Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, imr είπε

Υπαρχει καμια ελπιδα να βγει το rdr2 μεσα στο καλοκαιρι?

Ακουγοταν και για launch τιτλος αλλα τελικα δεν εγινε κατι

Βασικά είναι ο λόγος που δεν παίρνω το cyberpunk, έχω σκοπό να λιώσω το καλοκαίρι ένα από τα 2 καθώς δεν έχω καταφέρει να τα παίξω σε pc/xbox. 

Η φήμη λέει τέλος καλοκαιριού με αρχές φθινοπώρου.

https://www.eurogamer.net/red-dead-redemption-2-next-gen-update-switch-2-port-reports-suggest

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, D.Luffy said:

Με τα συγκεκριμένα πάντως έχω αισθητό latency στον ήχο.

Σκεφτόμουν να πάρω καινούργια wireless earbuds αλλά απ' ότι βλέπω online το latency είναι ένα θέμα που διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή και το κάθε μοντέλο ακουστικών και άρα έχει μεγάλο ρίσκο αν θες να επενδύσεις σε ένα καλό set που μπορεί να καταλήξει άχρηστο για gaming με το Switch. 

Θα επενδύσω σε ποιοτικά ενσύρματα με 3.5mm jack για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Δεν θα βγάλεις άκρη με bluetooth ακουστικά, πάντα θα έχεις αισθητό latency. Για ασύρματα κοίτα κάποια που να έχουν dongle, αλλιώς βολέψου με ενσύρματα.

Εμένα τα Airpods Pro 2 που έχω δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε στο NSw2, ούτε στο Steam Deck μου, με τσαντίζει το latency.

1 hour ago, D.Luffy said:

Και ήμουν ένας από αυτούς που απογοητεύτηκε πάρα πολύ όταν μάθαμε ότι η οθόνη θα είναι lcd. Όμως αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι πολύ ευχάριστο στο μάτι και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου τελικά επειδή έχει άλλα πλεονεκτήματα. 

Εγώ ήμουν αυτός που έλεγε ότι ενδεχομένως να αξίζει η υποχώρηση από το OLED panel αν είναι να κερδίσουμε μια ίντσα παραπάνω, πόσω δε μάλλον που τώρα -εκτός από την επιπλέον ίντσα- πήραμε Full HD, 120 καρέ και VRR. Δεν είναι κακό το panel της συσκευής, ούτε σε φωτεινότητα, ούτε σε απόδοση χρωμάτων χάνει σε σχέση με άλλες LCD που έχουν έρθει στα χέρια μου. Αυτό που λέω είναι ότι χάνει προφανώς όταν το βάζεις δίπλα δίπλα με OLED φορητά.

Σε κάθε περίπτωση, τα μεγάλα μου προβλήματα με την κονσόλα είναι η εργονομία και η θερμοκρασία. Για να λύσω το πρόβλημα της εργονομίας παράγγειλα gripcase, ωστόσο δεν ξέρω σε τι βαθμό θα επηρεάσει την θερμοκρασία που ανεβάζει η συσκευή. Άμα είναι να το κάψω, ας το κάψω τώρα που είναι νωρίς τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά για εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι η αυτονομία η οποία είναι σχεδόν σε επίπεδα... Rog Ally. Πρέπει να έχεις περιλαίμιο τον φορτιστή ή το power bank.

Ακόμα και σε standby το ποσοστό πέφτει αισθητά.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
1 minute ago, D.Luffy said:

Προσωπικά για εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι η αυτονομία η οποία είναι σχεδόν σε επίπεδα... Rog Ally. Πρέπει να έχεις περιλαίμιο τον φορτιστή ή το power bank.

Σε standby πεφτει οντως πολυ, αυτό λογικά θα φτιαχτεί με software. 

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, D.Luffy said:

Προσωπικά για εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η αυτονομία η οποία είναι σχεδόν σε επίπεδα... Rog Ally. Πρέπει να έχεις περιλαίμιο τον φορτιστή ή το power bank.

Τώρα που έχω καλύτερη αίσθηση της αυτονομίας, δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ τελικά. Το MKW βγάζει στο 70% της φωτεινότητας γύρω στις δυόμιση ώρες περίπου. Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά μιλάμε για 1080p120, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη συσκευή που να βγάζει τέτοια αυτονομία με αυτά τα δεδομένα.

Σε standby έχει πρόβλημα, λογικά θα το φτιάξουν. Νομίζω πάντως ότι κάτι γίνεται με τα ποσοστά που γράφει η μπαταρία, δεν τα εμφανίζει σωστά.

Δημοσ.
Just now, Malthador said:

Τώρα που έχω καλύτερη αίσθηση της αυτονομίας, δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ τελικά. Το MKW βγάζει στο 70% της φωτεινότητας γύρω στις δυόμιση ώρες περίπου. Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά μιλάμε για 1080p120, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη συσκευή που να βγάζει τέτοια αυτονομία με αυτά τα δεδομένα.

Ναι για τα "δεδομένα" του συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ ενεργοβόρο handheld.

Μερικά έξτρα χιλιοστά πάχους για μια μεγαλύτερη μπαταρία δεν θα με χάλαγαν. Έτσι και αλλιώς το λεπτό πάχος της συσκευής το βρίσκω εξαιρετικά άβολο χωρίς gripcase οπότε είναι λίγο δώρον άδωρον.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DelsinGR είπε

Το τροφοδοτικο του Switch 2 ειναι εως και 60watt (DC 5.0V/3.0A, 9.0V/3.0A, 15.0V/3.0A, 20.0V/3.0A) οποτε υπολογιζε οτι θες ενα powerbank που να μπορει να δωσει σιγουρα 60 watt και οντως να δινει απο το port τα 3Α 20V... Σιγουρα δεν θα ειναι κατι κατω απο 50-60€..

Δημοσ.

Έχει νόημα να αλλάξω το Store για καλύτερες προσφορές η ειναι καλά Ευρώπη? 

Υπάρχει πρόβλημα αν το αλλάζω μπρος πίσω? Αν πάρω ένα παιχνίδι από us και μετά γυρίσω σε eu θα λειτουργεί κανονικά το us από το library? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Nintendo Switch 2 Sells Over 3.5 Million Units Worldwide in First Four Days

Nintendo Co., Ltd. (HQ: Kyoto, Minami-ku, Japan; Representative Director and President: Shuntaro Furukawa, “Nintendo” hereafter) announced that its new game system, Nintendo Switch 2, sold over 3.5 million units worldwide in the four days following its release on June 5, 2025*. This is the highest global sales level for any Nintendo hardware within the first four days.

Εντυπωσιακο νουμερο αλλα και ταυτοχρονα αναμενομενο.

Φανταζομαι 3 εκατομμυρια θα εχει ηδη το mario kart world.

αυτο σημαινει οτι ολα αυτα που βλεπαμε οτι τα ραφια ειναι γεματα κλπ κλπ ειναι επειδη η nintendo απλα εβγαλε στην αγορα πολλα πολλα μηχανηματα. Παλι καλα καλυψαν τη ζητηση να βλεπουν και οι υπολοιποι να μαθαινουν πως γινεται.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vag.patrick είπε

Το τροφοδοτικο του Switch 2 ειναι εως και 60watt (DC 5.0V/3.0A, 9.0V/3.0A, 15.0V/3.0A, 20.0V/3.0A) οποτε υπολογιζε οτι θες ενα powerbank που να μπορει να δωσει σιγουρα 60 watt και οντως να δινει απο το port τα 3Α 20V... Σιγουρα δεν θα ειναι κατι κατω απο 50-60€..

Καλά επειδή είναι και για docked mode, σε handheld και 45w θα φτάνει λογικά. Θα σας πω όταν έρθει το switch 2 μου αν θέλετε πόσο δίνει ο μετασχηματιστής σε handheld.

Δημοσ.
Just now, Jts said:

Καλά επειδή είναι και για docked mode, σε handheld και 45w θα φτάνει λογικά. Θα σας πω όταν έρθει το switch 2 μου αν θέλετε πόσο δίνει ο μετασχηματιστής σε handheld.

Για handheld το θέλω λόγω ταξιδιών. Εν τέλη με λίγο ψάξιμο στο internet και λίγο chatgpt κατέληξα σε αυτό. Με νοιάζει προφανώς να μην κάνει ζημιά στη μπαταρία. 

https://www.skroutz.gr/s/57973086/Xiaomi-Power-Bank-20000mAh-33W-me-THyra-USB-A-kai-THyra-USB-C-Mpez.html

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jts είπε

Μόλις τώρα, DelsinGR είπε

Για handheld το θέλω λόγω ταξιδιών. Εν τέλη με λίγο ψάξιμο στο internet και λίγο chatgpt κατέληξα σε αυτό. Με νοιάζει προφανώς να μην κάνει ζημιά στη μπαταρία. 

https://www.skroutz.gr/s/57973086/Xiaomi-Power-Bank-20000mAh-33W-me-THyra-USB-A-kai-THyra-USB-C-Mpez.html

Ναι αλλα καλο ειναι να εχεις αερα. Θα το δω σημερα το απογευμα αν μπορεις να κανεις μια υπομονη , ειχα παρει σε προσφορα το ακριβο το Anker 140watt και εχει οθονη με καταναλωση. Να δω ποσο καταναλωνει στο cyberpunk και στο MK World και θα επανελθω.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Το τροφοδοτικό είναι τόσα watt γιατι τραβάει μέχρι τόσο  όταν δουλεύει docked. Σίγουρα λιγότερο βέβαια γιατί αποκλείεται να είναι στο 100% usage.

Επειδή φορτίζω με καλώδιο με ένδειξη σε 65ρι φορτιστή standby φορτίζει με 14-18W και in game 22W.

20250611_151043.jpg

Δημοσ.

Το ιδανικο για μενα αφου πας να δωσεις λεφτα ειναι να παρεις 65w powerbank να εχεις αερα και για κατι αλλο. Σε καθε περιπτωση το τροφοδοτικο το βαλα ως ενδειξη καταναλωσης και κατανοησης για την σωστη αγορα του Powerbank , ισως και ενα με 45watt να υπερκαλυπτει , σκοπος ειναι να επενδυσεις σε κατι το οποιο θα χει πολλαπλη χρηση και οχι αποκλειστικη. Φυσικα οτιμπορει και θελει ο καθενας ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...