Link13GR Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Εντάξει,το Knockout mode είναι σκέτη απόλαυση.Εχω εθιστεί 😁😁
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Silverage είπε Λες να ισχύει μόνο για όσα έχει στο κατάστημα; Γιατί εγώ σκέφτηκα ότι θέλει απλά να γίνει η αγορά από εκεί και ας μην το έχει διαθέσιμο. Λοιπόν πέρασα από εκεί. Είχε σε απόθεμα με το mario world. Πήρα 2 κανονικά. 425 το καθένα βγήκε. 1
imr Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 25 minutes ago, Fulgore said: Λοιπόν πέρασα από εκεί. Είχε σε απόθεμα με το mario world. Πήρα 2 κανονικά. 425 το καθένα βγήκε. Πηρες 2 ιδια? Γιατι λεει οτι ειναι για διαφορετικους κωδικους?
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, imr είπε Πηρες 2 ιδια? Γιατι λεει οτι ειναι για διαφορετικους κωδικους? Σκέτη κονσόλα δεν είχε σε απόθεμα καθολου, είχε μόνο με το mario kart διαθέσιμα στην αποθήκη. Δεν ξέρω αν έκανε λάθος ο νεαρός υπάλληλος ή όχι(δεν μου είπε κάτι για διαφορετικό κωδικό), αλλά πήρα 2 ίδια ναι, παρόλο που όντως στους όρους γράφει για διαφορετικό κωδικό. Γενικά ο gaming χώρος του καταστήματος ειναι πάρα πολύ μικρός. Μια μικρή γωνία στο βάθος είναι και για Switch μόνο λίγα παιχνίδια είχε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Fulgore 1
Silverage Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Λοιπόν πέρασα από εκεί. Είχε σε απόθεμα με το mario world. Πήρα 2 κανονικά. 425 το καθένα βγήκε. Ρώτησες μήπως αν ισχύει μόνο για όσα έχει διαθέσιμα το κατάστημα;
imr Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 12 minutes ago, Fulgore said: Σκέτη κονσόλα δεν είχε σε απόθεμα καθολου, είχε μόνο με το mario kart διαθέσιμα στην αποθήκη. Δεν ξέρω αν έκανε λάθος ο νεαρός υπάλληλος ή όχι(δεν μου είπε κάτι για διαφορετικό κωδικό), αλλά πήρα 2 ίδια ναι, παρόλο που όντως στους όρους γράφει για διαφορετικό κωδικό. Γενικά ο gaming χώρος του καταστήματος ειναι πάρα πολύ μικρός. Μια μικρή γωνία στο βάθος είναι και για Switch μόνο λίγα παιχνίδια είχε. Μία χαρά τότε, τέτοια τιμή θα κάνει χρόνια να φτασει
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Silverage είπε Ρώτησες μήπως αν ισχύει μόνο για όσα έχει διαθέσιμα το κατάστημα; Οχι δεν το ρώτησα, γιατί δεν μου είπε και ο υπάλληλος κάτι τέτοιο. Οπως είπα, και για το παραπάνω που έγραψα, το ανέφερα με προσοχή, γιατί Κώτσος ειναι αυτός. Μπορεί να πάει κάποιος αύριο μεθαύριο και να του πει άλλος υπάλληλος άλλα, δεν ξέρω. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Fulgore
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Παρέλαβα και εγώ μόλις. Κάνει τώρα την μεταφορά από s1 και download όλη την πραμάτεια μου 500+ γιγα. Εντυπώσεις άψογες μέχρι τώρα. Το μεγαλύτερο αγκάθι ήταν η οθόνη για το τι θα αντικρίσω αλλά εξεπλάγην ευχάριστα και η οθόνη είναι καταπληκτική. Δεν με νοιάζει που δεν έχει τα μαύρα της OLED. Το contrast της είναι άψογο και τα χρώματα σκάνε μπροστά σου. Το μέγεθος είναι απλά τέλειο. Κατά την μεταφορά το oled στις 7 ίντσες είναι νάνος μπροστά του παρά την μόνο 1 (και ούτε) ίντσα διαφοράς. 2
liakos18 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 6 hours ago, Fulgore said: Λοιπόν πέρασα από εκεί. Είχε σε απόθεμα με το mario world. Πήρα 2 κανονικά. 425 το καθένα βγήκε. Τρομερή τιμή! Εγώ προς το παρόν θα περιμένω λίγο ακόμα αλλά αν έβρισκα το bundle 425€ μάλλον δε θα αντιστεκόμουν περισσότερο (μένω εξωτερικό).
Kapws Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 14 hours ago, Fulgore said: Λοιπόν πέρασα από εκεί. Είχε σε απόθεμα με το mario world. Πήρα 2 κανονικά. 425 το καθένα βγήκε. Σε ενδιαφέρει να πουλήσεις το ένα;
DelsinGR Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Ασχολήθηκα χθες επιτέλους με τη κονσόλα. Δοκίμασα Cyberpunk σε handheld και σε dock. Έχοντας τελειώσει το game σε PS5 στη σωστή του έκδοση και έχοντας δει και την vanilla PS4, μέχρι στιγμής βλέπω μία έκδοση που προφανώς είναι στη 2.0 είτε παίζεις σε handheld είτε όχι. Πάρα πολύ ευχάριστο ακόμη και σε handheld mode που πιστέυω ότι καλύτερα εκεί να παίξει κάποιος αν δεν έχει VRR τηλεόραση. Δεν με χάλασαν πολύ τα 30fps στο dock αλλά δεν ακουμπάνε τα 60 ή ακόμη και τα 40 σε handheld. Υπάρχει θέμα με το crows intensity αλλά όχι σε τόσο ακραίο βαθμό που παρουσιάζουν κάποιοι. Όντως σε σημεία βλέπεις 3-4 άτομα και σε άλλα σημεία γίνεται ένας μικρός χαμός. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σε σημεία είναι σαν να σε κόβει για δεύτερα για να φορτώσει από πίσω και ειδικά στη οδήγηση δεν βοηθάει. Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με μια σχεδόν εξαιρετική έκοδση σε handheld η οποία είναι native και προφανώς για τα λεφτά που ζητάει η ίδια η κονσόλα. Κατά τα άλλα σαν feeling μου άρεσει πάρα πολύ η κονσόλα όπως έχω ξαναπεί. Το UI είναι σχεδόν ίδιο αλλά πιο γρήγορο κάτι που δεν με χαλάει προσωπικά. Αναμένω άλλοι devs να στήψουν τη κονσόλα καθώς θεωρώ απαράδεκτο να μην μπορέσουν να βγουν το 95% των multiplatform όταν έχει βγει CP και αναμένουμε FFVII Remake. 3
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Kapws είπε Σε ενδιαφέρει να πουλήσεις το ένα; Ξέχασα να αναφέρω ότι την 2ρη κονσόλα την πήρα για λογαριασμό φίλου, δεν αγοράστηκε για πώληση. Μονο το mario kart μάλλον θα βάλω αγγελία επειδή είμαι του κουτάτου.
nkarafo Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Γνώμες / εντυπώσεις για το moonlighter? Σκέφτομαι να το αγοράσω μιας και είναι σε καλή τιμή και πηγαίνει καλύτερα στο Switch 2 αλλά φοβάμαι μήπως γίνεται επαναλαμβανόμενο και βαρετό.
imr Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Καποιες ερωτησεις γιατι μου φαινεται φορτιζει πολυ αργα στο dock Συνηθως παιζω handheld και με εναν φορτιστη 20w samsung με παιχνιδι ειναι στα ιδια (οπως επρεπε με τα specs) οταν δεν παιξω φορτιζει σχετικα αργα. Στο dock τωρα, φορτιζει με την ιδια ταχυτητα, ειναι λογικο αυτ? εδω και ενα μισαωρο εχει παει απο το 70 στο 82%. Οταν εχεις ενα παιχνιδι ανοιχτο αλλα εισαι στο home, καταναλωνει ενεργεια? Αυτο που περιγραφω ειναι στο home menu με το cyberpunk στο background, δεν γινεται suspend?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα