tsol46 Δημοσ. Τρίτη στις 04:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:25 μμ 1 λεπτό πριν, imr είπε Και τι μας λέει αυτό? Οι γωνίες θέασης το σημασία έχουν σε handheld κονσόλα? Aπλή ενημέρωση έκανα, κράτα οτι θέλεις και ότι σε βολεύει φίλε μου. 1
dekulinkgr Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ Παιδια έχει κουράσει πραγματικά το θέμα με την οθόνη.Δεν λεω να σταματήστε να λέτε την αποψή σας αλλα έγω προσωπικά βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια.Αναλωνόμαστε εδω και μέρες με το θέμα αυτό.Ίσως να φτιάξετε ξεχωριστό τοπικ να τα λέτε εκεί;;Χάνονται ειδησεις ή απορίες-ερωτήσεις που μπορει να έχει κανεις για την κονσολα.Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που έχει τέτοια άποψη. Βγήκε ask the developer για το DK bananza.Aφήνω αυτό για να δείτε διαφορά.Ουσιαστικά λένε ότι το 2021 πήραν την απόφαση να το κυκλοφορήσουν για το switch 2,λογου περιορισμού hardware. 11 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 05:10 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 05:10 μμ 43 λεπτά πριν, tsol46 είπε Aπλή ενημέρωση έκανα, κράτα οτι θέλεις και ότι σε βολεύει φίλε μου. Καλά δεν χρειάζονται και ειδικές μετρήσεις για να καταλάβουμε πως μια oled είναι καλύτερη από μια Led στα μαύρα και τις γωνίες θέασης! OnTopic: μου έβγαλε ένα πολύ μικρό και σύντομο update σε 20.2.0 που συνοδεύτηκε και από ένα restart.
tsol46 Δημοσ. Τρίτη στις 05:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:17 μμ 5 λεπτά πριν, billdanos είπε Καλά δεν χρειάζονται και ειδικές μετρήσεις για να καταλάβουμε πως μια oled είναι καλύτερη από μια Led στα μαύρα και τις γωνίες θέασης! Σίγουρα, στην φωτεινότητα όμως εξεπλάγην, οχι οτι δεν έβλεπα ότι το OLED είναι φωτεινότερο, απλά πίστευα ότι αυτό οφειλόταν αποκλειστικά στο μεγαλύτερο contrast.
screaming_trees Δημοσ. Τρίτη στις 05:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:17 μμ 28 minutes ago, dekulinkgr said: Παιδια έχει κουράσει πραγματικά το θέμα με την οθόνη.Δεν λεω να σταματήστε να λέτε την αποψή σας αλλα έγω προσωπικά βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια.Αναλωνόμαστε εδω και μέρες με το θέμα αυτό.Ίσως να φτιάξετε ξεχωριστό τοπικ να τα λέτε εκεί;;Χάνονται ειδησεις ή απορίες-ερωτήσεις που μπορει να έχει κανεις για την κονσολα.Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που έχει τέτοια άποψη. Βγήκε ask the developer για το DK bananza.Aφήνω αυτό για να δείτε διαφορά.Ουσιαστικά λένε ότι το 2021 πήραν την απόφαση να το κυκλοφορήσουν για το switch 2,λογου περιορισμού hardware. Μπραβο, σωστα μιλησες.
sheik Δημοσ. Τρίτη στις 05:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:29 μμ Προσωπικά είμαι ΟΚ με την οθόνη, για όσο (λίγο) παίζω handheld. Κυρίως docked παίζω. Για μενα, που αν και δεν παίζω handheld , το κυριότερο μειονέκτημα της κονσόλας είναι η μπαταρία. Που καταλαβαίνω ότι για τα δεδομένα του και τον ανταγωνισμό είναι εντάξει, αλλά αναφέρομαι στον συνδυασμό battery life+charging time. Δεν μπορεί συσκευή που είναι εξ'ορισμου φορητή να κρατάει ένα 2ωρο παιχνιδιού και να θέλει 3 ΩΡΕΣ(!) για να επαναφορτισει μια μπαταρία 5220mah. Ας κρατούσε 2 ώρες κανένα πρόβλημα, αλλά ας είχε ένα fast charging που σε μισή ώρα 45 λεπτά θα ήταν πάλι έτοιμο(κινητά με 5000 και 6000 mah φορτίζουν σε 45 λεπτα πλέον). Δεν νοείται για μενα ο χρόνος παιχνιδιού να είναι λιγότερος από τον χρόνο φόρτισης. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ 19 λεπτά πριν, tsol46 είπε Σίγουρα, στην φωτεινότητα όμως εξεπλάγην, οχι οτι δεν έβλεπα ότι το OLED είναι φωτεινότερο, απλά πίστευα ότι αυτό οφειλόταν αποκλειστικά στο μεγαλύτερο contrast. Στο «τύπου» hdr mode της οθόνης του 2 θα είχες μεγαλύτερη φωτεινότητα.
tsol46 Δημοσ. Τρίτη στις 05:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:43 μμ 11 λεπτά πριν, sheik είπε Προσωπικά είμαι ΟΚ με την οθόνη, για όσο (λίγο) παίζω handheld. Κυρίως docked παίζω. Για μενα, που αν και δεν παίζω handheld , το κυριότερο μειονέκτημα της κονσόλας είναι η μπαταρία. Που καταλαβαίνω ότι για τα δεδομένα του και τον ανταγωνισμό είναι εντάξει, αλλά αναφέρομαι στον συνδυασμό battery life+charging time. Δεν μπορεί συσκευή που είναι εξ'ορισμου φορητή να κρατάει ένα 2ωρο παιχνιδιού και να θέλει 3 ΩΡΕΣ(!) για να επαναφορτισει μια μπαταρία 5220mah. Ας κρατούσε 2 ώρες κανένα πρόβλημα, αλλά ας είχε ένα fast charging που σε μισή ώρα 45 λεπτά θα ήταν πάλι έτοιμο(κινητά με 5000 και 6000 mah φορτίζουν σε 45 λεπτα πλέον). Δεν νοείται για μενα ο χρόνος παιχνιδιού να είναι λιγότερος από τον χρόνο φόρτισης. Δίκιο έχεις. Ενα άλλο θεματάκι είναι οτι η γρήγορη πτώση στην μπαταρία έρχεται και χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Χωρίς να παίξω κανένα παιχνίδι και απλά παίζοντας με τα switch για να τα μετρήσω και να βγάλω και μερικά screenshots, το switch 2 έπεσε στο 70% ενώ το OLED κατανάλωσε μόλις 5% της μπαταρίας!
Sakm Δημοσ. Τρίτη στις 05:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:47 μμ (επεξεργασμένο) Μη τρωγεστε παιδια , η κονσολα ειναι full ανβαθμιση σε ολα και εμεινε πισω σε οθονη ... θα επρεπε οντως με την new gen κονσολα να μη κανει θυσιες στο panel και να συνεχισει με oled οπως θα επρεπε... Δεν μπορει να σταματας μια κονσολα switch 1 με oled panel και να συνεχιζεις την νεα γεννια με lcd. Προφανως το εκανε για να μειωσει το κοστος.. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:55 μμ από Sakm
tsol46 Δημοσ. Τρίτη στις 05:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:53 μμ 1 λεπτό πριν, Sakm είπε Μη τρωγεστε παιδια , η κονσολα ειναι full ανβαθμιση σε ολα και εμεινε πισω σε οθονη ... θα επρεπε οντως με την new gen κονσολα να μη κανει θυσιες στο panel και να συνεχισει με oled οπως θα επρεπε... Δεν μπορει να σταματας μια κονσολα switch 1 με oled panel και να συνεχιζεις την νεα γεννια με lcd. Προφανως το εκανε για αν μειωσει το κοστος.. Αμ δεν το έκανε για αυτό. Το κόστος είναι ελάχιστο. Το έκανε για να πουλήσει μελλοντικά 2 κονσόλες στον κάθε χρήστη, όπως έκανε με το παλιό switch. Οι περισσότεροι από εμάς θα πάρουμε ΚΑΙ το OLED μόλις βγει. Δεν έβαλε OLED ώστε να μπορέσει να ξαναπουσάρει τις πωλήσεις στο μέσο ζωής της κονσόλας. 1 1
Sakm Δημοσ. Τρίτη στις 05:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:59 μμ (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, tsol46 είπε Αμ δεν το έκανε για αυτό. Το κόστος είναι ελάχιστο. Το έκανε για να πουλήσει μελλοντικά 2 κονσόλες στον κάθε χρήστη, όπως έκανε με το παλιό switch. Οι περισσότεροι από εμάς θα πάρουμε ΚΑΙ το OLED μόλις βγει. Δεν έβαλε OLED ώστε να μπορέσει να ξαναπουσάρει τις πωλήσεις στο μέσο ζωής της κονσόλας. Σκεψου ομως αυτη την κονσολα με ενα panel 8.8inch Display οπως του legion go σε διαστασεις.. Θα ειναι απολαυση ...και σιγουρα αναβαθμιση ..Παντως εφοσον τωρα παιζει αξιοπρεπεστατα σε tv oled panel δεν με χαλαει και με την lcd μια στο τοσο που το εχω στα χερια... σιγουρα ομως θα ενοχλει τους handheld gamers.. Επεξ/σία Τρίτη στις 06:50 μμ από Sakm
tsol46 Δημοσ. Τρίτη στις 06:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:05 μμ 2 λεπτά πριν, Sakm είπε Σκεψου ομως αυτη την κονσολα με ενα panel 8.8inch Display οπως του legion go σε διαστασεις.. Θα ειναι απολαυση ...και σιγουρα αναβαθμιση ..Παντως εφοσον τωρα παιζει αξιοπρεπεστατα σε tv oled panel δεν με χαλαει και με την lcd μια στο τοσο που το εχω στα χερια... σιγουρα ομως θα ενοχλει τους heandled gamers.. Αν παίζεις docked, κανένα θέμα, εγώ που παίζω 99% handheld η υποβάθμιση σε οθόνη άλλα και σε μπαταρία είναι κάπως δυσκολοχώνευτη μπορώ να πω. Πιάνω ακόμη το OLED στα παιχνίδια που έχω υπο τερματισμό..
Moderators Malthador Δημοσ. Τρίτη στις 06:13 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 06:13 μμ 27 minutes ago, tsol46 said: Δίκιο έχεις. Ενα άλλο θεματάκι είναι οτι η γρήγορη πτώση στην μπαταρία έρχεται και χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Χωρίς να παίξω κανένα παιχνίδι και απλά παίζοντας με τα switch για να τα μετρήσω και να βγάλω και μερικά screenshots, το switch 2 έπεσε στο 70% ενώ το OLED κατανάλωσε μόλις 5% της μπαταρίας! Δεν πέφτει η μπαταρία, σου βγάζει λάθος ένδειξη. Χρειάζεται calibration, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, μετά από δυο-τρία καλιμπραρίσματα έσιαξε. Έχουν δώσει οδηγίες εδώ. Αν δεν σου φτιάξει ούτε με δυο-τρεις επαναλήψεις, τότε πρέπει να την στείλεις στο σέρβις.
tsol46 Δημοσ. Τρίτη στις 06:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:40 μμ 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν πέφτει η μπαταρία, σου βγάζει λάθος ένδειξη. Χρειάζεται calibration, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, μετά από δυο-τρία καλιμπραρίσματα έσιαξε. Έχουν δώσει οδηγίες εδώ. Αν δεν σου φτιάξει ούτε με δυο-τρεις επαναλήψεις, τότε πρέπει να την στείλεις στο σέρβις. Απο το service μου έχει έρθει μιας και παρέλαβα DOA και το έστειλα κατευθείαν για service, και σύμφωνα με την CDMEDIA έφτιαξαν και το πρόβλημα με το λάθος ποσοστό μπαταρίας. Δεν λειτουργούσε το αριστερό joycon και η μπαταρία άδειαζε πολύ γρήγορα, αυτά ήταν τα προβλήματα που είχα. Εχω δει δραματική βελτίωση πάντως στην μπαταρία από την ώρα που το παρέλαβα, αυτή είναι η αλήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα