  ώστε να φορτίζει συνεχώς (ενεργοποιημένη η προστασία μπαταρίας) και επίσης αν μπορείτε να προτείνετε ένα καθαριστικό για την οθόνη συν πανακι.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nyne είπε

Παιδιά ,δύο ερωτήσεις.Κανει αν το αφήνουμε στο dock  ώστε να φορτίζει συνεχώς (ενεργοποιημένη η προστασία μπαταρίας) και επίσης αν μπορείτε να προτείνετε ένα καθαριστικό για την οθόνη συν πανακι.

Ναι δεν έχει πρόβλημα. Το V1 Switch που έχω από την αρχή δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 minutes ago, nyne said:

ναι. οτιδήποτε φυσιολογικό για οθόνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...