Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thagkol είπε

Το έχω κι εγώ το συγκεκριμένο και συμφωνώ. 120 ευρώ δεν ξέρω αν θα έδινα βέβαια, προσωπικά το πήρα με 90 από Αγγλία.

Δυστυχως η Anker το χει στην σελιδα της σε πολυ καλη τιμη αλλα δεν στελνει Ελλαδα. Εδω παιζει αυτη η τιμη και να φανταστεις ειχε μια ελλειψη και εφτασε και τα 180€....

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
17 hours ago, Malthador said:

Θα φτιαχτεί dedicated νήμα μόλις πάρω την κονσόλα στα χέρια μου, αλλά προς το παρόν βλέπω ότι οι τιμές του γιαπωνέζικου eshop είναι χαρακτηριστικά χαμηλότερες από τα ευρωπαϊκά, αν ισχύουν τα κόλπα του πρώτου Switch, θα βγάλουμε άκρη με αλλαγή region.

Ενδεικτικά μερικά που είδα πρόχειρα:

Nintendo Switch™ 2 Welcome Tour -> €6 αντί για €10

Donkey Kong™ Bananza -> €49 αντί για €70

Mario Kart™ World -> €55 αντί για €80

BRAVELY DEFAULT FLYING FAIRY HD Remaster -> €30 αντί για €40 (<- ενδέχεται να μην έχει αγγλικά η γιαπωνέζικη έκδοση, δεν έχω NSw αυτή την στιγμή για να το τσεκάρω)

Suikoden I&II HD Remaster -> €27 αντί για €40

Συμπληρωματικά με τα παραπάνω, βάζω μερικά ακόμα NSw2 Edition games που βρήκα και θα αξίζουν πολύ περισσότερο για αγορά από το γιαπωνέζικο eshop. Κατά βάση αξίζει για τα first-party games η αλλαγή του region, σε oρισμένα είναι χώμα η τιμή:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Nintendo Switch 2 Edition -> €53,41 αντί για €80

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Nintendo Switch 2 Edition -> €54,78 αντί για €80

Super Mario Party™ Jamboree – Nintendo Switch™ 2 Edition + Jamboree TV Upgrade Pack -> €12,31(!) αντί για €80

Hollow Knight: Silksong -> €28 αντί για €40

Kirby™ and the Forgotten Land – Nintendo Switch™ 2 Edition + Star-Crossed World Upgrade Pack -> €12,31 (!) αντί για €80

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 3
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, thagkol said:

Και μπορείς έτσι απλά να αλλάξεις region; Too good to be true φαίνεται, ελπίζω να μην το κόψουν τώρα στο 2!

Ναι, on-the-fly αλλάζει το region, απλά έχει κάποιους περιορισμούς. Τα έχω γράψει αναλυτικά εδώ:

• Like 2
Δημοσ.

Να πουμε πως δεν θα δουμε reviews της κονσολας και των παιχνιδιων απο κανενα outlet καθως η nintendo δεν εστειλε σε κανεναν την κονσολα.

Το μονο που εχουμε σημερα ειναι previews για το mario kart world.Aπο τα λιγα που εχουν βγει αναφερουν οτι το open world ειναι οκ αλλα οχι και κατι φοβερο.Ομως οι αλλαγες που εγιναν στο  gameplay ειναι πολυ καλες.Ολοι αποθεωνουν το νεο knockout tour.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε καλώς τον πέτσινο....

Διαφημίζει το chip παραγωγής 2021...

Ο τύπος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες...όπως τότε που έλεγε ότι η 5070 έχει επιδόσεις 4090...

Επεξ/σία από screaming_trees
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, DelsinGR είπε

Δεν ξέρω αν είναι νωρίς, αλλά έχετε να προτείνετε κάποιο καλό power bank μιας και φαντάζομαι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν κάποια έξτρα μπαταρία που να λειτουργεί σαν περιφεριακό

Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις τα ugreen φτηνότερα από τα Anker συνήθως οπότε και αυτά είναι καλή επιλογή.

Βλεπω του switch 2 ο μετασχηματιστής δίνει 9/15/20 στα 3Α. Αλλά φαντάζομαι και να μην υποστηρίζει το power bank 20V-3A σε handheld mode δεν θα έχει θέμα.

Δημοσ.
25 minutes ago, screaming_trees said:

Ο τύπος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες...όπως τότε που έλεγε ότι η 5070 έχει επιδόσεις 4090...

Και εγώ διάβασα ότι είναι chip παραγωγής 2021 αλλά μήπως όμως έχουν κάνει έξτρα δουλειά και είναι updated επειδή είναι ας πούμε custom για το Nintendo Switch 2? Διερωτώμαι αν και εντάξει εγώ με αυτά που βλέπω σε βίντεο είναι καλυμμένος από το tablet. Ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερα και στην τηλεόραση. Δεν περιμένω όπως άλλοι γραφικά και δυνατότητες ps5... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, screaming_trees είπε

Φίλος πάνω από ps4pro θα είναι σε δύναμη. Οποίος είδε συγκριτικά βίντεο με το cyberpunk κατάλαβε...

Επεξ/σία από anna77
  • Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, screaming_trees said:

Ναι μόνο που το ps4 pro είναι του 2016...τωρα έχουμε 2025...

Να θυμήσουμε ότι είναι και δυο-τρία κιλά πιο φορητό από το PS4 Pro, βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, screaming_trees είπε

Ναι μόνο που το ps4 pro είναι του 2016...τωρα έχουμε 2025...

Φορητή κονσόλα είναι. Την παίρνεις στο κρεβάτι σου και παίζεις. Έχεις σχεδόν την δύναμη του series s. Not bad θα έλεγα. Το ps5 μπορείς να το πάρεις στο κρεβάτι σου να παίξεις cyberpunk ; Η στο μπαλκόνι σου; λάρωσε...

• Thanks 1
Δημοσ.

Φοβάμαι μόνο μην κλειδώσουν το ιαπωνικό e-shop για Ιαπωνία μεριά μόνο όπως έχουν κάνει και στις κονσόλες. Όταν το πάρουμε στα χέρια μας θα το δούμε. Οι τιμές φαίνονται φοβερές πάντως.

7 ώρες πριν, Malthador είπε

Συμπληρωματικά με τα παραπάνω, βάζω μερικά ακόμα NSw2 Edition games που βρήκα και θα αξίζουν πολύ περισσότερο για αγορά από το γιαπωνέζικο eshop. Κατά βάση αξίζει για τα first-party games η αλλαγή του region, σε oρισμένα είναι χώμα η τιμή:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Nintendo Switch 2 Edition -> €53,41 αντί για €80

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Nintendo Switch 2 Edition -> €54,78 αντί για €80

Super Mario Party™ Jamboree – Nintendo Switch™ 2 Edition + Jamboree TV Upgrade Pack -> €12,31(!) αντί για €80

Hollow Knight: Silksong -> €28 αντί για €40

Kirby™ and the Forgotten Land – Nintendo Switch™ 2 Edition + Star-Crossed World Upgrade Pack -> €12,31 (!) αντί για €80

Τελικά, μετά από παραπάνω ψάξιμο, τα uprade packs κοστίζουν 12,31€. Τα έχει κάνει μπάχαλο απλά το eshop-prices. 55€ κοστίζει η full Switch 2 Edition από Ιαπωνία για το Jamboree.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, naruto14 said:

Τελικά, μετά από παραπάνω ψάξιμο, τα uprade packs κοστίζουν 12,31€. Τα έχει κάνει μπάχαλο απλά το eshop-prices. 55€ κοστίζει η full Switch 2 Edition από Ιαπωνία για το Jamboree.

Πολύ πιθανό να ισχύει, όπως είπα και πριν δεν έχω NSw πλέον για να το τσεκάρω από την κονσόλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...