Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

επίσης το Bananza θα με κάνει να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια

Και εμένα το donkey kong αυτό μου βγάζει, αναμνήσεις απο το DK land που έπαιξα το ‘95

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω και εγώ μήπως βγει patch για το Bayonetta 3 γιατί το παράτησα από τα framedrops που είχε.Και να φανταστείτε είναι λατρεμένη σειρά για εμένα που θα μπορούσα να παραβλέψω πολλά για να το παίξω αλλά δυστυχώς δε μπορούσα άλλο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ο v1 adapter που έχω παίζει κανονικά με το DualSense μου, οπότε φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα με το gamepad της 8bitdo. Το πολύ πολύ να χρειάζεται κάποιο fw update.

Το θέμα είναι ότι καθυστερούν πολύ να δώσουν NSw2 patches στα games τους, τόσο η Ν, όσο και οι 3rd-parties, δεν καταλαβαίνω γιατί. Ευκαιρία για επιπλέον έσοδα έχουν με μηδαμινό κόστος.

Ναι αυτό με προβληματίζει λίγο, ελπίζω να πάρουν μπρος..

Δημοσ.

Νομίζω ότι ποντάρουν πολύ στο Bananza και θέλουν όλη η προσοχή να είναι στραμμένη εκεί μέχρι να βγει. Θα φανεί την επόμενη βδομάδα το θέμα των ανακοινώσεων, patches κλπ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Link13GR είπε

Περιμένω και εγώ μήπως βγει patch για το Bayonetta 3 γιατί το παράτησα από τα framedrops που είχε.Και να φανταστείτε είναι λατρεμένη σειρά για εμένα που θα μπορούσα να παραβλέψω πολλά για να το παίξω αλλά δυστυχώς δε μπορούσα άλλο.

Το Bayo 3 δε χρειάζεται patch. Τρέχει ήδη καρφωτά 60fps. Το patch μπορεί να κάνει άλλα πράγματα αν θέλουν. 

Δημοσ.
1 hour ago, firepc said:

Και εμένα το donkey kong αυτό μου βγάζει, αναμνήσεις απο το DK land που έπαιξα το ‘95

Και εμένα το donkey kong country στο snes που το έβλεπα και το ζήλευα με τα εξωπραγματικά γραφικά για την τότε εποχή αλλά λόγω κόστους φυσικά δεν μπορούσα να αγοράσω την κονσόλα... Το έβλεπα σε κάτι μαγαζιά σε τηλεοράσεις και ήταν σκέτη απόλαυση..

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε να προτείνουμε καμία λεπτή και σκληρή θήκη που να προστατεύει το Switch 2 επαρκώς; Έχω μία ογκώδη της Nacon που καταλαμβάνει όλον τον χώρο στον σάκο μου. 

Δημοσ.
22 minutes ago, lebron15 said:

Έχουμε να προτείνουμε καμία λεπτή και σκληρή θήκη που να προστατεύει το Switch 2 επαρκώς; Έχω μία ογκώδη της Nacon που καταλαμβάνει όλον τον χώρο στον σάκο μου. 

Εχω παρει αυτη

https://www.aliexpress.com/item/1005008799015069.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.729b1c24HyVDC4

Δεν ειναι κατι τρομερο, κινεζοκατασταση αλλα ειναι αρκετα λεπτη

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Για δες της tomtoc απο amazon.Εγω αυτήν έχω αρκετά ευχαριστημένος.

9 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Άσχετο αλλά ο Captain Toad θα ταίριαζε να έχει κάποια παρουσία στο DKB.

Για να δουμε.Λίγο υπομονή ακόμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε και το Killswitch 2 από dbrand. Αν και έχω βάλει μόνο τα grips και όχι ολόκληρο το προστατευτικό περίβλημα. Η αίσθηση στο χέρι είναι άψογη και νομίζω ότι προτιμώ τα grips της dbrand από την Neo Grip που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα.

Ευτυχώς χωράει και μέσα στην λεπτή Savage Raven θήκη που έχω. 

IMG_0569.JPEG.f7d6d5611fa690886670c3edf82c2f77.JPEG

IMG_0570.JPEG.cf4ff9d4e66580ed4e06e718a1962b42.JPEG

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, imr είπε

Εχω παρει αυτη

https://www.aliexpress.com/item/1005008799015069.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.729b1c24HyVDC4

Δεν ειναι κατι τρομερο, κινεζοκατασταση αλλα ειναι αρκετα λεπτη

Άρρωστη τιμή, την τσίμπησα με τη μία. Ευχαριστω!

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, D.Luffy said:

Ευτυχώς χωράει και μέσα στην λεπτή Savage Raven θήκη που έχω. 

Ωραία, αφού χωράει η Killswitch, τότε θα χωράει και η Playvital που έχω, ψάχνω εδώ και μέρες carrying case που να χωράει. 

Θξ, έβαλα μια παραγγελία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...