darkmatinee Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Μου πετάχτηκε σήμερα το πρωί και κλαίω από την ώρα που το είδα 🤣 1
Vagosman Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 15 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η κλάψα σε forum και social media δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα παρά είναι ένα glorified echo chamber. Η απλα ακομα και οι διστακτικοί με το hype καβαλάνε το άλογο. Οι αμερικάνοι λενε αφου θα το πάρω που θα το πάρω, ας το πάρω τωρα γιατι δεν ξερω τι θα γινει με τους δασμους. Όλο κ κάποιο λόγο έχει ο καθένας. Τα περι echo chamber με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο πάντως. Αν ήσουν ρεντιτ προ εκλογών θα νόμιζες οτι θα έβγαινε Βαρουφάκερ που δεν μπήκε καν στη βουλή.
mansa2k Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Διαβάζω πως η Ν έχει δώσει την επιλογή μόνο για 64GB cartridge ώστε να μειώσει τις τιμές μακροπρόθεσμα. Τα key cards προσφέρουν ουσιαστικά την δυνατότητα μεταπώλησης ψηφιακού περιεχόμενου. Έχω την αίσθηση ότι οι τιμές αυτών των εκδόσεων θα πέφτουν αρκετά σε βάθος χρόνου αν και νομίζω εσκεμμένα οι εταιρίες δεν θα κυκλοφορούν πολλά αντίτυπα. Όπως και να έχει οι τρίτες εταιρίες βρήκαν μια εύκολη λύση. Από την άλλη είναι άλλος ένας τρόπος για να σπρώξουν το κοινό προς την ψηφιακή αγορά. Γενικότερα η αίσθηση μου είναι πως η εικόνα για το NS2 θα είναι πολύ διαφορετική ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Επεξ/σία 24 Απριλίου από mansa2k
gust Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 58 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Βλέπω ότι αυτή η επικάλυψη βαζελίνης που είχαν τα παιχνίδια θα χαθεί με το switch 2 λόγω της ισχύς του και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι .....φαίνεται εμφανως στο βίντεάκι....
Dennis077 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 4 ώρες πριν, shodan είπε Καλά συγγνώμη τώρα θα τρελαθούμε τελείως; Δεν χωράει δηλαδή το Tetris στην κάρτα; Σωστός είναι δυνατόν να μην χωράει το Tetris η κάρτα, πόσο πια αναβάθμιση στα γραφικά θα έχει.!!
naruto14 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στα μικρά παιχνίδια όπως το Tetris τα key cards δεν αποτελούν τόσο πρόβλημα... Ίσα ίσα εκεί είχε ένα νόημα δεδομένου το ότι θα εξοικονομούν χρήματα οι developers. Στα μεγάλα παιχνίδια που θα γεμίζουν τον εσωτερικό χώρο του switch 2 είναι το πρόβλημα, που θα βόλευε πολύ να ήταν φορτωμένα στα cartridges.
Darthvader Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 3 ώρες πριν, mansa2k είπε Διαβάζω πως η Ν έχει δώσει την επιλογή μόνο για 64GB cartridge ώστε να μειώσει τις τιμές μακροπρόθεσμα. Τα key cards προσφέρουν ουσιαστικά την δυνατότητα μεταπώλησης ψηφιακού περιεχόμενου. Έχω την αίσθηση ότι οι τιμές αυτών των εκδόσεων θα πέφτουν αρκετά σε βάθος χρόνου αν και νομίζω εσκεμμένα οι εταιρίες δεν θα κυκλοφορούν πολλά αντίτυπα. Όπως και να έχει οι τρίτες εταιρίες βρήκαν μια εύκολη λύση. Από την άλλη είναι άλλος ένας τρόπος για να σπρώξουν το κοινό προς την ψηφιακή αγορά. Γενικότερα η αίσθηση μου είναι πως η εικόνα για το NS2 θα είναι πολύ διαφορετική ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Όταν λες διαφορετική, ως προς τι;
hyperlost Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου On 22/04/2025 at 16:31, Fulgore said: Τα κύρια controllers που δούλευαν στο αρχικο Switch, θα δουλεύουν και στο 2. Η μόνη κύρια διαφορά που έχει αναφερθεί ως τώρα αφορά το Pro Controller 2 να ειναι το μοναδικό που θα ανοίγει την κονσόλα από Sleep mode. Δηλαδή με Pro Controller ΔΕΝ θα μπορώ να ανοίγω το switch 2 με το home button ? τι λαλακια είναι αυτή? πως θα ανοίγω/ξυπνώ την κοσνόλα ? θα την ανοίγω με τα joy con 2 μόνο οταν είναι docked ?
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Μόλις τώρα, hyperlost είπε Δηλαδή με Pro Controller ΔΕΝ θα μπορώ να ανοίγω το switch 2 με το home button ? τι λαλακια είναι αυτή? πως θα ανοίγω/ξυπνώ την κοσνόλα ? θα την ανοίγω με τα joy con 2 μόνο οταν είναι docked ? Σωστά. Μόνο με τα joycon/pro controller 2 θα μπορείς να ξυπνήσεις την κονσόλα.
mansa2k Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Darthvader είπε Όταν λες διαφορετική, ως προς τι; Θα δείξει. Καλύτερα ή χειρότερα γενικότερα ή και σε επιμέρους τομείς. Οι προπαραγγελίες δεν εξασφαλίζουν κάτι μελλοντικά ειδικά όταν η Ν στοχεύει στα οκτώ χρόνια όπως ο προκάτοχος του. Επεξ/σία 24 Απριλίου από mansa2k
naruto14 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 15 λεπτά πριν, hyperlost είπε Δηλαδή με Pro Controller ΔΕΝ θα μπορώ να ανοίγω το switch 2 με το home button ? τι λαλακια είναι αυτή? πως θα ανοίγω/ξυπνώ την κοσνόλα ? θα την ανοίγω με τα joy con 2 μόνο οταν είναι docked ? Ή πατώντας το power button πάνω στην κονσόλα.
firepc Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Πάντως η τιμή του θα ανεβαίνει με τα χρόνια, όπως γίνεται με το ps5, κάρτες γραφικών και γενικά στο hardware Τι να πω, παράξενοι καιροί 😕
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 1 hour ago, hyperlost said: Δηλαδή με Pro Controller ΔΕΝ θα μπορώ να ανοίγω το switch 2 με το home button ? τι λαλακια είναι αυτή? πως θα ανοίγω/ξυπνώ την κοσνόλα ? θα την ανοίγω με τα joy con 2 μόνο οταν είναι docked ? Θα σηκωνόμαστε να πατάμε το κουμπάκι στην κονσόλα, λες και είμαστε τίποτα πρωτόγονοι, θεέ μου. 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα