Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mansa2k είπε

image.jpeg.b0a18125bb16f44e6a79ec9f55bdfdda.jpeg

Πλέρωνε την ταρίφα. 🤣

Χαχαχαχα

22 λεπτά πριν, Malthador είπε

Sorry κιόλας, αλλά εγώ προσωπικά δεν τσαντίζομαι μόνο με την έλλειψη επικοινωνίας, τσαντίζομαι και που έχουν φτάσει το development ενός 2D platformer σε αυτό του RDR2. Είναι κοροϊδία, όπως και να το κάνουμε.

Δεν θα γιατρέψουν τον καρκίνο, μια κατσαρίδα που κρατάει μια βελόνα και πηδάει από 'δω κι από εκεί ζωγραφίζουν, έλεος κάπου.

Αυτο ακριβως.

Για βγάλε μια σούμα βρε συ malthador να δω τι χρωσταώ εως τωρα😝😛

• Haha 2
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά βοήθεια. 
Βάζω το switch 2 στο dock για να φορτίσει, αναβοσβήνει το λαμπάκι του dock αλλα ουτε εικονα εχω ουτε φορτιζει η κονσολα. 

Βγαζω το φορτιστη απο το dock και δοκιμαζω κατευθειαν στην κονσολα. Δε φορτιζει και βγαζει unable το charge.

Ειναι η δεύτερη φορά που πήγα να φορτίσω την κονσόλα. Η πρώτη φορά ήταν day one όταν την πήρα και τη σκάλισα στην αρχή.  Τότε το είχα φορτίσει έως 90% αν θυμάμαι καλά.

Βάζω το φορτιστή του switch 1 απευθείας στην κονσόλα και αυτή φορτίζει κανονικά  

Ιδέες; 
Μοιαζει DOA ο φορτιστής;

Παιζει να είναι το dock;

UPDATE: η κονσόλα φορτίζει με οποιονδήποτε άλλο φορτιστή USB-C και από την επάνω και την κάτω port. Αρα η κονσόλα είναι ΟΚ.

Ο φορτιστής ΔΕΝ φορτίζει την κονσόλα αλλά φορτίζει ένα κινητό, αργά όμως. 
Μοιαζει λοιπόν ο φορτιστής να μην μπορεί να δώσει το full wattage του. Ας ελπίσουμε ότι το dock είναι εντάξει.

Μένει πλέον να ελέγξουμε πως θα συμπεριφερθούν τα public/nintendo/cd-media στο θέμα εγγύησης. 

Επεξ/σία από epsilon753
Δημοσ.

την πρωτη φορα δια μεσου του dock το φορτισες;

Για ριξε μια ματια εδω :

https://www.nintendo.com/au/support/articles/nintendo-switch-2-system-cannot-be-charged/?srsltid=AfmBOorB7rcHUVmY53J9ltvvPgN7BQL_wB9WQzsmduhgtEOta-CRwjJ6

Τωρα εχουμε ενημερωση απο τον pr-marketer του silksong .Aναφερει οτι το silksong θα κυκλοφορησει πριν τις φετινες γιορτες(χριστουγεννα) και πως δεν δεσμευεται απο την κυκλοφορια του xbox handheld.

Οποτε αν ειναι να βγει τωρα το καλοκαιρι μονο σε καποιο nintendo direct.

Τα εχουν κανει τελειως σκατα επικοινωνιακα εκει στην team cherry

NFWLP7y.png

Δημοσ.

Ναι την πρώτη φορά φόρτισα μέσω του dock. 
Τον οδηγό troubleshooting τον δοκίμασα. 
Ο φορτιστής δεν την παλεύει. Δούλεψε για κάνα 2 ώρες και μετά πρέπει να τα παιξε.

UPDATE 2

Με ένα μαραφέτι από το Ali που μετράει V και A φαίνεται να δίνει μέγιστο 1,5 Α στα 5V. Παραπάνω δεν μπορεί. 

Δημοσ.

για αρχη ξηλωσε το οριο 90% στην κονσολα στην φορτιση. μετα θα εισαι οκ. βαλε τον φορτιστη να δοκιμασεις αλλες συσκευες αν δινει ρευμα-φορτιζει.

Δημοσ.

Δεν έχω το όριο 90% στις ρυθμίσεις. 

Ο φορτιστής δίνει ρεύμα με χαμηλή ταχύτητα σε άλλες συσκευές πχ σε ένα κινητό. ΔΕΝ δίνει στο Switch. 
Το Switch φορτίζει κανονικά από το φορτιστή του Switch 1 και από το φορτιστή του iPad. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, epsilon753 είπε

Δεν έχω το όριο 90% στις ρυθμίσεις. 

Ο φορτιστής δίνει ρεύμα με χαμηλή ταχύτητα σε άλλες συσκευές πχ σε ένα κινητό. ΔΕΝ δίνει στο Switch. 
Το Switch φορτίζει κανονικά από το φορτιστή του Switch 1 και από το φορτιστή του iPad. 

και μονο θα φορτιζει ομως. δεν εχει δυναμη να στειλει και την εικονα οποιοσδηποτε φορτιστης. μιλα με cdmedia μηπως και μπορουν να στον αλλαξουν εφοσον τα υπολοιπα ειναι οκ. αν ηταν apple θα ελεγαν δεν ξερεις πως να βαλεις το βυσμα σωστα στην θυρα φορτισης.

Δημοσ.

Βλεπω κοσμο και εχει παιξει απειρο frustration με το silksong και αναμονες, επικοινωνια εταιριας, updates κλπ κλπ. Ενα πραγμα θα πω που ξερω απο developer που ηταν για αναλογη φαση και το αναφερω επειδη καποιος πανω συγκρινε αναμονες για red dead 2: "Το καθε project εχει μετρα και σταθμα οσον αφορα την τελειοποίησή του. Αλλα εν τελει ο κοσμος φταιει για όλα". 

Δημοσ.
11 hours ago, NickTG said:

Τι μας έκαναν? 

ΕΙμαι μεγάλος φαν τους απο οταν βγηκε το Hollow Knight και τους ακολουθούσα στο Youtube στα άμεσα QA βινετάκια που έκαναν, εξηγώντας πράγματα σε εμάς και σχολιάζοντας πτυχές του παιχνιδιού και του development. Δεν είχα την ευκαιρία να γίνω χρηματοδότης μέσω Kickstarter γιατι δεν το γνώριζα, ωστόσο τους έχω δώσει αρκετά χρήματα (εκατοντάδες) και αγοράζοντας το παιχνίδι πανω απο μια φορές, και επειτα παρα πολλα official και μη αξεσουαρ, limited edition κτλ. Για να μην πω για την διαφήμιση που τους έκανα. Και είμαι ένας απο τους πάρα πολλούς εκει έξω.

Ενας σημαντικός λόγος που τους συμπάθησα ήταν το πόσο απλοί και άμεσοι ήταν μαζί μας. Υπήρχε καποια επικοινωνία και ενημέρωση, που μαζι με το απιστευτο μεράκι τους εκαναν αυτο που ειναι το Hollow Knight και το fanbase του.

Ε, πως να μην νιώσεις αηδία με τον τρόπο ομως που μας αντιμετώπισαν μετα το 2019; Βγες πες κάτι βρε άνθρωπε, δείξε μας μια πρόοδο, γράψε όπως παλια με τον λογαριασμο σου στα forum/discord, ή τουλαχιστον κάνε ενα βιντεακι οπως παλια και πειτε 1-2 λογια για το silksong και τις δυσκολίες του. Πριν 3-4 χρονια δεν ξέραμε τελικα εαν επαθε κανείς τους κάτι με την υγεία του ή οχι, μέσω covid, γιατι σταμάτησαν να δίνουν κάθε σημείο ζωής. Άφησαν μόνο τον Leth σαν μαρκετιγκ παπάρα να αφήνει υπονοούμενα πριν απο κάθε Nintendo Direct για να κάνει hype... 3-4-5 χρονια πριν απο την κυκλοφορία του παιχνιδιου..  Εκανε εμφανίσεις σε game events της Microsoft και Nintendo δεν δεν εδινε ξανα σημειο ζωής για χρονια λες και τα σπάσαν...

Τελικώς, κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον τρόπο που εξαφανίστηκαν ενώ έχουν τοσο δυνατό και παθιασμένο fanbase του HK. Και το βλέπω ξεκάθαρα πως πολλοί απο τους παλιούς νιώθουν έτσι.

Συμφωνώ και με όσα εγραψαν παραπάνω εδω τα παιδιά. Και ναι, μακάρι να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, αλλά να πάνε να γα*****ν. 👍

• Like 2
Δημοσ.
19 minutes ago, Te0sX said:

ΕΙμαι μεγάλος φαν τους απο οταν βγηκε το Hollow Knight και τους ακολουθούσα στο Youtube στα άμεσα QA βινετάκια που έκαναν, εξηγώντας πράγματα σε εμάς και σχολιάζοντας πτυχές του παιχνιδιού και του development. Δεν είχα την ευκαιρία να γίνω χρηματοδότης μέσω Kickstarter γιατι δεν το γνώριζα, ωστόσο τους έχω δώσει αρκετά χρήματα (εκατοντάδες) και αγοράζοντας το παιχνίδι πανω απο μια φορές, και επειτα παρα πολλα official και μη αξεσουαρ, limited edition κτλ. Για να μην πω για την διαφήμιση που τους έκανα. Και είμαι ένας απο τους πάρα πολλούς εκει έξω.

Ενας σημαντικός λόγος που τους συμπάθησα ήταν το πόσο απλοί και άμεσοι ήταν μαζί μας. Υπήρχε καποια επικοινωνία και ενημέρωση, που μαζι με το απιστευτο μεράκι τους εκαναν αυτο που ειναι το Hollow Knight και το fanbase του.

Ε, πως να μην νιώσεις αηδία με τον τρόπο ομως που μας αντιμετώπισαν μετα το 2019; Βγες πες κάτι βρε άνθρωπε, δείξε μας μια πρόοδο, γράψε όπως παλια με τον λογαριασμο σου στα forum/discord, ή τουλαχιστον κάνε ενα βιντεακι οπως παλια και πειτε 1-2 λογια για το silksong και τις δυσκολίες του. Πριν 3-4 χρονια δεν ξέραμε τελικα εαν επαθε κανείς τους κάτι με την υγεία του ή οχι, μέσω covid, γιατι σταμάτησαν να δίνουν κάθε σημείο ζωής. Άφησαν μόνο τον Leth σαν μαρκετιγκ παπάρα να αφήνει υπονοούμενα πριν απο κάθε Nintendo Direct για να κάνει hype... 3-4-5 χρονια πριν απο την κυκλοφορία του παιχνιδιου..  Εκανε εμφανίσεις σε game events της Microsoft και Nintendo δεν δεν εδινε ξανα σημειο ζωής για χρονια λες και τα σπάσαν...

Τελικώς, κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον τρόπο που εξαφανίστηκαν ενώ έχουν τοσο δυνατό και παθιασμένο fanbase του HK. Και το βλέπω ξεκάθαρα πως πολλοί απο τους παλιούς νιώθουν έτσι.

Συμφωνώ και με όσα εγραψαν παραπάνω εδω τα παιδιά. Και ναι, μακάρι να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, αλλά να πάνε να γα*****ν. 👍

Όλο αυτό μου έχει δώσει την εντύπωση ότι απλά μάζεψαν πάρα πολύ χρήμα από το hollow knight και πλέον δεν έχουν ενδιαφερον/κίνητρο.

Για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν να μεγαλώσουν και την ομάδα οπότε θα περιμένουμε σε ποιες γιορτές θα κυκλοφορήσει. 

Δημοσ.
Στις 7/6/2025 στις 8:30 ΠΜ, Malthador είπε

Όπως είπα και πιο πριν, εγώ παράγγειλα αυτά, έχουν φτάσει Ελλάδα, όταν παραλάβω θα ενημερώσω αν αξίζει το πακέτο.

Ωραίο και οικονομικό πακέτο! Στείλε μία ενημέρωση με εντυπώσεις μόλις το έχεις στα χέρια σου φίλε Malthador για να ρίξω και εγώ μία παραγγελία!

Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Να πούμε και τα θετικά που είναι ακριβή η κονσόλα. Με πέρασαν στον τελευταίο αγώνα στην τελευταία στροφή στο grand prix στο mario kart και ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό να το σπάσω το μπ@#%&€#%.

• Haha 6
Δημοσ.

Πάντως το mario kart πάρα πολύ ωραίο! Δηλαδή έχει χορταστικές πίστες και έχουν κάνει καλή δουλειά στο level design. Εγώ το αγόρασα για τον ανιψιό μου πιο πολύ επειδή στα παλιά δεν πολύ ασχολούμουν αλλά σε αυτό κόλλησα και εγώ! Και ευτυχώς έχει τα παραδοσιακά grand prix και οχι ανοιχτό κόσμο στυλ burnout paradise που χάνεις λίγο την μπάλα. Πολλοί χαρακτήρες και η μουσική υπέροχη. Δεν έχει δυστυχώς ρύθμιση να μειώνεις την ένταση μηχανής kart / μηχανής για να ακούς περισσότερο την μουσική πάρα το ιιιιιιιι όλη την ώρα. Θα βγουν και άλλες πίστες στο μέλλον, έτσι δεν είναι? Ή δεν έχουν ανακοινώσει κάτι? 

• Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, D.Luffy said:

Τι άποψη έχετε για το Bravely Default remaster? Γνωρίζω ότι βγήκε στο 3DS και ότι το στυλ μοιάζει με τα παλιά Final Fantasy…

Ψήνομαι για ένα καλό jrpg στο Switch 2 αλλά δεν θέλω να πέσω στην παγίδα να το πάρω μόνο λόγω ενθουσιασμού με την κονσόλα. Το βάζετε ψηλά γενικά στο genre ή είναι αδιάφορο/μετριο;

Πάνε χρόνια που το έπαιξα στο 3DS μου, αλλά σε γενικές γραμμές αξίζει:

• Είναι βαθιά επηρεασμένο από το FFV σε ότι αφορά το job system του, ακολουθεί το κλασικό μοτιβό: μαθαίνεις skills από ένα job και τα χρησιμοποιείς στα άλλα μόλις τα κάνεις master. Το balance μεταξύ των jobs είναι λίγο ότι να 'ναι μερικές φορές, αν δεις ότι σπάει το game κάποιο skill από νωρίς, αγνόησέ το για να μην σου χαλάσει την εμπειρία.
  • Αυτό που προσθέτει μεγαλύτερο βάθος στο gameplay είναι το Default/Brave σύστημα: ουσιαστικά μπορείς στον γύρο των χαρακτήρων σου να μην κάνεις επίθεση, να κρατήσεις την σειρά του κάθε ενός και να κάνεις στους επόμενους γύρους περισσότερες επιθέσεις. Αποθηκεύεις κατά κάποιο τρόπο τα turns σου για να ξοδέψεις μετά. Είναι ενδιαφέρον, προσθέτει περισσότερη τακτική στις μάχες από τα παραδοσιακά FF.
  • Αν και το pacing είναι λίγο προβληματικό σε μερικά σημεία (στα chapters 5-6-7 θα ξενερώσεις λίγο), έχει επιλογές για Fast Forward και Auto Battle που διευκολύνουν την κατάσταση.
  • Πολύ πρωτότυπη είναι και η πινελιά με την αφήγηση που σπάει το fourth wall και δίνει ωραίο αέρα, ειδικά στο φινάλε (δεν λέω πολλά, μην σε spoilάρω). Οι χαρακτήρες είναι λίγο generic, αλλά το σενάριο εκτοξεύεται προς το τέλος του, γίνεται αρκετά complicated και φιλοσοφικό, ότι ζητάει κάποιος από ένα J-RPG δηλαδή.

Αν έβαζα βαθμολογία θα του έβαζα ένα 7,5/10. Αν αφήσουμε εκτός το pacing και την ισορροπία των jobs, τότε εύκολα πάμε στο 8,5.

13 hours ago, babality said:

Βλεπω κοσμο και εχει παιξει απειρο frustration με το silksong και αναμονες, επικοινωνια εταιριας, updates κλπ κλπ. Ενα πραγμα θα πω που ξερω απο developer που ηταν για αναλογη φαση και το αναφερω επειδη καποιος πανω συγκρινε αναμονες για red dead 2: "Το καθε project εχει μετρα και σταθμα οσον αφορα την τελειοποίησή του. Αλλα εν τελει ο κοσμος φταιει για όλα". 

Φταίει ο κόσμος που έχει τραβήξει 8 χρόνια το development ενός Metroidvania; Αλήθεια τώρα;

Είμαι ο πρώτος που λέει να κυκλοφορούν οι τίτλοι «when they are ready», αλλά σόρι κιόλας που θέλω να τους παίζω σε αυτή την ζωή και όχι στην επόμενη.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...