nyne Δημοσ. Σάββατο στις 08:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:41 μμ Πρώτες εντυπώσεις θετικές,ωραία κατασκευή,συμπαθητικό το λειτουργικό,πολύ ωραίο το eshop,το hdr δεν παίζει ακριβώς όπως το θέλω αλλά θα δούμε. Δεν ξετρελαθηκα με το mkw αλλά δεν είναι και του στυλ μου,αγόρασα τα resident evil revelations 1&2 που είναι σε προσφορά στο eshop.Εχω παραγγείλει το link's awakening που θεωρώ ότι θα με αρρωστήσει.Επίσης πιστεύετε ότι αξίζει το online Extra pack; Εχουμε καμία πρόταση για καθαριστικό οθόνης και πανακι;Επίσης σκέφτομαι να βάλω προστατευτικό οθόνης ,οπότε κάθε πρόταση δεκτή. Όποιος θέλει να με κάνει add: SW-5743-1063-3236,καθώς είμαι ένας νέος και μοναχικός cowboy στο κόσμο της Nintendo.
imr Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 μμ 1 hour ago, nyne said: Πρώτες εντυπώσεις θετικές,ωραία κατασκευή,συμπαθητικό το λειτουργικό,πολύ ωραίο το eshop,το hdr δεν παίζει ακριβώς όπως το θέλω αλλά θα δούμε. Δεν ξετρελαθηκα με το mkw αλλά δεν είναι και του στυλ μου,αγόρασα τα resident evil revelations 1&2 που είναι σε προσφορά στο eshop.Εχω παραγγείλει το link's awakening που θεωρώ ότι θα με αρρωστήσει.Επίσης πιστεύετε ότι αξίζει το online Extra pack; Εχουμε καμία πρόταση για καθαριστικό οθόνης και πανακι;Επίσης σκέφτομαι να βάλω προστατευτικό οθόνης ,οπότε κάθε πρόταση δεκτή. Όποιος θέλει να με κάνει add: SW-5743-1063-3236,καθώς είμαι ένας νέος και μοναχικός cowboy στο κόσμο της Nintendo. Δες το αλλο θεμα αν θελεις για το online για συνδρομη family βγαινει αρκετα πιο οικονομικα. Εφοσον δεν ειχες swich1 εχει τεραστιο καταλογο που μπορεις να παιξεις, χρονο να εχεις. Πχ το breath of the wild ειναι must
Moderators Malthador Δημοσ. Σάββατο στις 10:17 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 10:17 μμ 3 hours ago, D.Luffy said: Εκτός αν αποφασίσει να βγάλει oled panel χωρίς VRR, θα έλεγα να μη κρατάνε την αναπνοή τους όσοι περιμένουν Switch 2 oled μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Δεν μπορεί να γίνει αυτό, αυτό κι αν θα είναι πισωγύρισμα. Θα πάρεις το νέο μοντέλο, θα παίζεις Elden Ring (ή όποιο άλλο competitive 3rd-party game), θα τρως tearing με το κιλό και θα κατεβάζεις καντήλια που θα τον πίνεις από όποιον θα παίζει στο OG NSw2. Δεν μπορεί να βγει μοντέλο χωρίς VRR πλέον, είναι το bare minimum. Είναι σαν την ανάλυση, δεν μπορούν να βγάλουν μοντέλο που να μην είναι τουλάχιστον 1080p, δεν είναι θέμα ποιότητας χρωμάτων, είναι θέμα gameplay πλέον. 2
mansa2k Δημοσ. χθες στις 01:08 πμ Δημοσ. χθες στις 01:08 πμ Τα motion controls έχουν ανέβει επίπεδα στο joycon 2: Και μια πλήρης ανάλυση πάνω στο pro controller 2 που έχει αναβαθμιστεί αρκετά: 3
Vagosman Δημοσ. χθες στις 07:53 πμ Δημοσ. χθες στις 07:53 πμ Έχουμε καμία ανάλυση για το ντοκ; Τελικά έχει πάνω κάνα upscaler, κάτι; Τσιπς σετ υπάρχουν αλλά ειναι μόνο για ρύθμιση τάσης;
naruto14 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 59 λεπτά πριν, Vagosman είπε Έχουμε καμία ανάλυση για το ντοκ; Τελικά έχει πάνω κάνα upscaler, κάτι; Τσιπς σετ υπάρχουν αλλά ειναι μόνο για ρύθμιση τάσης; Το dock ένα fan έχει και τίποτα άλλο. Απλά είναι ένα πιο fancy type c dock, στο οποίο κουμπώνει εύκολα το switch χάρη στις ειδικές υποδοχές που έχει στο κάτω μέρος.
Fulgore Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Σε κουτάτα παιχνίδια πάντως, πάρα πολύ κακή διαθεσιμότητα (και αρα και τιμές) μέχρι τώρα.
mansa2k Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Για όποιον ενδιαφέρεται: 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Σε κουτάτα παιχνίδια πάντως, πάρα πολύ κακή διαθεσιμότητα (και αρα και τιμές) μέχρι τώρα. Έχουν ξεπουληθεί τα πάντα, ακόμα και προστατευτικά οθόνης και κάρτες μνήμης από διάφορες εταιρίες. 1
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 10 λεπτά πριν, mansa2k είπε Έχουν ξεπουληθεί τα πάντα, ακόμα και προστατευτικά οθόνης και κάρτες μνήμης από διάφορες εταιρίες Και Pro controller επίσης. Τα χρυσό πουλάνε εδώ πέρα 120 λίρες. Δεν παίρνω τίποτα μέχρι το νέο πακέτο. Κάτι ήξερα και εγώ και πήρα κάρτα με το που ανακοινώθηκε. 1
Fulgore Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Καλά Αγγλία υπάρχει πολλαπλάσια ζήτηση σε σχέση με Ελλάδα. Ελλάδα δεν υπήρχε εξαρχής μεγάλη διαθεσιμότητα, οπως ανέφαραν παιδιά που κοίταζαν από Ελλάδα για προπαραγγελία microSD(λίγες 256gb υπήρχαν). Στο Pro controller δυστηχώς δεν άλλαξαν τα sticks, άρα εξακολουθεί να υπάρχει μελλοντικό ενδεχόμενο για stick drift, όπως είχαμε δει και στο προηγούμενο controller. Προσωπικά κυρίως για αυτό(μαζι με την τιμή),μάλλον με βλέπω για 8bitdo ή Gamesir(fail που προς το παρον δεν συνδέεται/δουλεύει σε αλλη πλατφόρμα, αλλά φαντάζομαι θα βγει update μελλοντικά για αυτό). Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Fulgore
giokostis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Εχει κανεις να προτεινει (1) καλη carrying θηκη για το Switch 2 (2) καλο powerbank που να φορτιζει με αξιοπρεπη ταχυτητα και ιδανικα να βγαζει τυπου 3 φορτισεις Switch 2
Bourdoulas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Στις 14/6/2025 στις 6:42 ΜΜ, D.Luffy είπε Ένα ενδιαφέρον άρθρο παρακάτω στο οποίο η Asus εξηγεί γιατί τα Ally έχουν lcd screens και όχι oled. Εν συντομία, υπάρχουν δύο λόγοι. Ο ένας είναι τεχνικός και ο άλλος οικονομικός. Οι oled έχουν προς το παρόν προβλήματα όταν συνδυάζονται με VRR. Άρα όποιος επιλέξει αυτή την τεχνολογία θα πρέπει αναγκαστικά να πάει σε lcd panel. Οι οικονομικοί λόγοι είναι νομίζω προφανείς και δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Ούτε λύνουν το πρόβλημα… Τώρα όσο αναφορά για ένα μελλοντικό Switch με oled, θα πρέπει πρώτα να λυθεί το πρόβλημα με το VRR το οποίο προφανώς δεν εξαρτάται από την Nintendo. Εκτός αν αποφασίσει να βγάλει oled panel χωρίς VRR, θα έλεγα να μη κρατάνε την αναπνοή τους όσοι περιμένουν Switch 2 oled μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. https://wccftech.com/asus-explains-why-the-rog-xbox-ally-doesnt-have-an-oled-screen/amp/ Δεν βλέπω να αναφέρει πουθενά ότι το VRR έχει πρόβλημα στις OLED. Αυτό που λέει είναι ότι οι OLED σε συνδυασμό με το VRR χρειάζονται αρκετή ενέργεια για να λειτουργήσουν. Άλλωστε υπάρχουν ένα σωρό επιλογές σε OLED + VRR σε gaming monitors. Οπότε είτε θα βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία με ότι αυτό συνεπάγεται είτε θα καταργήσουν το VRR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα