Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Πολύ πιθανό να ισχύει, όπως είπα και πριν δεν έχω NSw πλέον για να το τσεκάρω από την κονσόλα.

Το τσέκαρα από το Ιαπωνικό My Nintendo Store. Οι τιμές είναι οι ίδιες με αυτές που αναγράφει το eshop-prices για τα upgrade packs.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
On 01/06/2025 at 12:15, Malthador said:

Όπως είπα και στο δίπλα νήμα των προπαραγγελιών, ήμουν μπερδεμένος σχετικά με τα διαθέσιμα gripcases. Οι επιλογές από τις γνωστές εταιρείες είναι οι εξής (βάζω αυτές που είναι ανασηκωμένες στα joycons για καλύτερο κράτημα, όχι σκέτα covers):

Skull n Co: 1) Neogrip 2) Standgrip

Satisfye: ZenGrip 2

Dbrand: Killswitch

Jsaux: 1) ModCase 2) Battle Armor

Από αυτές που βλέπω, δεν ταιριάζει καμία στο στυλ μου. Αυτό που ήθελα είναι μία τύπου OG GripCase, διάφανη με αποσπώμενα grips και η Skull n Co δεν προσφέρει πλέον αυτή την επιλογή. Επιπλέον, τα «καλά» gripcases βγαίνουν γύρω στα 60-70 ευρώ μαζί με carrying case, οπότε δεν ήθελα να δώσω τόσα χρήματα για κάτι που δεν θα με βολέψει.

Οπότε κοίταξα προς Κίνα μεριά. Έχω παραγγείλει αυτό στα 14.50 ευρώ, που έχει όλα τα κομφόρ (τζαμάκι, καποτάκια, carrying case, cover case με ψιλοψεύτικα grips κλπ) και παράλληλα, λέω να παραγγείλω και αυτό για ένα δεκάρικο που φέρνει αρκετά στο OG GripCase.

Αν έχετε βρει τίποτα άλλο αξιόλογο πείτε να το δούμε.

Σε συνέχεια των προηγούμενων, βρήκα και αυτό:

PlayVital: Dockable Case

Οριακά ακριβό θα το έλεγα, ωστόσο έβαλα μια παραγγελία, καθώς πιστεύω ότι κατά 90% δεν θα είναι dockable και θα ζητήσω refund σε αυτή την περίπτωση.

• Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, ikaruga24 said:

Μπήκε και πιο πριν το βίντεο.

---------------------------------------------------

Έχουν φορτσάρει στην Ν για την αυριανή κυκλοφορία, μιας και ανέβηκαν τα NSw2 updates για πολλούς τίτλους. Πήρε και το XC3, θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να πάρουν και τα άλλα τρία της Monolith, μπας και μπορέσουν να παιχτούν ανθρώπινα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Malthador είπε

Οριακά ακριβό θα το έλεγα, ωστόσο έβαλα μια παραγγελία, καθώς πιστεύω ότι κατά 90% δεν θα είναι dockable και θα ζητήσω refund σε αυτή την περίπτωση.

Δεν είναι κακό, με τα μεταφορικά είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή ναι, αλλα χτύπησα ένα, να'σαι καλα. Το βλέπω και εγώ λίγο αισιόδοξο το σενάριο να είναι dockable, ή οι φωτογραφίες είναι παραπλανητικές, η κάτι άλλο παίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχουν φορτσάρει στην Ν για την αυριανή κυκλοφορία, μιας και ανέβηκαν τα NSw2 updates για πολλούς τίτλους. Πήρε και το XC3, θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να πάρουν και τα άλλα τρία της Monolith, μπας και μπορέσουν να παιχτούν ανθρώπινα.

Από όσο έψαξα πάντως στα patch notes δεν αναφέρουν λεπτομερώς ότι θα έχει resolution και framerate improvements πχ σαν το Pokémon. 

Λέει απλά ένα ξερό: Several adjustments have been made to improve gameplay on Nintendo Switch 2.

Επεξ/σία από adamv123
  • Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, adamv123 said:

Several adjustments have been made to improve gameplay on Nintendo Switch 2.

Πωπω είναι πολύ αναλυτικοί. Ας τους πει κάποιος ότι δεν χρειαζόμαστε τόσο μεγάλη εμβάθυνση σε τεχνικές λεπτομέρειες. Πόνεσε το κεφάλι μας. Μια πιο απλή περιγραφή για να καταλάβουμε κιόλας.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Θεωρώ πως θα έρθουν resolution ή frame rate improvements για όλα τα XC. Είναι θέμα χρόνου! Ελπίζω να είναι έτσι τουλάχιστον. Προσωπικά δεν έχω παίξει τα tears of the kingdom και XC3 παρά μόνο μερικές ώρες για να μπορέσω να τα παίξω καλύτερα στο 2. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Να χρεωθεί η γνωστή ταρίφα, αλλά πλέον 2€. Αυξήθηκαν τα πάντα, αυξήθηκε και η ταρίφα. Επίσης αλλάζει η γενιά: ΝS=1€, NS2=2€.

image.jpeg.b0a18125bb16f44e6a79ec9f55bdfdda.jpeg

Είχαμε καλομάθει στα μονοευρα!!!! Μόνο 2€ από εδώ και πέρα!

Επεξ/σία από mansa2k
  • Haha 1
Δημοσ.

Μακάρι να τα φτιάξουν όσο γίνεται. Έχω όλα τα xenoblade εκτός του 2 και δεν έχω παίξει κανένα. Περιμένω από μέρα σε μέρα και Pokemon Violet και σήμερα τσίμπησα TotK. Ελπίζω να βρω και ένα luigi's mansion 3 να κλείσει καλά η συλλογή. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Ωπα, πηδηξαμε σελίδα και χαμπάρι δεν πήραμε. 

Ναι σωστός. Τώρα το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι δεν θα είμαι εκεί για το μηχάνημα. Έρχομαι Ελλάδα σήμερα για διακοπές οπότε δεν θα το δω τις επόμενες 2 εβδομάδες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ποσταρα και στο θεμα των προπαραγγελιων :

update

Να ενημερωσω ολους οτι η κονσολα ερχεται με εγκαταστημενο screen protector  film layer που η nintendo ενημερωνει να μην το αφαιρεσετε.

update 2

οσοι θελετε να βαλετε screen protector να βαλετε αρκει να ειναι πανω απο το film layer.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Με έβαλες στην πρίζα.Το χτυπάω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έχω κρατήσει ένα ζευγάρι joycons από το OLED μου (επειδή θέλω compatibility με LABO, Ring Fit κλπ) και πήρα και το charging grip για να τα φορτίζω και για να τα κάνω pseudo-gamepad. Έλεγα να αποφύγω να σκάσω 85άρα για το Pro Controller για την ώρα και αναρρωτιέμαι αν θα δουλεύει τουλάχιστον ο OG 8bitdo adapter που έχω για να συνδέω το PS5 gamepad.

Λογικά θα δουλεύει κανονικά, αφού υποτίθεται ότι το NSw2 είναι BC με όλα τα περιφερειακά του NSw.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...