dimitrissa Δημοσ. Τετάρτη στις 05:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:44 μμ Καλησπέρα, μια ερώτηση παιδιά, επειδή ο φορτιστης του κουτιού έχει πάει στην τηλεόραση μαζί με το dock , ειναι οκ να το φορτιζω με το φορτιστή του iphone 20 W και το αντίστοιχο type C καλώδιο της apple? Ευχαριστώ πολυ
ReaperX Δημοσ. Τετάρτη στις 05:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:54 μμ 7 λεπτά πριν, dimitrissa είπε Καλησπέρα, μια ερώτηση παιδιά, επειδή ο φορτιστης του κουτιού έχει πάει στην τηλεόραση μαζί με το dock , ειναι οκ να το φορτιζω με το φορτιστή του iphone 20 W και το αντίστοιχο type C καλώδιο της apple? Ευχαριστώ πολυ Εννοείται,εγώ σε όλα τα switch πάντα είχα τον δικό του στο dock και χρησιμοποιούσα άλλους φορτιστές. Ακόμα και στο dock μερικές φορές χρησιμοποιούσα άλλο όταν το έπαιρνα στο εξοχικό. 😅 1
Basilisc Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 μμ 5 ώρες πριν, D.Luffy είπε Προσωπικά για εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι η αυτονομία η οποία είναι σχεδόν σε επίπεδα... Rog Ally. Πρέπει να έχεις περιλαίμιο τον φορτιστή ή το power bank. Ακόμα και σε standby το ποσοστό πέφτει αισθητά. Σύμφωνα με αυτό όμως αναλογικά δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 08:20 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 08:20 μμ Το έκανα, αλλά και πάλι το άφησα στην home screen και πήγε από το 84% στο 80% μέσα σε 5 λεπτά. Αυτό με φωτεινότητα στο 50%. Υπάρχει πρόβλημα σε idle, θα πρέπει να το φτιάξουν σε μελλοντικό FW update.
ikaruga24 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ Για θήκη, τζάμι και thumb sticks παλικάρια Τι έχει ο καθένας; Είδα την θήκη και τζάμι της Orzly. Είναι λίγο τσιμπημένα σε σχέση με άλλα όμως δεν θα φοβηθώ να το πάρω αν είναι καλό.
nekrik Δημοσ. Τετάρτη στις 09:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:57 μμ (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, ikaruga24 said: Για θήκη, τζάμι και thumb sticks παλικάρια Τι έχει ο καθένας; Είδα την θήκη και τζάμι της Orzly. Είναι λίγο τσιμπημένα σε σχέση με άλλα όμως δεν θα φοβηθώ να το πάρω αν είναι καλό. Έχω παραγγείλει της Skull and CO neogrip μαζί με travel case , thumb sticks και EZ fit τζαμάκι. Στο sw1 έμεινα ευχαριστημένος με τα καλούδια του συγκεκριμένου brand Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:58 μμ από nekrik
ikaruga24 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:58 μμ Μόλις τώρα, nekrik είπε Έχω παραγγείλει την neogrip της Skull and CO μαζί με travel case , thumb sticks και EZ fit τζαμάκι. Στο sw1 έμεινα ευχαριστημένος με τα αντίστοιχα Αυτές είναι για Switch 2 όμως; Λίγο που ψάχνω δεν βρίσκω παρά μόνο για Switch 1. Από που πήρες;
nekrik Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 μμ (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, ikaruga24 said: Αυτές είναι για Switch 2 όμως; Λίγο που ψάχνω δεν βρίσκω παρά μόνο για Switch 1. Από που πήρες; Από το site της skull&co - savage raven με 10% off κουπόνι grip, θήκη, τζαμάκι, Button-covers, thumbcaps Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:12 μμ από nekrik 1 1
ikaruga24 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:23 μμ 11 λεπτά πριν, nekrik είπε Από το site της skull&co - savage raven grip, θήκη, τζαμάκι, Button-covers, thumbcaps Έφυγε η παραγγελία. 48 λίρες μου βγήκε όλο το σετ με 4 items. Είσαι μάστορας, ελπίζω να είναι και καλή. 1
nekrik Δημοσ. Τετάρτη στις 10:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:42 μμ 15 minutes ago, ikaruga24 said: Έφυγε η παραγγελία. 48 λίρες μου βγήκε όλο το σετ με 4 items. Είσαι μάστορας, ελπίζω να είναι και καλή. Τα skull &co θεωρούνται από τα καλύτερα γενικά οπότε ελπίζω να μην απογοητευτούμε. και ένα review 1
ikaruga24 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:57 μμ 13 λεπτά πριν, nekrik είπε Τα skull &co θεωρούνται από τα καλύτερα γενικά οπότε ελπίζω να μην απογοητευτούμε. και ένα review Προσωπικά έκανα το βήμα να πάρω την stand grip αντί για την neo grip. Πιθανώς να με βολέψει καλύτερα. Θα βάλουμε τις εντυπώσεις μας όταν έρθουν. 1
dimitrissa Δημοσ. Τετάρτη στις 11:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:08 μμ Καλησπέρα και πάλι, σας παραθέτω τις δικές μου αγορές. Θήκη Spigen (επειδή για την τοποθέτηση της συγκεκριμένης χρειάζεται να κολλήσω στην κονσόλα ορισμένα αυτοκόλλητα που περιέχει η θήκη, έχετε χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο; Διότι μου φαίνεται περίεργο. Θα το δοκιμάσω χωρίς αυτά να δω πως κάθεται. https://spaceboy.io/store/spigen-nano-pop-acs09344-nintendo-switch-2-case-special-edition/ Tempered glass(δε βρήκα πουθενά το Spigen και πήρα αυτό ελπίζω να είναι οκ): https://www.theconsoleclub.gr/proionta/περιφερειακά-κονσολών-5272/nacon-tempered-glass-for-nintendo-switch-2-9789606236558-detail Θήκη Nitendo: https://www.theconsoleclub.gr/proionta/περιφερειακά-κονσολών-5272/nintendo-switch-2-carrying-case-and-screen-protector-9789606236416-detail Αυριο μεθαύριο παραλαμβάνω για όποιον θέλει περαιτέρω λεπτομέρειες
gastonegr Δημοσ. Πέμπτη στις 08:18 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:18 πμ ένα μεγάλο μπράβο στη nintendo που επιτελους παιζει τα παιχνιδια αξιοπρεπεστατα σε tv αλλα και handled .. δεν το περίμενα από την nintendo...το εχω καταευχαριστηθει ... εχω συνδεσει και το dual sense του ps5 με 8bit do usb και λειτουργει κανονικοτατα μεχρι και το γυροσκοπιο... ειλικρινά σίγουρα αξίζει και είναι μεγάλη αναβάθμιση από την προηγούμενη γενιά , οπως χρόνους loading , από γραφικά , από τεχνολογία οθόνης αλλά και joycons . Nai δεν έχει oled αλλα εχει μια αξιοπρεπεστατη ips οθονη 120 hz και χορταστικη...συν ολα τα αλλα που προανεφερα... στα handled πλεον ειναι μονοδρομος το switch 2 στα χρηματα που κοστιζει. Για μενα δεν εχει αντιπαλο... εχεις ολη την βιβλιοθηκη απο την προηγουμενη γενιά με πολλά από αυτά να γίνονται optimization στο 2 συν τα 3rd party.. 3
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 08:40 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 08:40 πμ 20 minutes ago, gastonegr said: εχω συνδεσει και το dual sense του ps5 με 8bit do usb και λειτουργει κανονικοτατα μεχρι και το γυροσκοπιο... Ποιο dongle έχεις; Το v1 ή το v2; Το v1 που έχω εγώ δεν μου δούλεψε και δεν είδα να έχουν βγάλει FW update. Έκανες κάτι ιδιαίτερο για να σου παίξει;
gastonegr Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 πμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Ποιο dongle έχεις; Το v1 ή το v2; Το v1 που έχω εγώ δεν μου δούλεψε και δεν είδα να έχουν βγάλει FW update. Έκανες κάτι ιδιαίτερο για να σου παίξει; ναι το συνδέεις στο pc πατωντας το μοναδικο κουμπι που εχει και κάνεις firmware update αφου ανοιξεις την εφαρμογη απο 1.7 σε 1.9 . Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:45 πμ από gastonegr 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα