Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Προφανώς και μπορούσε να ειναι φθηνότερο, όπως και τα ίδια τα παιχνίδια(δεν μιλάω για μεγάλη χρηματική διαφορά, έστω 10-15ευρώ κάτω).

Οσο για το τελευταίο που γράφεις, σαν ένας από αυτούς που είχα θέμα με stick drift στο πρώτο Pro Controller, επέτρεψε μου να διαφήσω .

Μόνο τις ίδιες τις εταιρείες δεν συμφέρει αυτό, για να πουλάνε επιπλέον controller στον κόσμο.

Για το ίδιο το Controller έχω διαβάσει και στο ιντερνετ τα καλύτερα , αλλά οι περισσότεροι σαν 2 κύρια αρνητικά αναφέρουν αυτά πιο πάνω, δηλαδή τσιμπημένη τιμή και απουσία hall effect sticks.

Ελπιζω να μην βγαλει μελλοντικα και αυτο drift οπως μου εβγαλε το πρωτο pro controller πριν 2 χρονια περιπου.

Μεγαλο συν θεωρω οτι ειναι η αυτονομια του ,η ποιοτητα κατασκευης του αλλα και το γεγονος οτι εχει επιπλεον τα GL,GR κουμπια.Οποιο παιχνιδι εχει τα R3,L3 αυτοματως τα αλλαζω στο GR,GL.

Η τιμη του τωρα ειναι τσιμπημενη αλλα πλεον τα παντα ειναι δυστηχως στο gaming.

53 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Για εμένα το dual sense είναι φτωχό χειριστήριο αλλά με κάποια δυνατά στοιχεία. Κυρίως διότι παίζω κατά 99% μεγάλης ταχύτητας και ακρίβειας παιχνίδια. Το πρώτο pro controller θεωρώ ως το καλύτερο μέχρι που ήρθε το δεύτερο. 

Βέβαια να πούμε ότι αν έχεις το πρώτο δεν είναι απαραίτητο να πάρεις το δεύτερο αν δεν βαριέσαι να ανοίγεις την κονσόλα από το κουμπί της. Το δεύτερο όμως αν θες πραγματικά το καλύτερο είναι στάνταρ η καλύτερη αγορά που θα κάνεις και δικαιολογεί την τιμή του εύκολα.  

Συμφωνω οτι δικαιολογει την τιμη του οπως λες ,αρκει να μην μου εμφανισει και αυτο μελλοντικα drift .

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, sheik είπε

ια μένα το κυριότερο αρνητικό και απαράδεκτο για ένα PRO controller είναι να μην έχει analog triggers . Πόσο μάλλον στο Switch που γενικά έχει πληθώρα racing games στα οποία είναι απαραίτητο.

Αυτό είναι πλεονέκτημα ρε φίλος, όχι μειονέκτημα. 

10 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Συμφωνω οτι δικαιολογει την τιμη του οπως λες ,αρκει να μην μου εμφανισει και αυτο μελλοντικα drift .

Θα φανεί ρε συ. Νέο σχέδιο, νέο πάτωμα. Αγνωστο το πόσο καλά αντιστέκεται σε drift effect. Με το καλό να είναι όντως σκληροτράχηλο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sheik είπε

Αυτό με τα hall effect sticks γιατί τόση γκρίνια ; Κανένα official controller δεν έχει από όσο ξέρω και μόνο σε 3rd party θα τα βρει κανείς. Ούτε το dualsense έχει ούτε του Χβοχ. 

Για μένα το κυριότερο αρνητικό και απαράδεκτο για ένα PRO controller είναι να μην έχει analog triggers . Πόσο μάλλον στο Switch που γενικά έχει πληθώρα racing games στα οποία είναι απαραίτητο.

Όπως το δει κανείς. Για άλλους πλεονέκτημα, για άλλους μειονέκτημα. Ανάλογα το παιχνίδι που παίζεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Η τιμη του τωρα ειναι τσιμπημενη αλλα πλεον τα παντα ειναι δυστηχως στο gaming.

Τελικά η τιμή του είναι ή δεν είναι τσιμπημένη? 😁

Επεξ/σία από Fulgore
  • Haha 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Αυτό είναι πλεονέκτημα ρε φίλος, όχι μειονέκτημα. 

θα ηθελα κι εγω να ακουσω πως ειναι πλεονεκτημα αν θες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τελικά η τιμή του είναι ή δεν είναι τσιμπημένη? 😁

Περα απο την πλακα ομως ισχυουν και τα δυο.Δηλαδη ναι θα μπορουσε να ειχε 85 ή μαξ 90 ευρω.

Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι παρα πολυ καλη,η μπαταρια του επισης γλενταει το αντιστοιχο του dualsense.Στο χερι ειναι πολυ καλυτερο στο κρατημα απο του dualsense και αλλο τερασταιο συν εχει τα δυο επιπλεον κουμπια απο πισω να τα κανεις mapping.

Επισης εμενα δεν με ενοχλει που δεν ειναι αναλογικες οι σκανδαλες,οι οποιες αν δεν ειναι σε racing ειναι περισσοτερο ενοχλητικες.

Αν αναλογιστει κανεις αυτα και το γεγονος οτι πλεον ολα εχουν παρει αυξηση τοτε ειναι ναι μεν τσιμπημενη η τιμη αλλα απο την αλλη ειναι και δικαιολογημενη.

Στα εξηγω ωραια;;;;;😛

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Περα απο την πλακα ομως ισχυουν και τα δυο.Δηλαδη ναι θα μπορουσε να ειχε 85 ή μαξ 90 ευρω.

Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι παρα πολυ καλη,η μπαταρια του επισης γλενταει το αντιστοιχο του dualsense.Στο χερι ειναι πολυ καλυτερο στο κρατημα απο του dualsense και αλλο τερασταιο συν εχει τα δυο επιπλεον κουμπια απο πισω να τα κανεις mapping.

Επισης εμενα δεν με ενοχλει που δεν ειναι αναλογικες οι σκανδαλες,οι οποιες αν δεν ειναι σε racing ειναι περισσοτερο ενοχλητικες.

Αν αναλογιστει κανεις αυτα και το γεγονος οτι πλεον ολα εχουν παρει αυξηση τοτε ειναι ναι μεν τσιμπημενη η τιμη αλλα απο την αλλη ειναι και δικαιολογημενη.

Στα εξηγω ωραια;;;;;😛

Το ότι έχουν πάρει όλα αύξηση, σε αυτό το βαθμό αυξήσεων και με αυτήν την συχνότητα (κάθε τρεις και λιγάκι), ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι δικαιολογημένες και δεν σημαίνει ότι ό,τι βγαίνει πρέπει να πατάνε σε αυτό και να τα υπερκοστολογούν. Δεν δικαιολογείται ούτε από πληθωρισμό ούτε από αύξηση του κόστους παραγωγής. Αισχροκέρδεια λέγεται. Και σαφώς βρίσκουν και τα κάνουν.

Λόγω πολυετούς εργασίας στον κλάδο, βλέπω όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και κανένα κόστος πλέον δεν δικαιολογείται, σε όλα τα προϊόντα.

Δημοσ.

Πάντως ένα άλλο αρνητικό είναι ο σταυρός, πολλοί ytubers όπως ο Ryukar το έχουν κάνει expose, πχ πατάς το πάνω βελάκι και πάει είτε δεξιά είτε αριστερά (κάτι που δεν είχε το πρώτο) και είναι deal breaker για όσους παίζουν platformer όπως τα 2d mario.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Η τσιμπημένη τιμή όπως και στο πρώτο Pro Controller, προκύπτει από τις εναλλακτικές που υπάρχουν στην αγορά.

Στην προηγούμενη γενιά, βλέπαμε τα controller της 8bitdo(ειδικα το Sn30pro+)που αγόραζε αρκετός κόσμος και στο forum, σαν (φθηνότερες)εναλλακτικές/μέτρο σύγκρισης για το 1o pro controller, προφανώς με τα υπέρ και τα κατά του καθενός.

Εδώ ως τώρα δεν έχει αναφερθεί καμια τέτοια εναλλακτική, από άλλες εταιρείες συμβατές με το Switch 2.

Το παρακάτω video (που το προτείνει το pro controller 2 και γενικά λέει πολύ καλά λόγια), δείχνει αυτό ακριβώς το πράγμα.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...