D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) @papp0us Σας παρακαλώ παιδιά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν άτομα που έχουν και κάποια στάνταρς. Ένα επίπεδο έστω. Όχι σαν το χαμηλό το δικό μας. Δεν μπορούν τώρα να ασχολούνται με μετριότητες και lcd... Αυτά είναι για να περνάνε καλά οι πλεμπαίοι. Οι πρωτοκλασάτοι δεν τα αγγίζουν αυτά. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από D.Luffy 6
metallica 13 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Παιδιά το μηχάνημα γενικά είναι τούμπανο! Και καλό είναι να έχουν άποψη όσοι το έχουν στα χέρια τους και το δουλεύουν! Είναι το πρώτο μηχάνημα της nintendo που νιώθεις ότι παίζεις με γραφικά που συμβαδίζουν στην εποχή! Το mario Kart στην οled σε hdr είναι ένα επος! Σε 4κ με 60fps με γραφικά ασύλληπτα αν σκεφτείς ότι τρέχει σε φορητή συσκευή! Το μοναδικό σημείο που μπορεί να πει κάποιος κάτι είναι όντως η οθόνη του αλλά και παλι δεν είναι μια οθόνη που είναι για πέταμα.. Για όνομα του θεού! 2
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Saloufas είπε Επίσης αυτό που βλέπω και είναι θλιβερό, είναι οτι σας εχει πιάσει κανονικά απο τα @@ η Nintendo μη δίνοντας σας ένα ολοκληρωμένο προϊόν όπως θα έπρεπε να είχε κάνει στην τιμή που το ζητάει μετά απο τόσα χρόνια αναμονής, αφήνοντας αδυναμίες εσκεμμένα γιατί ξέρει οτι θα τρέξετε να αγοράσετε την επόμενη version με τις όποιες βελτιώσεις σαν τα καλά σκυλάκια που περιμένουν το επόμενο μπισκοτάκι. Τακτική μάρκετινγκ που γίνεται συνέχεια σε τεχνολογικά προϊόντα θα μου πεις οκ αλλά όσοι δεν "τσιμπάνε" και κοιτάνε άλλου ή θα περιμένουν την βελτιωμένοι έκδοση δεν είναι haters, πιο πολύ για ευσυνείδητους καταναλωτές τους βλέπω που δεν ψαρώνουν και αναζητούν το καλύτερο παρά την μετριότητα χωρίς να τους περιορίζει η όποια αγάπη,νοσταλγία, αδυναμία για την εταιρεία είτε η αγωνία να παίξουν day one κάποιον συγκεκριμένο τίτλο. Ειδα τους ''ευσυνείδητους'' καταναλωτές που περιμεναν το Ps5 pro, τι κρυάδα έφαγαν όταν τελικά βγήκε μόλις είδαν τις τιμές. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όσα χρόνια περίμεναν, η απλή κονσόλα έφαγε και αύξηση τιμής. Μια από τα ίδια και σε Xbox μεριά, οι ''ευσυνείδητοι'' καταναλωτές που περίμεναν, τελικά ούτε Xbox Pro βγήκε, και οι τιμές αντί να πέσουν σε σχέση με day one, έχουν ανέβει 2 φορές μέχρι σήμερα. Γιατί ως γνωστόν ο κόσμος (ειδικά Ελλάδα), δεν έχει αγοράσει το Switch 2 ως τώρα(όπως δεν αγόρασε και Switch 1 πισω στο 2017), γιατί τον καίει πάνω από όλα να βγεί αργότερα το ακριβότερο Oled ...ναι σίγουρα.... Εβλεπα και στο θέμα του πρώτου Switch, τι ήταν αυτό που απασχολούσε τους περισσότερους νέους αγοραστές(V1,V2,lite,Oled)... Που να βρούν φθηνότερα παιχνίδια,controllers,συνδρομή. Τέλος, όταν λές ότι κόσμος δεν τσιμπάει και κοιτάει αλλού, τι ακριβώς εννοείς?Υπάρχουν και άλλα υβριδικά μηχανήματα να παίζουν τα παιχνιδια της Nintendo όπως βλέπουμε σε Windows/Steam μεριά με Steam Deck/Rog Ally κλπ?? 5
sheik Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Παιδιά μια πρόταση για καποιο grip case ; Το Spigen Dual Grip δεν το θέλω γιατί από ότι είδα ΚΟΛΛΑΕΙ πάνω στο Switch 2 και δεν θέλω κάτι τέτοιο. Ψάχνω κάτι παρόμοιο γιατί τις , λίγες, φορές που παίζω handheld πραγματικά σε 10 λεπτά τα 2 μικρά μου δάχτυλα μουδιάζουν και πονάνε. Καθόλου εργονομικό πιάσιμο έτσι όπως είναι φλατ. Με ενδιαφέρει επίσης το grip case να μη χρειάζεται αφαίρεση για να μπει στο dock .
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 15 minutes ago, sheik said: Παιδιά μια πρόταση για καποιο grip case ; Το Spigen Dual Grip δεν το θέλω γιατί από ότι είδα ΚΟΛΛΑΕΙ πάνω στο Switch 2 και δεν θέλω κάτι τέτοιο. Ψάχνω κάτι παρόμοιο γιατί τις , λίγες, φορές που παίζω handheld πραγματικά σε 10 λεπτά τα 2 μικρά μου δάχτυλα μουδιάζουν και πονάνε. Καθόλου εργονομικό πιάσιμο έτσι όπως είναι φλατ. Με ενδιαφέρει επίσης το grip case να μη χρειάζεται αφαίρεση για να μπει στο dock . Αυτό έχω εγώ και το προτείνω. Πολύ καλό πιάσιμο, μπορώ να παίζω για ώρες. Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω carrying case σε νορμάλ τιμή που να το χωράει. 1
tsol46 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Το θέμα δεν είναι η LCD vs OLED που είναι από μόνο του γερή υποβάθμιση. Η LCD που επέλεξε να βάλει η nintendo στο switch 2 είναι ίσως η φθηνότερη και από το κάτω ράφι επιλογή που θα μπορούσε να κάνει. Υπάρχουν LCD panels στις μέρες μας που διαθέτουν άριστο response time, καλό contrast και υψηλή φωτεινότητα, πάνελς που μπορούν να ψευτοαποδώσουν HDR μια χαρά. Δεν επέλεξε έστω μια τέτοια. Θα έπρεπε σύσσωμοι ΟΛΟΙ όσοι αγαπάμε nintendo και αγοράζουμε τις κονσόλες και τα παιχνίδια της, αυτή τη στιγμή να την κράζουμε όσο δεν πάει για αυτή την επιλογή της, οχι να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Σε ένα αναβαθμισμένο μοντέλο που περιμέναμε χρόνια να βγει και που κοστίζει 500 ευρώ είναι αδιανόητο κατά την προσωπική μου άποψη τέτοια υποβάθμιση σε κρίσιμο hardaware όπως είναι η οθόνη. 2
shodan Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 52 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Περιμένει κανείς το Bananza από amazon? Εγώ από το Γαλλικό αλλά δεν έχει φύγει ακόμη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, shodan είπε Εγώ από το Γαλλικό αλλά δεν έχει φύγει ακόμη. Α οκ, και 'γω το περιμένω από το Γερμανικό και δεν έχει κάνει dispatch ακόμα.
dekulinkgr Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Μιας και λέτε για το DK bananza ,την τετάρτη βγαίνουν τα reviews. Επίσης κλασσικά κάποιο μαγαζί σε κάποια χώρα έσπασε το street date οπότε το νου σας για τίποτα spoilers(story & επιπλεον gameplay mechanics)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Saloufas είπε Αν όλοι όσοι κάνουν κριτική είναι haters κατά τα λεγόμενα σού άλλο τόσο όσοι δεν βλέπουν τα αρνητικά βγάζουν τοξική θετικότητα και κατά τα λεγόμενα σου είναι ο ορισμός των Nintendo fanboys, I don't make the rules. Έτσι θα ήθελες να πιστεύεις. Προσωπικά τώρα ανακάλυψα την Nintendo με αφορμή το switch 2. Απλά κι εδώ κάνετε μερικοί ο,τι κάνετε και στα θέματα της Apple. 😛 3 ώρες πριν, Saloufas είπε Έτσι ακριβώς, σαν άνθρωποι έχουμε αλλά στάνταρς και κριτήρια ο καθένας και εννοείται πολλοί περνάνε καλα με τις μετριότητες, το πρόβλημα ξεκινάει όταν προσπαθούν να μας αποδείξουν οτι οι μετριότητες είναι η κορυφή της ποιότητας. Έτσι πάει όντως. Άλλους τους αρμέγει η Nvidia για μερικά fps παραπάνω και άλλους η Nintendo και άλλους η Sony. https://www.pcmag.com/explainers/nintendo-switch-2-problems-ghosting-blur-hdr
dimitrissa Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Malthador είπε Αυτό έχω εγώ και το προτείνω. Πολύ καλό πιάσιμο, μπορώ να παίζω για ώρες. Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω carrying case σε νορμάλ τιμή που να το χωράει. Στης tomtoc δε παίξει να χωράει ε;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 37 λεπτά πριν, dimitrissa είπε Στης tomtoc δε παίξει να χωράει ε; Δύσκολο. Η TomToc είναι ίσα ίσα για την κονσόλα.
dekulinkgr Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Έτσι θα ήθελες να πιστεύεις. Προσωπικά τώρα ανακάλυψα την Nintendo με αφορμή το switch 2. 😛 Για πες τότε εντυπώσεις απο κανένα παιχνίδι που έχεις παίξει μιας και τώρα ασχολείσαι με ninty πρώτη φορά.Μόνο για καμία θήκη έχεις γράψει εως τώρα😁😁
Super Moderators billdanos Δημοσ. Κυριακή στις 05:55 μμ Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 05:55 μμ 28 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Για πες τότε εντυπώσεις απο κανένα παιχνίδι που έχεις παίξει μιας και τώρα ασχολείσαι με ninty πρώτη φορά.Μόνο για καμία θήκη έχεις γράψει εως τώρα😁😁 Mario Kart World: τρελό κόλλημα, πανέμορφα γραφικά. Αν και δεν τα βγάζω πέρα με τα πιτσιρίκια στους online αγώνες! Με το έξτρα σετ joy cons που πήρα παίζουν ταυτόχρονα 4 άτομα. Cyberpunk: πρώτη εμπειρία με το παιχνίδι στο switch μιας και δεν το είχα στο pc. Επίσης πανέμορφα γραφικά, ομαλή απόκριση στο gameplay, μου θυμίζει ΑΑΑ τίτλους που έπαιζα στο steam deck και θαύμαζα την απόδοση σαν φορητή κονσόλα. Mario Wonder: επίσης πανέμορφα γραφικά που με κάνουν πλέον να μην ενδιαφέρομαι και τόσο για μεταφορές σύγχρονων παιχνιδιών στο switch. Street fighter 6: επίσης άριστο gameplay και εντυπωσιακός ήχος όταν το συνδέω με το ηχοσύστημα. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με το παιχνίδι και μου αρέσει που εκτός από τις vs μάχες, έχει και έναν σχεδόν ανοιχτό «κόσμο» για να εξερευνήσεις. Fast fusion: αφού είχα λιώσει στο PS το wipeout, δεν θα μπορούσα να μην έχω κάτι αντίστοιχο και στο switch. Επίσης εντυπωσιακός ήχος και γραφικά που σε κάνουν να ξεχνάς πως έχεις μια φορητή κονσόλα. Zelda Tears of the Kingdom: αρκετά δύσκολο για την υπομονή μου και τις ώρες που μπορώ να διαθέσω για ένα παιχνίδι. Είμαι ακόμη στην αρχή, χρειάζομαι δουλειά και μελέτη… Και αντίστοιχα όλους τους emulators από τη Nintendo με τις παλιές κονσόλες καθώς και το Tetris 99 για μια πιο σύγχρονη version. Αυτά για αρχή. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα