Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Βγήκαν βίντεο από την tgs του resi 9 για το switch 2.Φαίνεται όντως εντυπωσιακό.Προσωπικά θα αγοραστεί day one στην κονσόλα και όχι για ps5.

Βλέπω 60fps ή με γελούν τα μάτια μου; 

Αν ναι, άραγε θα είναι το ίδιο και όταν είσαι σε 3rd person οπτική ή θα πέφτει στα 30 ;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, sheik είπε

Βλέπω 60fps ή με γελούν τα μάτια μου; 

Αν ναι, άραγε θα είναι το ίδιο και όταν είσαι σε 3rd person οπτική ή θα πέφτει στα 30 ;

Είναι κάτω από 60. Μπορεί όχι 30, ίσως 40 αλλά όχι 60. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Είναι κάτω από 60. Μπορεί όχι 30, ίσως 40 αλλά όχι 60. 

Φαίνεται πολύ πιο smooth από 40 ρε συ εγώ για 60 τα πέρασα και είμαι πολύ "ευαίσθητος" στον ρυθμό καρέ. Από την άλλη όντως θα μου φανεί ψιλό απίστευτο αν τρέχει στα 60 τέτοιο παιχνίδι στο Switch 2. Έχω αποδεχτεί ότι τα 3rd party AAA, όσα έρθουν, θα είναι στην καλύτερη 30fps.

Δημοσ.
1 hour ago, sheik said:

Φαίνεται πολύ πιο smooth από 40 ρε συ εγώ για 60 τα πέρασα και είμαι πολύ "ευαίσθητος" στον ρυθμό καρέ. Από την άλλη όντως θα μου φανεί ψιλό απίστευτο αν τρέχει στα 60 τέτοιο παιχνίδι στο Switch 2. Έχω αποδεχτεί ότι τα 3rd party AAA, όσα έρθουν, θα είναι στην καλύτερη 30fps.

Μήπως το off screen του κινητού είναι στα 60fps? Κάτι παραπλήσιο είχε γίνει η με το outlaws η με το 2077.

Δημοσ.

Πηρε κανείς το fc26;Το έχω μια βδομάδα κ μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί παρόλο τα 30 FPS το συνηθίζεις άμεσα.Το έχω παίξει μόνο handheld και είναι σκέτη απόλαυση.

Γενικά η κονσόλα είναι επιτέλους στην εποχή της εγώ το βλέπω τεράστια αναβάθμιση,σε σχέση με το πρώτο V2 που είχα που handheld δεν ακουμπαγα καν η οθόνη για εμένα ήταν απαράδεκτη.

• Like 2
Δημοσ.
7 hours ago, 26ska said:

Γενικά η κονσόλα είναι επιτέλους στην εποχή της εγώ το βλέπω τεράστια αναβάθμιση,σε σχέση με το πρώτο V2 που είχα που handheld δεν ακουμπαγα καν η οθόνη για εμένα ήταν απαράδεκτη.

τι εννοείς σαν πρώτο V2 που ειχες;

Δημοσ.
7 minutes ago, Te0sX said:

τι εννοείς σαν πρώτο V2 που ειχες;

Λογινα εννοει το swich1 v2 (ειχε βγει με βελτιωμενη μπαταρια πριν το ολεντ)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει σε προσφορα το sf6 σε καλη τιμη,  (14 ευρω απο south africa). Ηθελα να το παρω σε physical αλλα μολις ειδα οτι ειναι gamekey card, δηλαδη δεν εχει το παιχνιδι μεσα στην καρτα και πρεπει ετσι και αλλιως να το κατεβασεις ολοκληρο, σωστα?

Οποτε απλα θα το παρω online γιατι δεν κερδιζω κατι με την κασετα? Εχει ολα τα dlc βεβαια στο physical?

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.

Κάτοχος πλέον κ εγώ

Μπήκε τζάμι από το πρώτο nanosecond (της skull, εξαιρετική)

Μπήκε θήκη αμέσως μετά και thumbgrips (όλα skull γιατί αγαπάμε) μετά άναψε για πρώτη φορά.

Η δύναμη του είναι εμφανής, η οθόνη του πολύ ωραία αν κ με μπεζελ μεγάλα. Ποιοτικά ανώτερη του προκατόχου στα πλαστικά. Ο ήχος όπως αναφέρθηκε σε άλλο επίπεδο, η δονηση αρκετά σκαλιά ανώτερη.

Αρνητικά  η μπαταρία είναι θέμα, η θερμοκρασία του επίσης. Το stb προβληματικό επίσης (πως αποτρέπουμε το drain είπαμε;)

Το ουιφι παραμένει κακο.

Επειδή έγινε sync με την παλιά ο εσωτερικός χώρος είναι σχεδόν εξαντλημένος. Θα περιμένω για μεγαλύτερες κ τιμιοτερες Xpress.

ΥΓ: Μια ζαλουρα τη νιώθω παίζοντας χερατα, δεν ξέρω αν είναι το refresh rate. Συγκεκριμένα στο MKW.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, imr said:

Εχει σε προσφορα το sf6 σε καλη τιμη,  (14 ευρω απο south africa). Ηθελα να το παρω σε physical αλλα μολις ειδα οτι ειναι gamekey card, δηλαδη δεν εχει το παιχνιδι μεσα στην καρτα και πρεπει ετσι και αλλιως να το κατεβασεις ολοκληρο, σωστα?

Οποτε απλα θα το παρω online γιατι δεν κερδιζω κατι με την κασετα? Εχει ολα τα dlc βεβαια στο physical?

Με την κασέτα απλά όταν το βαρεθείς την πουλάς και παίρνεις πίσω κάτι από αυτά που έδωσες. Δεν είναι code on a box. Επίσης νομίζω το βασικό είναι σε προσφορά, οπότε δεν είναι με τα dlc.

Επεξ/σία από alexiskrp
  • Like 1
Δημοσ.

Guys το Hades είναι καλό; Αξίζει για Switch 2; Βλέπω βγαίνει το 2 και το 1 το έχει προσφορά στα 6.24€ στο eshop μέχρι αύριο, να το τσιμπήσω; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vagosman είπε

Επειδή έγινε sync με την παλιά ο εσωτερικός χώρος είναι σχεδόν εξαντλημένος. Θα περιμένω για μεγαλύτερες κ τιμιοτερες Xpress.

Με μια γρήγορη ματιά, βλέπω πάνω κάτω αυτές τις τιμές για 256/512 και 1ΤΒ σε Amazon.

Ελλάδα κυρίως 256gb υπάρχουν και ελάχιστες 512gb

image.png.bc077103ba3c28f0de031c00788ae868.png

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sheik είπε

Guys το Hades είναι καλό; Αξίζει για Switch 2; Βλέπω βγαίνει το 2 και το 1 το έχει προσφορά στα 6.24€ στο eshop μέχρι αύριο, να το τσιμπήσω; 

Δώσε κ δώσε κ μετά σωσε. 

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, sheik said:

Από τα καλύτερα παιχνίδια της τελευταιας 10ετιας. 

Στο swich 2 δεν φαίνεται τόσο καλό γιατί τρέχει σε χαμηλή ανάλυση αλλά αξίζει με τα 1000

21 minutes ago, alexiskrp said:

Με την κασέτα απλά όταν το βαρεθείς την πουλάς και παίρνεις πίσω κάτι από αυτά που έδωσες. Δεν είναι code on a box. Επίσης νομίζω το βασικό είναι σε προσφορά, οπότε δεν είναι με τα dlc.

Ναι ισχύει, τα dlc αξίζουν? Εντάξει για 10 ευρώ είναι από τα παιχνίδια που απλά μένουν πάντα πρέπει να υπάρχει ένα fighting

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, imr said:

Από τα καλύτερα παιχνίδια της τελευταιας 10ετιας. 

Στο swich 2 δεν φαίνεται τόσο καλό γιατί τρέχει σε χαμηλή ανάλυση αλλά αξίζει με τα 1000

Ναι ισχύει, τα dlc αξίζουν? Εντάξει για 10 ευρώ είναι από τα παιχνίδια που απλά μένουν πάντα πρέπει να υπάρχει ένα fighting

Ξερωγω, οριακά είναι διπλάσιοι χαρακτήρες και έξτρα πίστες. Για μένα προσωπικα ναι, άσε που μετά έχει άπειρο grinding στο world tour για τα διαφορετικά skins.

Επεξ/σία από alexiskrp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...