Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, lebron15 said:

Άρρωστη τιμή, την τσίμπησα με τη μία. Ευχαριστω!

42 minutes ago, nkarafo said:

Και εγώ την τσίμπησα! Μα είναι φοβερή τιμή!

Μη φανταστειται τιποτα τρομερο απο ποιοτητα, με βολεψε αρκετα γιατι οπως ειναι την βαζω στην θηκη του λαπτοπ στην τσαντα

1 hour ago, D.Luffy said:

Ήρθε και το Killswitch 2 από dbrand. Αν και έχω βάλει μόνο τα grips και όχι ολόκληρο το προστατευτικό περίβλημα. Η αίσθηση στο χέρι είναι άψογη και νομίζω ότι προτιμώ τα grips της dbrand από την Neo Grip που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα.

Ευτυχώς χωράει και μέσα στην λεπτή Savage Raven θήκη που έχω. 

Ειναι ανανεωμένη εκδοση η τα πρωτα που εγινε ο χαμος?

Πως τα ειδες, φευγουν ευκολα?

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, imr said:

Ειναι ανανεωμένη εκδοση η τα πρωτα που εγινε ο χαμος?

Πως τα ειδες, φευγουν ευκολα?

Δεν ξέρω αν είναι τα ανανεωμένα αλλά προς το παρόν παίζοντας λίγο δεν φαίνονται έτοιμα να φύγουν.

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε καμία ενημέρωση για το bananza? Συνήθως μια μέρα πριν τα σκρουτζομαγαζα το παραλαμβάνουν και το στέλνουν. Δεν έχω δει καμία κίνηση ακόμη. 

εγώ έχω προπαραγγείλει από Astrongameclub

Δημοσ.

Με έχει ψήσει και εμένα πολύ το Donkey Kong. Ό,τι πρέπει φαίνεται για καλοκαιράκι και διασκέδαση!

1 ώρα πριν, imr είπε

Μη φανταστειται τιποτα τρομερο απο ποιοτητα, με βολεψε αρκετα γιατι οπως ειναι την βαζω στην θηκη του λαπτοπ στην τσαντα

Με ενδιαφέρει μόνο να μεταφέρω το Switch με ασφάλεια χωρίς να έχω τον όγκο της Nacon. Πώς σού φαίνεται από προστασία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε τωρα να περιμενεις εως τα μεσανυχτα.Εγω προσωπικα ειχα πει 93 οποτε ειναι ακομη εφικτο.Αλλα βεβαια ειπαμε δεν εχει σημασια καθως και 70 να επαιρνε παλι εκει θα ημουν day one.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.

Εμένα με προβληματίζει λίγο το ότι φαίνεται να γίνεται χαμός από έντονα χρώματα και εναλλαγές μέσα στο χάος της καταστροφής και αυτό είναι κάτι που συνήθως με κουράζει (έχω μια ευαισθησία στις γρήγορες εναλλαγές φωτός). 

Δεν έχω πάρει ακόμα το Switch 2 βέβαια (πιστεύω κατά τα Χριστούγεννα) όποτε έχω χρόνο να το δω καλύτερα και να αποφασίσω. Απλά μέχρι τώρα προσπάθησα να μείνω εκτός hype αλλά αυτά τα reviews δε βοηθάνε! :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν FSR 1 στο Bananza και όχι DLSS?

Double-bufferered V-Sync..Τι εγκλήματα είναι αυτά ρε Ninty..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Double-bufferered V-Sync..Τι εγκλήματα είναι αυτά ρε Ninty..

Δηλαδή; 

Πάντως σούπερ βαθμολογίες παίρνει, αναμενόμενο, αλλά όλοι μιλάνε για κάποια θέματα performance και frame rate dips

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...