Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, ikaruga24 said:

Κάτι ήξερα και εγώ και πήρα κάρτα με το που ανακοινώθηκε. 

Εγώ πάντως έχω περάσει καμιά 20αριά games μέχρι τώρα στο NSw2 μου και μου μένουν ακόμα καμιά 60αριά GB ελεύθερα, δεν βλέπω ακόμα ανάγκη για microSD, ειδικά σε αυτές τις τιμές.

Θα πέσουν σύντομα οι τιμές στις express microSD, ήδη έχει βγάλει το Walmart τις δικές του (onn τις έχει brandάρει) όπου τα 512GB βγαίνουν στα ίδια χρήματα με τις γνωστές 256GB. Είναι θέμα χρόνου, λίγη υπομονή θέλει.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Το VRR flicker είναι γνωστό θέμα στις OLED. Όταν το framerate έχει αστάθειες, υπάρχει έντονο flicker σε σκοτεινές εικόνες. Δεν νομίζω πως η Nintendo θα κυκλοφορούσε κάτι που να δημιουργεί τέτοια θέματα στους καταναλωτές της. Οπότε μέχρι και αν υπάρξει λύση σε αυτό το θέμα, ένα OLED switch μοιάζει λίγο απίθανο.

Η Nintendo συνεχίζει σχεδόν μια δεκαετία μετά να κυκλοφορεί προβληματικά joycons, οπότε αμφιβάλλω ότι το πρόβλημα της είναι η ποιότητα .

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Bourdoulas said:

Η Nintendo συνεχίζει σχεδόν μια δεκαετία μετά να κυκλοφορεί προβληματικά joycons, οπότε αμφιβάλλω ότι το πρόβλημα της είναι η ποιότητα .

Το stick drift δεν είναι πρόβλημα, feature είναι για να μην σπρώχνετε συνέχεια τον μοχλό και κουράζεστε.

Αχάριστοι όλοι μιλάμε.

• Haha 4
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Προβλέπω το upgrade του switch 2 να φοράει οθόνη υψηλής απόδοσης mini led! Νομίζω ότι καλύπτει καλύτερα το όραμα που έχουν για το switch 2..Hdr-Vrr κτλπ! 

Οι mini led καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τις OLED οπότε δεν είναι ότι καλύτερο για φορητή συσκευή 

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Bourdoulas said:

Το προβληματικό joycon (αν και εφόσον εμφανίσει drift) στο αντικαθιστούν/επισκευάζουν. Για το flicker που θα έχει κάθε οθόνη δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Οι mini led καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τις OLED οπότε δεν είναι ότι καλύτερο για φορητή συσκευή 

Αυτην την στιγμή όντως! Σε 3 χρόνια που μπορεί να υπάρξει το upgrade ίσως έχει λυθεί αυτό το θέμα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To pokemon s/v 60 fps, μόλις το δοκίμασα είναι τέλειο! 

Mono για το pokemon άξιζε η αγορά  100%

Επεξ/σία από najinblue3
  • Moderators
Δημοσ.
31 minutes ago, Κάβουρας said:

Μεθαύριο θα είμαι Ιαπωνία για δουλειά. Αξίζει να πάρω nsw2 από εκεί ή θα έχω θέματα;

Ναι θα σου βγει φθηνότερο, αλλά θα προσέξεις να μην είναι το region locked μοντέλο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Το προβληματικό joycon (αν και εφόσον εμφανίσει drift) στο αντικαθιστούν/επισκευάζουν. Για το flicker που θα έχει κάθε οθόνη δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Κοίτα δεν διαφωνώ στο τελευταίο. Διαφωνώ στο ότι η Ν δεν το βάζει για αυτό τον λόγο (resistive panels say hi). Το κόστος και η αυτονομία είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

donkey kong bananza direct την τετάρτη στις 4 το απόγευμα.

Αν και θα το πάρω day one όπως φαίνεται,καλοδεχούμενο το direct.Αν το παρουσιάζει ο koizumi τότε θα έχουμε επιβεβαιωση οτι ειναι η epd tokyo απο πισω.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

He's bigger, faster, and stronger too

He's the first member of the DK crew

Πάλι μέσα από το Nintendo Today έγινε πρώτα η ανακοίνωση. Η εφαρμογή θα γίνει ο απόλυτος σύνδεσμος για την ενημέρωση των πελατών της εταιρίας. Ακόμα και τα γνωστά social media τα έχει σε δεύτερη μοίρα η Ν.

Screenshot_2025-06-16-15-31-11-249_com.nintendo.znsa-edit.jpg.6e8fa8da08b36dcc6e76d67e17f1a955.jpg

29 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Αν το παρουσιάζει ο koizumi τότε θα έχουμε επιβεβαιωση οτι ειναι η epd tokyo απο πισω.

Φως φανάρι ότι είναι η Tokyo Team από πίσω. Μένει να επιβεβαιωθεί αν συμμετείχε και η Monolith Soft στην ανάπτυξη. Ετοιμάσου για Koizumi ή Koichi Hayashida ή Kenta Motokura ή κάποιον άλλον....!

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, mansa2k είπε

He's bigger, faster, and stronger too

He's the first member of the DK crew

Πάλι μέσα από το Nintendo Today έγινε πρώτα η ανακοίνωση. Η εφαρμογή θα γίνει ο απόλυτος σύνδεσμος για την ενημέρωση των πελατών της εταιρίας. Ακόμα και τα γνωστά social media τα έχει σε δεύτερη μοίρα η Ν.

Screenshot_2025-06-16-15-31-11-249_com.nintendo.znsa-edit.jpg.6e8fa8da08b36dcc6e76d67e17f1a955.jpg

Φως φανάρι ότι είναι η Tokyo Team από πίσω. Μένει να επιβεβαιωθεί αν συμμετείχε και η Monolith Soft στην ανάπτυξη. Ετοιμάσου για Koizumi ή Koichi Hayashida ή Kenta Motokura ή κάποιον άλλον....!

Εαν είναι η epd από πίσω τότε θα δούμε Koizumi.Ειναι πιο γνωστός σε σχέση με τους άλλους δύο.

Όσο αφορά την monolith soft σίγουρα έχει θα έχει βοηθήσει.Εδω βοήθησε στην ανάπτυξη του mkw

7 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Full Direct αναμένουμε ακόμα εντός του μήνα λέτε;

Δεν ξέρω.

Το βλέπω λίγο χλωμό. Από τον άλλο μήνα πιο πιθανό.

Βέβαια μπορεί μεθαύριο να ανακοινωσει Direct για την άλλη εβδομάδα. Ποιος ξέρει με την nintendo

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πραγματικά μεγάλη περιέργεια να δω πως θα τρέχει το Elden Ring στην κονσόλα. Θα μας εκπλήξει ευχάριστα η From κάνοντας optimizations συγκεκριμένα για το hardware όπως έκανε η CDPR με το Cyberpunk (ή η Avalanche με το Hogwarts), ή απλώς θα ρίξει την ανάλυση και όλα τα settings sliders τέρμα κάτω και θα αφήσει το framerate στην μοίρα του?

Κάτι μου λέει το δεύτερο αλλά έχω ελπίδες μπας και τους βάλει λίγο χέρι η Ν (μαζί με το special partnership που θα έχουν) επειδή βρισκόμαστε στο ντεμπούτο της κονσόλας και φαντάζομαι θα θέλουν καλές πρώτες εντυπώσεις. Βέβαια πάει το μυαλό μου στο πως έτρεχαν με μαύρο χάλι τα Pokemon Violet, Scarlet στο Switch 1 αλλά πιστεύω ότι ήταν διαφορετική περίπτωση μιας και ήταν βέβαιο ότι θα ξεπουλούσαν έτσι κι αλλιώς και η κονσόλα ήταν ήδη καλά μέσα στον κύκλο της ζωή της.

Επεξ/σία από D.Luffy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...