nkarafo Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Πάντως και εγώ που έπαιξα λίγο χθες undocked και metal slug 5, horizon chase κλπ δεν είδα το παραμικρό. Ούτε θολούρα, ούτε χαμένο response time / delay / lag. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τους άλλους; Μήπως είχαν προβληματικό switch 2 ??
kajwbtfe Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Μια απο τα ιδια και εδω.Αγορασα Doom του 16,MKW ,call of Juarez και καποια demo και δεν παρατηρησα τιποτα.Μαλιστα μονο μια φορα το εχω χρησιμοποιησει docked.
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 7 ώρες πριν, sheik είπε Που βρήκες pro controller ; απο amazon το γερμανικό αλλά βλέπω ότι έχει εξαντληθεί 1
sheik Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, chek2fire είπε το έχει το αγγλικό Δεν έχει τελωνείο από Αγγλία; 103 βγαίνει τελική...Ίσως περιμένω από το you.gr ΑΝ γίνει διαθέσιμο όπου έχω μικρή έκπτωση κ θα μου βγει 93
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, sheik είπε Δεν έχει τελωνείο από Αγγλία; 103 βγαίνει τελική...Ίσως περιμένω από το you.gr ΑΝ γίνει διαθέσιμο όπου έχω μικρή έκπτωση κ θα μου βγει 93 το τελωνείο στο βάζει μέσα στη τιμή κατά τη πληρωμή και δεν πληρώνεις τίποτα εδώ. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, sheik είπε Ίσως περιμένω από το you.gr ΑΝ γίνει διαθέσιμο όπου έχω μικρή έκπτωση κ θα μου βγει 93 https://www.bestprice.gr/item/2160523395/nintendo-switch-2-pro-controller-wireless-controller-grey.html 1
Link13GR Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Δε το περίμενα.Το τσίμπησα από japan για να παίξω κάτι χαλαρό μέχρι να σκάσει Donkey Kong και από περιέργεια για το τι είναι.Τελικα έχω καταλήξει να ανοίγω το Switch όλη την ώρα για να παίξω έστω και λίγο.
dimitrissa Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, Link13GR είπε Δε το περίμενα.Το τσίμπησα από japan για να παίξω κάτι χαλαρό μέχρι να σκάσει Donkey Kong και από περιέργεια για το τι είναι.Τελικα έχω καταλήξει να ανοίγω το Switch όλη την ώρα για να παίξω έστω και λίγο. Τι φάση ακριβώς το game ? Τι σκοπό έχει !
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 42 minutes ago, Link13GR said: Πόσο κόλλημα είναι το Animal Crossing ρε παιδιά;😂😂😂 Επικίνδυνο. Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω όταν είχε βγει. 1
Link13GR Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 23 λεπτά πριν, dimitrissa είπε Τι φάση ακριβώς το game ? Τι σκοπό έχει ! Πας σε ένα έρημο νησί και σιγά σιγά το φτιάχνεις.Θα φτιάξεις το σπίτι σου,θα φτιάξεις με άλλους εκεί και άλλα κτίσματα και γενικά θα φτιάξεις το νησί όπως σου αρέσει.Στα λέω πολύ ρηχά γιατί το παιχνίδι έχει άπειρα πραγματα να κάνεις και για κάποιο λόγο είναι απίστευτα εθιστικό.Δες κάνα βίντεο για να καταλάβεις καλύτερα.
sheik Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Πόσο εθιστικό μπορεί να είναι ρε παιδιά; Δεν κατάλαβα ποτέ τον χαμό που έχει κάνει αυτό το παιχνίδι. Δεν το έχω παίξει βέβαια αλλά από αυτά τα πολλά που έχω δει, φουλ βαρετό φαίνεται. Κάτι σαν Sims ; Οκ φτιάχνω νησί, σπίτι, διακόσμηση κλπ. Και μετά τι; Τι είναι αυτό που τραβάει κάποιον ; 1
Vagosman Δημοσ. Πέμπτη στις 08:11 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:11 πμ Εχει αργή πρόοδο, εχει καθημερινά task, είναι δεμένο με την πραγματική ώρα και μήνα, έχει καθημερινό grind. Ναι εχει κάποιας μορφή εθισμού αλλα χαλαρό, παιδικό και θα μπορούσε να ειναι και σε κινητό. Επιασε πάρα πολυ επειδη βγηκε με τον εγκλεισμό του κορωνοιού, αλλα γενικά έχει πιστούς φανς. Θέλει άπειρο χρόνο να δαπανήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα