Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
53 minutes ago, gastonegr said:

ναι το συνδέεις στο pc και  κάνεις firmware update αφου ανοιξεις την εφαρμογη απο 1.7 σε 1.9 .

Μέχρι προχτές δεν είχαν βγάλει update, τώρα το έκανα και έπαιξε κανονικά, μια χαρά!

-----------------------------

Έπαιζα αυτές τις μέρες στο MKW αποκλειστικά Grand Prix και λίγο couch multi, δεν είχα ασχοληθεί με τα άλλα modes. Μέχρι πριν από λίγο που δοκίμασα το Knockout. Άρρωστο μιλάμε, παίζει να είναι το καλύτερο iteration που έχω δει σε arcade racing ever. 

Το game έχει απίστευτη δυναμική γενικότερα, προβλέπω ότι θα το πήξουν στα DLC's. Θα ασχολούμαστε με το MKW για τα επόμενα δέκα χρόνια.

• Like 2
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Έπαιζα αυτές τις μέρες στο MKW αποκλειστικά Grand Prix και λίγο couch multi, δεν είχα ασχοληθεί με τα άλλα modes. Μέχρι πριν από λίγο που δοκίμασα το Knockout. Άρρωστο μιλάμε, παίζει να είναι το καλύτερο iteration που έχω δει σε arcade racing ever. 

Το game έχει απίστευτη δυναμική γενικότερα, προβλέπω ότι θα το πήξουν στα DLC's. Θα ασχολούμαστε με το MKW για τα επόμενα δέκα χρόνια.

To knockout tour ειναι το μεγάλο highlight του παιχνιδιου για μένα,μαζί με την μουσική .

Πάντως με το mk8 deluxe είχαμε κακομάθει με το περιεχόμενο που είχε που τώρα στο world φαίνεται ελλειπής στο θέμα των cups και karts.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Κωτσοβολος στην Κηφισιά έχει το δεύτερο προϊόν μισή τιμή,και πιάνει στα παιχνιδια (κονσόλες μάλλον εξαιρούνται αν και στους όρους λέει μόνο για σονυ) 

cyberpunk+tears που ήθελα βγαίνει στα 114 και τα 2. 

Νομίζω το πιο φτηνό που παίζει για physical εκδοσεις

Επεξ/σία από imr
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
49 minutes ago, dekulinkgr said:

To knockout tour ειναι το μεγάλο highlight του παιχνιδιου για μένα,μαζί με την μουσική .

Πάντως με το mk8 deluxe είχαμε κακομάθει με το περιεχόμενο που είχε που τώρα στο world φαίνεται ελλειπής στο θέμα των cups και karts.

Πάντως για να τα λέμε όλα, το content που περιλαμβάνει ο τίτλος δεν είναι ούτε για 90, ούτε για 80 ευρώ. Ειδικά όταν είναι φως φανάρι ότι θα το πήξουν στα DLC's.

Στο 70αρι θα ήταν τίμιο ποσό για physical.

Δημοσ.
5 minutes ago, Malthador said:

Πάντως για να τα λέμε όλα, το content που περιλαμβάνει ο τίτλος δεν είναι ούτε για 90, ούτε για 80 ευρώ. Ειδικά όταν είναι φως φανάρι ότι θα το πήξουν στα DLC's.

Στο 70αρι θα ήταν τίμιο ποσό για physical.

Ναι συμφωνώ. Εκτός και αν δώσουν DLCs δωρεάν κάτι που δεν πιστεύω να γίνει. Δηλαδή να έχουμε πληρώσει 80-90 ευρώ ΑΛΛΑ με όλα τα μελλοντικά expansions. Αυτό θα ήταν πολύ καλό. Όπως γίνεται και με special editions των παιχνιδιών. Αλλά Nintendo είναι αυτή... :-(

Δημοσ.

Όντως δεν είναι για την τιμή των 90 ευρώ το παιχνίδι.Έκτος και αν δώσουν δωρεάν τα dlc όπως αναφέρει ο nkarafo.

Μπορεί βέβαια να το δώσουν δωρεάν στο nso ,όπως είχαν κάνει με το booster pass του mario kart 8 deluxe.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Ο Κωτσοβολος στην Κηφισιά έχει το δεύτερο προϊόν μισή τιμή,και πιάνει στα παιχνιδια (κονσόλες μάλλον εξαιρούνται αν και στους όρους λέει μόνο για σονυ) 

cyberpunk+tears που ήθελα βγαίνει στα 114 και τα 2. 

Νομίζω το πιο φτηνό που παίζει για physical εκδοσεις

Λέει θέλει διαφορετικό κωδικό στα 2 προϊοντα. 

Θεωρητικά τα 2 switch (το σκέτο και αυτό με το Mario Kart) έχουν διαφορετικό κωδικό. Οπότε βγαίνει 414,25€ το ένα. Ίσως αν θέλει και κάποιος άλλος; Απλά ένας θα πάρει το πακέτο με το Mario Kart.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα το free roam στο MKW να είχε... κάτι να κάνεις. Κανονικά missions και κάποιο σκοπό. Ο κόσμος είναι ναι μεν ωραία σχεδιασμένος αλλά αισθάνομαι ότι περιφέρομαι άσκοπα απο δω και από κει. Υπάρχει potential για κάτι πιο ουσιαστικό.

Δημοσ.
18 minutes ago, D.Luffy said:

Θα προτιμούσα το free roam στο MKW να είχε... κάτι να κάνεις. Κανονικά missions και κάποιο σκοπό. Ο κόσμος είναι ναι μεν ωραία σχεδιασμένος αλλά αισθάνομαι ότι περιφέρομαι άσκοπα απο δω και από κει. Υπάρχει potential για κάτι πιο ουσιαστικό.

Ισχύει αλλά έτσι όπως είναι, είναι ότι πρέπει για πιο μικρά παιδιά, απλά τριγυρνανε γύρω γύρω χώρις να πρέπει να τελειώσουν την πιστα

Δημοσ.

Δεν το πήρα ακόμα γιατί έπεσαν κάτι εργασίες στο σπίτι και έμεινα λίγο πίσω αλλά έχω του ανιψιού από τη πρώτη μέρα μέχρι να τελειώσει εξεταστικές.:D

Ωραία η κονσόλα,ειναι solid χωρις τα τριξίματα του 1ου.Η οθόνη μια χαρά είναι.Θα ήθελα OLED;Φυσικά και ναι αλλά στέκεται μια χαρά κι αυτή που έχει.Η αυτονομία της μπαταρίας είναι λίγο θέμα.Εγώ για θερμοκρασία που έχει ακουστεί δεν κατάλαβα κάτι.Ούτε στο χέρι Ούτε στο dock.

Για το MKW λίγο πολύ αυτά που λέτε κι εσείς.Καλό χρυσό αλλά μου φαίνεται λίγο λειψό.Προτιμώ το MK8 να πω την αλήθεια και ούτε είδα κάτι που θα πω ουάου next gen.Το βλέπω κι εγώ να τρώει DLC αβέρτα.

Τέλος έχοντας ψιλοκαεί στο MKW μου λείπει κάποιος 2ος-3ος τίτλος.Οκ είναι νωρίς και περιμένουμε ήδη παιχνίδια που γνωρίζουμε ότι έρχονται και άλλα που δεν έχουμε ακούσει κάτι αλλά το lineup για νέα κονσόλα παραμένει να μου φαίνεται κακό.

Εν αναμονή για το Bananza λοιπόν και ελπίζω να βγει καμιά συλλεκτική με το Metroid.

Δημοσ.

Αν καποιος ψηνεται για αγορα απο Κωτσοβολο ωστε να το παρουμε φθηνα ,εγω ψηνομαι για την απλη εκδοση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silverage είπε

Λέει θέλει διαφορετικό κωδικό στα 2 προϊοντα. 

Θεωρητικά τα 2 switch (το σκέτο και αυτό με το Mario Kart) έχουν διαφορετικό κωδικό. Οπότε βγαίνει 414,25€ το ένα. Ίσως αν θέλει και κάποιος άλλος; Απλά ένας θα πάρει το πακέτο με το Mario Kart.

Ναι αλλά το θέμα είναι ότι ο Κώτσος δεν έχει πουθενά σε καταστήματα το απλό μοντέλο(2-3 στην επαρχία), αλλά κυρίως το bundle.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ναι αλλά το θέμα είναι ότι ο Κώτσος δεν έχει πουθενά σε καταστήματα το απλό μοντέλο(2-3 στην επαρχία), αλλά κυρίως το bundle.

Λες να ισχύει μόνο για όσα έχει στο κατάστημα;

Γιατί εγώ σκέφτηκα ότι θέλει απλά να γίνει η αγορά από εκεί και ας μην το έχει διαθέσιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Silverage είπε

Λες να ισχύει μόνο για όσα έχει στο κατάστημα;

Γιατί εγώ σκέφτηκα ότι θέλει απλά να γίνει η αγορά από εκεί και ας μην το έχει διαθέσιμο.

Αυτό ειναι κάτι που δεν γνωρίζω αν το δέχεται/εφαρμόζει ο Κώτσος(ούτε το γράφει πουθενά στους όρους).

Πρέπει να το ρωτήσει κάποιος αν ισχύει, μην πάει κόσμος από την μια άκρη της Αθήνας και φύγει με άδεια χέρια.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...