Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ήρθαν και τα επιπλέον αξεσουάρ και νομίζω πως κλείσαμε για φέτος! 😛 

IMG_0261.jpeg

• Like 4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ήρθαν και τα επιπλέον αξεσουάρ και νομίζω πως κλείσαμε για φέτος! 😛 

IMG_0261.jpeg

Γιατι πηρες δευτερο dock?

• Super Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Γιατι πηρες δευτερο dock?

Γιατί βαριέμαι να το αποσυνδέω και να το κουβαλάω κάθε φορά που πάω στο άλλο σπίτι.  

• Like 3
Δημοσ.

Παρέλαβα και έβαλα αυτό το τζαμάκι. Πολύ ευχαριστημένος για τη τιμή του, δεδομένου ότι έχει και το πλαίσιο εγκατάστασης. Ούτε για κινητό δεν μπορείς να βρεις εύκολα δύο τζαμάκια με κιτ εγκατάστασης σε αυτή τη τιμή.

https://www.skroutz.gr/s/60188308/tech-protect-prostateytiko-othonis-2tmch-gia-switch-2-se-diafano-chroma.html

• Like 1
Δημοσ.

Ηρθε μήνυμα απο κοτσοβολο ότι ηρθε η official μικρη θηκη. Να τη τσιμπήσω η εχετε να προτείνετε καλύτερη? 

images.jpeg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chek2fire είπε

πάντως θεωρώ ότι ο pro controller είναι must buy. Δεν υπάρχει σε ποιότητα κατασκευής 

Στα 90-100ευρώ, είναι πολύ ακριβό,και χωρίς hall sticks για drift(που είχε θέματα το πρώτο Pro Controller).

Ισως σε καμια καλή προσφορά τώρα τις γιορτές απο καμια μεγάλη αλυσίδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε σήμερα η θήκη της Belkin. Καλή κατασκευή, 12 θήκες για cartridges και μόνο 20€.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Στα 90-100ευρώ, είναι πολύ ακριβό,και χωρίς hall sticks για drift(που είχε θέματα το πρώτο Pro Controller).

Ισως σε καμια καλή προσφορά τώρα τις γιορτές απο καμια μεγάλη αλυσίδα.

Δεν νομίζω τέτοια ποιότητα controller ότι θα μπορούσε να είναι φθηνότερο. Δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά αν δεν το πιάσεις. 

Hall effect μπορεί να μην έχει αλλά δεν είναι και στάνταρ. Ξεκάθαρα είναι άλλο σχέδιο και δεν έχουν σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Δεν νομίζω τέτοια ποιότητα controller ότι θα μπορούσε να είναι φθηνότερο. Δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά αν δεν το πιάσεις. 

Hall effect μπορεί να μην έχει αλλά δεν είναι και στάνταρ. Ξεκάθαρα είναι άλλο σχέδιο και δεν έχουν σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω. 

Συμφωνω και εγω για το pro controller 2.Θεωρουσα το dualsense κορυφη σαν controller αλλα τωρα μου φαινεται σαν τουβλο οταν το κραταω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Προφανώς και μπορούσε να ειναι φθηνότερο, όπως και τα ίδια τα παιχνίδια(δεν μιλάω για μεγάλη χρηματική διαφορά, έστω 10-15ευρώ κάτω).

Οσο για το τελευταίο που γράφεις, σαν ένας από αυτούς που είχα θέμα με stick drift στο πρώτο Pro Controller, επέτρεψε μου να διαφήσω .

Μόνο τις ίδιες τις εταιρείες δεν συμφέρει αυτό, για να πουλάνε επιπλέον controller στον κόσμο.

Για το ίδιο το Controller έχω διαβάσει και στο ιντερνετ τα καλύτερα , αλλά οι περισσότεροι σαν 2 κύρια αρνητικά αναφέρουν αυτά πιο πάνω, δηλαδή τσιμπημένη τιμή και απουσία hall effect sticks.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προφανώς και μπορούσε να ειναι φθηνότερο, όπως και τα ίδια τα παιχνίδια(δεν μιλάω για μεγάλη χρηματική διαφορά, έστω 10-15ευρώ κάτω).

Οσο για το τελευταίο που γράφεις, σαν ένας από αυτούς που είχα θέμα με stick drift στο πρώτο Pro Controller, επέτρεψε μου να διαφήσω .

Μόνο τις ίδιες τις εταιρείες δεν συμφέρει αυτό, για να πουλάνε επιπλέον controller στον κόσμο.

Για το ίδιο το Controller έχω διαβάσει και στο ιντερνετ τα καλύτερα , αλλά οι περισσότεροι σαν 2 κύρια αρνητικά αναφέρουν αυτά που αναγράφω πιο πάνω, δηλαδή τσιμπημένη τιμή και απουσία hall effect sticks.

Ναι αλλά δεν μιλάμε για το πρώτο, μιλάμε για το pro controller 2. Το 2 δεν έχει τους ίδιους διακόπτες με το πρώτο. Είναι custom και συνεπώς μπορεί να είναι και ανώτερο από hall effect. Το θέμα της τιμής εύκολα δικαιολογείται, είναι μακράν ότι ποιοτικότερο έχει βγει σε χειριστήριο με τεράστια διαφορά από οτιδήποτε άλλο.

Δεν μπορείς να καταλάβεις σε λέω. Το ίντερνετ το παίρνω και στα αστεία. Αλλωστε η κλάψα είναι γνωστό διαδικτιακό σπορ. Λένε θα μπορούσε να είναι φθηνότερο. Εγώ λέω ότι δεν θα μπορούσε να είναι φθηνότερο. Δεν υπάρχει καν σύγκριση. Σαν να συγκρίνω αληθινά διαμάντια με σβαρόφσκι.  

51 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Συμφωνω και εγω για το pro controller 2.Θεωρουσα το dualsense κορυφη σαν controller αλλα τωρα μου φαινεται σαν τουβλο οταν το κραταω

Για εμένα το dual sense είναι φτωχό χειριστήριο αλλά με κάποια δυνατά στοιχεία. Κυρίως διότι παίζω κατά 99% μεγάλης ταχύτητας και ακρίβειας παιχνίδια. Το πρώτο pro controller θεωρώ ως το καλύτερο μέχρι που ήρθε το δεύτερο. 

Βέβαια να πούμε ότι αν έχεις το πρώτο δεν είναι απαραίτητο να πάρεις το δεύτερο αν δεν βαριέσαι να ανοίγεις την κονσόλα από το κουμπί της. Το δεύτερο όμως αν θες πραγματικά το καλύτερο είναι στάνταρ η καλύτερη αγορά που θα κάνεις και δικαιολογεί την τιμή του εύκολα.  

Δημοσ.

Αυτό με τα hall effect sticks γιατί τόση γκρίνια ; Κανένα official controller δεν έχει από όσο ξέρω και μόνο σε 3rd party θα τα βρει κανείς. Ούτε το dualsense έχει ούτε του Χβοχ. 

Για μένα το κυριότερο αρνητικό και απαράδεκτο για ένα PRO controller είναι να μην έχει analog triggers . Πόσο μάλλον στο Switch που γενικά έχει πληθώρα racing games στα οποία είναι απαραίτητο.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Το θέμα της τιμής εύκολα δικαιολογείται, είναι μακράν ότι ποιοτικότερο έχει βγει σε χειριστήριο με τεράστια διαφορά από οτιδήποτε άλλο.

Ετσι όπως είναι όμως οι τιμές πλέον στο Switch 2 ανεβασμένες στα πάντα, όσο καλό και να ειναι ποιοτικά το controller, προσωπικά τα 100ευρώ που έχει επίσημα στην Ελλάδα τα θεωρώ πολλά.

Αν παίξει καμια έκπτωση μελλοντικά, βλέπουμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...