Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, venuets είπε

super mario odyssey <--- Εγινε αγορα :)

super mario wonder <--- Εγινε αγορα :)

zelda breath of the wild & tears of the kingdom <--- Εγινε αγορα :)

metroid dread <-- δεν ειμαι fun

metroid prime remastered <-- δεν ειμαι fun

luigis mansion 3 <---- Λιστα αναμονης

zelda links awakening  <--- Εγινε αγορα :)

Kαλό λιώσιμο !!

Βλέπω ότι παρέλειψα το λατρεμένο mario 3d world.Eιδικά αν το παίξεις με παρέα και οχι singleplayer ,το θεωρώ ανώτερο και από το odyssey.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα , μια ερώτηση, παρέλαβα το pro controller 2 από Κωτσόβολο αλλά δεν υπήρχε προστατευτική ταινία, έτσι έρχεται ; Σας ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dimitrissa είπε

Καλησπέρα , μια ερώτηση, παρέλαβα το pro controller 2 από Κωτσόβολο αλλά δεν υπήρχε προστατευτική ταινία, έτσι έρχεται ; Σας ευχαριστώ πολύ 

Aν δεν κάνω λάθος ναι ,έτσι έρχεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω @dekulinkgr. Εντυπώσεις εξαιρετικές απο το χειριστήριο, πολύ ωραίο κράτημα, στιβαρό, αν το είχα πιάσει στα χέρια μου νωρίτερα, θα το είχα αγοράσει ήδη απο καιρό. 

Επίσης, τελικά αγόρασα και απο πλαίσιο το hori travel pouch και τελικά χωράει άνετα το switch 2 μαζί με φορεμένο το spigen grip. Μαζί με μια θηκούλα για τα games , νομίζω έχει ολοκληρωθεί το πακέτο :) 

Τέλος, εσείς παρατηρείτε καθόλου τρίξιμο στα joy con ? Συγκεκριμένα το αριστερό δικό μου έχει έν σχετικά σπαστικό τρίξιμο.

CBC034C2-8CFD-4505-B59D-A2E6BDB9DAEA.jpeg

C2796614-C03A-44AD-8D74-4DA077DB4E76.jpeg

Επεξ/σία από dimitrissa
  • Like 2
Δημοσ.

Βρήκα αυτό το βίντεο το οποίο είναι κοντά στο δικό μου τρίξιμο. Ομοίως στο αριστερό joy con. Είναι φυσιολογικό θεωρείτε; Το κάνει και σε εσάς; 
Σε περίπτωση εγγύησης , θα μπορούσα να στείλω μόνο το joy con ή θα έπρεπε όλη την κονσόλα ; Ευχαριστώ πολύ 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε γίνει υπερβολικά ευαίσθητοι! Δεν είναι θέμα αυτό φίλε και εμένα τρίζει αραιά και που ανάλογα πως θα το πιασεις! Σιγά το πράγμα! Εδώ αμάξι παίρνεις με 35 χιλιάρικα και τρίζουν ολα τα πλαστικά μέσα ! 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, metallica 13 είπε

Έχουμε γίνει υπερβολικά ευαίσθητοι! Δεν είναι θέμα αυτό φίλε και εμένα τρίζει αραιά και που ανάλογα πως θα το πιασεις! Σιγά το πράγμα! Εδώ αμάξι παίρνεις με 35 χιλιάρικα και τρίζουν ολα τα πλαστικά μέσα ! 

Ναι βρε εδώ ολόκληρα αεροπλάνα πέφτουν. Σε αυτόν τον θόρυβο θα κολλήσουμε 🤪

Σκέψου να ακουγόταν κάτι τέτοιο σε χειριστήριο των άλλων δύο.

Anyway δεν είναι φυσιολογικό. Θα στείλεις όλη την κονσόλα. Δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη βέβαια. Μιλάμε για Νιτέτο και ελληνική αντιπροσωπεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Ναι βρε εδώ ολόκληρα αεροπλάνα πέφτουν. Σε αυτόν τον θόρυβο θα κολλήσουμε 🤪

Σκέψου να ακουγόταν κάτι τέτοιο σε χειριστήριο των άλλων δύο.

Anyway δεν είναι φυσιολογικό. Θα στείλεις όλη την κονσόλα. Δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη βέβαια. Μιλάμε για Νιτέτο και ελληνική αντιπροσωπεία.

Πάντως λίγο που διάβασα στο reddit το έχουν αρκετοί χρήστες. Τέλος παντων εμενα δεν ειναι τοσο ενοχλητικό όσο του βίντεο αλλά υπάρχει. Δυστυχώς απ οτι εχω καταλάβει θα εμφανιστεί αργά ή γρήγορα με την χρήση σε όλα τα joy cons μιας και έτσι είναι η κατασκευή του να έχει κενό.

edit: με ενα «νυχάκι» κολλητικής χάρτινης ταινίας, στο σημείο που φαίνεται στη φωτογραφίας παιδιά γίνεται όσο στιβαρο θα έπρεπε να είναι! Τα credits στο Reddit. 

06EC5D0C-C74A-440E-9A1D-FEE501A8929C.jpeg

Επεξ/σία από dimitrissa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...