sheik Δημοσ. Κυριακή στις 01:23 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:23 πμ 20 λεπτά πριν, dimitrissa είπε Μήπως σχετίζεται με τη γενικότερη αρχική αστοχία εμφάνισης σωστού ποσοστού στη μπαταρία ; Εχεις κάνει τη διαδικασία μέσω Recovery Mode? Ναι το έκανα αυτό καναδυο φορες
gkarako Δημοσ. Κυριακή στις 02:07 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:07 πμ Και σε εμένα παρουσιάστηκε αυτό το θέμα. Έκανα μια πλήρη αποφόρτιση και στα δυο και από τότε δεν έχω ξανα αντιληφθεί κάτι αντίστοιχο, θα φανεί αν όντως έστρωσε. 1
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:33 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, sheik είπε Ρε παιδιά να σας ρωτήσω. Όταν παίζω στην docked στην τηλεόραση και μη έχοντας ακόμα pro controller χρησιμοποιώ φυσικά τα joycons με την βάση τους. Μετά από ώρες παιχνιδιού βγάζει low battery μόνο το αριστερο-μπλε joycon ενώ το δεξί είναι στην μέση. Πώς γίνεται αφού τα δουλεύω ταυτόχρονα, το αριστερά να τελειώνει γρηγορότερα πόσο μάλλον όταν εκείνο είναι που δουλεύει κ "λιγότερο" αφού μόνο ο αναλογικός χρησιμοποιείται περισσότερο σε σχέση με το δεξιά που χρησιμοποιούνται όλα πιο συχνά. Να έχει κάποιο πρόβλημα ; Λανθασμένα πιστεύεις ότι χρησιμοποιείς λιγότερο το αριστερό joycon (μπορεί και να ισχύει στην περίπτωση σου βέβαια). Παντα το αριστερό καταναλώνει περισσότερη ενέργεια κυρίως λόγω του αναλογικού μοχλού και του τρόπου λειτουργίας του . Τα κουμπιά έχουν μικρότερη κατανάλωση. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:33 πμ από Bourdoulas
Super Moderators billdanos Δημοσ. Κυριακή στις 01:48 μμ Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 01:48 μμ Για όποιον ενδιαφέρεται και για επιπλέον Dock, το επίσημο γερμανικό Nintendo store το έχει διαθέσιμο στα 109 ευρώ (και 5 μεταφορικά για παράδοση σε 2-3 ημέρες στην Ελλάδα). Στη συσκευασία υπάρχει επιπλέον ένα ακόμη τροφοδοτικό με το usb καλώδιο, καθώς και ένα HDMI καλώδιο. 5
dimlevi Δημοσ. Κυριακή στις 02:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:43 μμ (επεξεργασμένο) Στις 17/6/2025 στις 1:20 ΜΜ, dimlevi είπε Καλησπερα, Δεν ειχα ποτε switch και εχω σκοπο να περιμενω μεχρι το oled με καλυτερη μπαταρια, αλλα!....2-4 χρονια φαινεται αρκετος καιρος. Απλα θελω κατι φορητο να παιζω και ειμαι μεταξυ αυτου η να περιμενω το legion go 2. κυριως παιζω ps5 στο σπιτι. Η χρηση θα ειναι 70% docked στην OLED LG και οταν παω καπου θα το παιρνω μαζι και powerbank οταν θα εχω πτηση. Ποια ειναι η γνωμη σας (unbiased). Τελικά, παιδιά, το πήρα κι εγώ μετά από πολλή σκέψη και ζύγισμα. Το έχω σχεδόν μόνιμα docked και ψάχνω ένα τζαμάκι άμεσα διαθέσιμο, αλλά δεν βρίσκω τίποτα... Έχω κατεβάσει το Mario Odyssey μαζί με το Mario Kart. Οποιος θελει add για mario kart:) SW-4809-1714-4494 Έχετε προτάσεις για θήκες εκτός από την official; Έχω δει κάτι άλλες που μπαίνουν πάνω στο Switch και προσφέρουν καλύτερο κράτημα στα Joycons, όπως... πχ spigen Spigen® Rugged Armor. , Spigen® Nano Pop™ Επεξ/σία Κυριακή στις 04:11 μμ από dimlevi 1
Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 03:29 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 03:29 μμ Έχετε να προτείνετε καμία θήκη μεταφοράς που να χωράει μέσα το NSw2 μαζί με gripcase; Να έχει χώρο δηλαδή στις άκρες. 1
VortexGeo Δημοσ. Κυριακή στις 04:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:32 μμ 17 ώρες πριν, sheik είπε Ρε παιδιά να σας ρωτήσω. Όταν παίζω στην docked στην τηλεόραση και μη έχοντας ακόμα pro controller χρησιμοποιώ φυσικά τα joycons με την βάση τους. Μετά από ώρες παιχνιδιού βγάζει low battery μόνο το αριστερο-μπλε joycon ενώ το δεξί είναι στην μέση. Πώς γίνεται αφού τα δουλεύω ταυτόχρονα, το αριστερά να τελειώνει γρηγορότερα πόσο μάλλον όταν εκείνο είναι που δουλεύει κ "λιγότερο" αφού μόνο ο αναλογικός χρησιμοποιείται περισσότερο σε σχέση με το δεξιά που χρησιμοποιούνται όλα πιο συχνά. Να έχει κάποιο πρόβλημα ; Δοκίμασες να κάνεις update τα χειριστήρια; 1
dimitrissa Δημοσ. Κυριακή στις 04:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:50 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimlevi είπε Τελικά, παιδιά, το πήρα κι εγώ μετά από πολλή σκέψη και ζύγισμα. Το έχω σχεδόν μόνιμα docked και ψάχνω ένα τζαμάκι άμεσα διαθέσιμο, αλλά δεν βρίσκω τίποτα... Έχω κατεβάσει το Mario Odyssey μαζί με το Mario Kart. Οποιος θελει add για mario kart:) SW-4809-1714-4494 Έχετε προτάσεις για θήκες εκτός από την official; Έχω δει κάτι άλλες που μπαίνουν πάνω στο Switch και προσφέρουν καλύτερο κράτημα στα Joycons, όπως... πχ spigen Spigen® Rugged Armor. , Spigen® Nano Pop™ Καλορίζικο. Γνώμη μου να βάλεις μόνο ένα τζαμάκι (το Spigen είναι εξαιρετικό - θα ξανά έχουν απόθεμα σύντομα πιστεύω τα ελληνικά μαγαζιά) . Από θήκες όσο κι αν έψαξα, σίγουρα κερδίζεις σε προστασία αλλά χάνεις σημαντικά σε θέματα όπως dock ( μπορεί να μην είναι compatible ή και να είναι αλλά να θέλει πολύ πίεση για να μπει) , άλλες καλύπτουν το stand πίσω, άλλες επίσης για να αφαιρέσεις τα joycons πρέπει να τις βγάλεις. Γενικά δε βρήκα θήκη που ναι είναι λειτουργική σε όλα χωρίς κάποιο κόστος. Συν ότι οκ μόνο η πίσω πλάτη είναι εκτεθειμένη , τζαμάκι θα έχεις και τα joycons είναι λίγο πιο «αναλώσιμα» οπότε κανένα πρόβλημα προστασίας. Πιστεύω η καλύτερη επιλογή είναι τζαμάκι σίγουρα και θήκη μεταφοράς. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:20 μμ από dimitrissa 1
Silverage Δημοσ. Κυριακή στις 06:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:08 μμ Παρέλαβα το τζαμάκι της Spigen απο Spaceboy και το έβαλα χθες. Σαφώς καλύτερη ποιότητα απο το amFilm. Το μόνο μου παράπονο είναι που δεν είχε μεγάλο αυτοκόλλητο για τη σκόνη που να καλύπτει όλη την επιφάνεια της οθόνης. Όταν το έβαλα, σε μια γωνία είχε ένα μεγάλο σκουπιδάκι που μάλον κόλλησε μέχρι να ξεκολλήσω το αυτοκόλλητο και να το κεντράρω.
sheik Δημοσ. Κυριακή στις 07:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:48 μμ 3 ώρες πριν, VortexGeo είπε Δοκίμασες να κάνεις update τα χειριστήρια; Ναι δεν έχει κάποιο update , αν θυμάμαι καλά πήραν ένα update όταν άνοιξα πρώτη φορά την κονσόλα
Snolly Δημοσ. Κυριακή στις 09:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:06 μμ 5 hours ago, Malthador said: Έχετε να προτείνετε καμία θήκη μεταφοράς που να χωράει μέσα το NSw2 μαζί με gripcase; Να έχει χώρο δηλαδή στις άκρες. https://www.amazon.de/-/en/dp/B09ZXM9GPH?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1 κάνει για όλα και με έχει καταβολέψει
Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 μμ 40 minutes ago, Snolly said: https://www.amazon.de/-/en/dp/B09ZXM9GPH?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1 κάνει για όλα και με έχει καταβολέψει Θξ, αλλά εννοούσα hard case. Έχω παρόμοιο τσαντάκι.
ikaruga24 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:11 πμ 3 ώρες πριν, Malthador είπε Θξ, αλλά εννοούσα hard case. Έχω παρόμοιο τσαντάκι. Εγώ έχω της savage raven και χωράει μέσα στη θήκη την κονσόλα με το grip.
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 πμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 πμ 41 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Εν τω μεταξύ χθες που το κοίταζα λίγο σκεφτόμουν ακριβώς αυτό που λέει, πως ο ανεμιστήρας του δεν είναι για να ψύχει την κονσόλα αλλά ...το ίδιο! Η κονσόλα χρησιμοποιεί το δικό της σύστημα ψύξης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα