Witcher1st Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 hours ago, Snolly said: λοιπόν η οθόνη θυμίζει συσκευή 10ετίας. εγώ ξέρω πως το πήρα μόνο για NS2 exclusives, όλα τα άλλα θα τα παίξω στο OLED μου. θα το πάρω και OLED το NS2 όταν το βγάλουν (σε κανέναν χρόνο) αλλά μην σας πείσει κανένας reviewer πως είναι μια χαρά. δεν είναι. μέχρι και τα Retroid μου που είναι με OLED οθόνες μου φαίνονται πιο "φρέσκες" συσκευές. Απ'οτι διαβαζω λενε οτι η οθονη ειναι καλυτερη και απο το Oled σε ορισμενες περιπτωσεις, καθως μπορει να απεικονισει πολυ μεγαλυτερο ευρος χρωματων. Αν και δυσκολο μου φαινεται..
Bourdoulas Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 2 ώρες πριν, zio10 είπε Η lite θα με ενδιέφερε, ελπίζω να μην πετσοκόψουν το μέγεθος της οθόνης μόνο. Lite χωρίς μείωση μεγέθους οθόνης δεν γίνεται. 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Lite χωρίς μείωση μεγέθους οθόνης δεν γίνεται. Ας είναι όσο λιγότερο γίνεται
nkarafo Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Για όσους αναμένουν το Hollow Knight Silksong, απλά να κάνουν λίγο παραπάνω υπομονή. https://www.techgear.gr/hollow-knight-silksong-epivevaiothike-oti-tha-kykloforisei-fetos-43128
dekulinkgr Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Nintendo Switch 2 Sells Over 3.5 Million Units Worldwide in First Four Days Nintendo Co., Ltd. (HQ: Kyoto, Minami-ku, Japan; Representative Director and President: Shuntaro Furukawa, “Nintendo” hereafter) announced that its new game system, Nintendo Switch 2, sold over 3.5 million units worldwide in the four days following its release on June 5, 2025*. This is the highest global sales level for any Nintendo hardware within the first four days. Εντυπωσιακο νουμερο αλλα και ταυτοχρονα αναμενομενο. Φανταζομαι 3 εκατομμυρια θα εχει ηδη το mario kart world. 4
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Έχει δοκιμάσει κανείς wireless earbuds με το Switch 2? Υπάρχει καθυστέρηση στον ήχο?
Snolly Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 11 hours ago, Witcher1st said: Απ'οτι διαβαζω λενε οτι η οθονη ειναι καλυτερη και απο το Oled σε ορισμενες περιπτωσεις, καθως μπορει να απεικονισει πολυ μεγαλυτερο ευρος χρωματων. Αν και δυσκολο μου φαινεται.. δεν είναι. λαδωμενοι reviewers τα λενε αυτα 33 minutes ago, D.Luffy said: Έχει δοκιμάσει κανείς wireless earbuds με το Switch 2? Υπάρχει καθυστέρηση στον ήχο? θα δοκιμασω AirPods Pro 2 το βράδυ και επανέρχομαι 1 1
ReaperX Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Η οθόνη είναι εξαιρετική! Είχα v1,oled και γενικά χρησιμοποιώ oled tv και κινητά αποκλειστικά με oled χρόνια τώρα. Ναι δεν έχει τα μαύρα του oled,αλλά και πάλι έχει πολύ καλά για LCD και σίγουρα πολύ καλύτερα χρώματα με πολύ βελτιωμένη ευκρίνεια.Καμια σχέση με τις LCD στο switch 1. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι έχει πολύ άβολο κράτημα. 1
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Snolly said: θα δοκιμασω AirPods Pro 2 το βράδυ και επανέρχομαι Με τα συγκεκριμένα πάντως έχω αισθητό latency στον ήχο. Σκεφτόμουν να πάρω καινούργια wireless earbuds αλλά απ' ότι βλέπω online το latency είναι ένα θέμα που διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή και το κάθε μοντέλο ακουστικών και άρα έχει μεγάλο ρίσκο αν θες να επενδύσεις σε ένα καλό set που μπορεί να καταλήξει άχρηστο για gaming με το Switch. Θα επενδύσω σε ποιοτικά ενσύρματα με 3.5mm jack για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Επεξ/σία 11 Ιουνίου από D.Luffy
marcus0 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, ReaperX είπε Η οθόνη είναι εξαιρετική! Είχα v1,oled και γενικά χρησιμοποιώ oled tv και κινητά αποκλειστικά με oled χρόνια τώρα. Ναι δεν έχει τα μαύρα του oled,αλλά και πάλι έχει πολύ καλά για LCD και σίγουρα πολύ καλύτερα χρώματα με πολύ βελτιωμένη ευκρίνεια.Καμια σχέση με τις LCD στο switch 1. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι έχει πολύ άβολο κράτημα. ReaperX , και εμένα μου έκανε θετική εντύπωση η οθόνη του Switch 2. Όπως και εσύ, χρησιμοποιώ καθημερινά οθόνες OLED (από το πρώτο Galaxy S / PS Vita, πριν περίπου 15 χρόνια ). Το Switch 2 έχει μεγαλύτερο PPI (Pixels-per-Inch - 'πυκνότητα' pixels), σε σχέση με το Switch OLED (278 και 210 αντίστοιχα). Επίσης, όπως γράφει και το site της Nintendo, υποστηρίζει Wide Colour Gamut / HDR10, άρα περισσότερα χρώματα σε σχέση με την OLED του Switch (η οποία ενίοτε παρουσίαζε και θέματα smearing / grain). Προσωπικά, μέχρι να κυκλοφορήσει έκδοση με OLED, θεωρώ τη νέα οθόνη πολύ καλή εναλλακτική. Κυριολεκτικά η μέρα με την νύχτα, σε σχέση με την LCD του launch-day Switch μου. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από marcus0 1
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Θεωρώ ότι το θέμα της οθόνης έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και θάψιμο από διάφορους tubers/sites μόνο και μόνο επειδή δεν είναι oled. Ειδικά όσοι λένε ότι είναι και κακό panel κιόλας είναι για γέλια και καλό θα ήταν να μην τους πάρετε στα σοβαρά. Click baits. Το HDR δέχομαι ότι είναι gimmick αυτή τη στιγμή στο handheld εφόσον η οθόνη δεν έχει τουλάχιστον κάποιο local dimming control. Παρόλα αυτά είναι ένα φωτεινό panel με ζωηρά χρώματα πέρα από τις έξτρα τεχνολογίες που διαθέτει. Αν εξαιρέσει κανείς τα μαύρα τα οποία τα καταλαβαίνεις κυρίως σε χαμηλό ambient φωτισμό, δεν βλέπω να υστερεί σε κάτι άλλο από το oled μοντέλο. Και προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια με δύο κονσόλες ταυτόχρονα έχοντας και το oled Switch δίπλα ανοιχτό για να κάνω άμεσες συγκρίσεις... Και ήμουν ένας από αυτούς που απογοητεύτηκε πάρα πολύ όταν μάθαμε ότι η οθόνη θα είναι lcd. Όμως αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι πολύ ευχάριστο στο μάτι και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου τελικά επειδή έχει άλλα πλεονεκτήματα. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από D.Luffy 4
DelsinGR Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παίδες θέλω να πάρω ένα Power Bank για το switch 2 μου πρωτίστως και μετά για κινητό. Προφανώς δεν θέλω να βλάψω τη μπαταρία. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο από τα παρακάτω ή έστω κάποιο άλλο στα αντίστοιχα λεφτά και από Ελλάδα για άμεση αγορά; https://www.skroutz.gr/s/57973086/Xiaomi-Power-Bank-20000mAh-33W-me-THyra-USB-A-kai-THyra-USB-C-Mpez.html#reviews https://www.you.gr/tilefonia-tablets/akoustika-fortisi/powerbanks/belkin-powerbank-10-000mah-integrated-usb-c-pd-20w?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Low_Aov&gad_source=1&gad_campaignid=22312567801&gclid=Cj0KCQjw0qTCBhCmARIsAAj8C4aF0VPQxsfhLOmthHi0K5hZg0-MzhDh4ANMI2vbRn6W7JfHwmChw7kaAloTEALw_wcB https://www.skroutz.gr/s/33227071/Joyroom-JR-W020-MagSafe-Power-Bank-10000mAh-20W-me-THyra-USB-A-kai-THyra-USB-C-Power-Delivery-Leyko.html https://www.skroutz.gr/s/39621456/Baseus-Adaman2-Power-Bank-20000mAh-30W-me-2-THyres-USB-A-kai-THyra-USB-C-Power-Delivery-Quick-Charge-3-0-Mayro.html Επεξ/σία 11 Ιουνίου από DelsinGR
Bourdoulas Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 2 ώρες πριν, D.Luffy είπε Με τα συγκεκριμένα πάντως έχω αισθητό latency στον ήχο. Σκεφτόμουν να πάρω καινούργια wireless earbuds αλλά απ' ότι βλέπω online το latency είναι ένα θέμα που διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή και το κάθε μοντέλο ακουστικών και άρα έχει μεγάλο ρίσκο αν θες να επενδύσεις σε ένα καλό set που μπορεί να καταλήξει άχρηστο για gaming με το Switch. Θα επενδύσω σε ποιοτικά ενσύρματα με 3.5mm jack για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Δεν έχει νόημα να πάρεις άλλα ακουστικά. Το latency έχει να κάνει με το codec που χρησιμοποιείται και από τα ακουστικά αλλά και από την κονσόλα. Το Switch 2 υποστηρίζει μόνο SBC που έχει σημαντικό latency. Όλοι λέγανε ότι θα υποστηρίζει LC3 αλλά δεν βλέπω να αναφέρεται κάπου επίσημα. 1
Snolly Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 5 minutes ago, Bourdoulas said: Δεν έχει νόημα να πάρεις άλλα ακουστικά. Το latency έχει να κάνει με το codec που χρησιμοποιείται και από τα ακουστικά αλλά και από την κονσόλα. Το Switch 2 υποστηρίζει μόνο SBC που έχει σημαντικό latency. Όλοι λέγανε ότι θα υποστηρίζει LC3 αλλά δεν βλέπω να αναφέρεται κάπου επίσημα. Ενα αυτο και 2ον υπαρχουν και παντα οι λυσεις με USB-C Dongles με low latency codecs που χρησιμοποιουσαμε και στο 1ο switch πριν ανοιξει η Nintendo το bluetooth audio. 1
imr Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Υπαρχει καμια ελπιδα να βγει το rdr2 μεσα στο καλοκαιρι? Ακουγοταν και για launch τιτλος αλλα τελικα δεν εγινε κατι Βασικά είναι ο λόγος που δεν παίρνω το cyberpunk, έχω σκοπό να λιώσω το καλοκαίρι ένα από τα 2 καθώς δεν έχω καταφέρει να τα παίξω σε pc/xbox. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από imr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα