Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, firepc είπε

περα απ’ το kart και την papanza, δεν έχει παιχνίδια ακόμα. Και επειδή πάνε νερό οι πωλήσεις, δεν βλέπω να καίγεται και πολύ 

Με τις τιμές που έχουν τα παιχνίδια σε Switch 2, δεν το λές κακό αυτό, αλλά καλό.

Αν έβγαινε day one με mario kart, donkey kong και Metroid Prime 4 ή Pokemon ZA πχ, εκεί να δεις τι κράξιμο που θα έπεφτε για τις τιμές.

Κονσόλα, κοντρολερ,3 παιχνίδια + online συνδρομη και φτάσαμε τα 1000ευρώ με το καλημέρα.

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν έβγαινε day one με mario kart, donkey kong και Metroid Prime 4 ή Pokemon ZA πχ, εκεί να δεις τι κράξιμο που θα έπεφτε για τις τιμές.

Και ποιός είπε οτι πρέπει να τα αγοράσεις όλα?

Θα είχαμε περισσότερες επιλογές και ο κόσμος θα διάλεγε το παιχνίδι που του αρέσει

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Το pro controller 2 ένα cash grab ;;;;;Η υπερβολή σε όλο τις το μεγαλείο πραγματικά.Να πει ότι έχει καποια ελαττώματα αλλά αρπαχτή ειναι αστέιο - ηλίθιο.Eννοειται πως δεν διαβασα το αρθρο,ουτε ειδα το βιντεο αλλα ο τιτλος του ειναι αστειος.

Δε πειράζει. Θα επιζήσει η ανθρωπότητα και πάλι.

Δημοσ.
1 hour ago, Fulgore said:

Με τις τιμές που έχουν τα παιχνίδια σε Switch 2, δεν το λές κακό αυτό, αλλά καλό.

Κονσόλα, κοντρολερ,3 παιχνίδια + online συνδρομη και φτάσαμε τα 1000ευρώ με το καλημέρα.

E αν εβγαιναν ολα μαζι θα επεφτε κραξιμο για τις τιμες, αν βγουν σιγα σιγα πεφτει κραξιμο που δεν εχει παιχνιδια win win.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/7/2025 στις 11:32 ΜΜ, NickTG είπε

1.Για να πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες έπρεπε να έχει υποσχεθεί κάτι που δεν ισχύει. Το είχε κάνει? 

Τελικά τι αντίστοιχο μηχάνημα μπορούσαμε να πάρουμε αντί για το πρώτο Switch στα ίδια λεφτά που να ήταν δυνατότερο και συνολικά καλύτερο?

2. Γιατί να δώσει πριν βγει? Όποιος ήθελε γνώμες απλά περίμενε μια βδομάδα και το έπαιρνε μετά. Έχουμε τίποτα στοιχεία που να δείχνουν πως έπεσαν κατακόρυφα οι πωλήσεις μετά τα reviews?

3. Από πότε είναι τυφλωμένο fanboy αυτός που ενδιαφέρεται κυρίως για τα παιχνίδια? 

4. Επειδή έχουν και άλλοι αντίστοιχες απόψεις θεωρείς πως αλλάζει κάτι στο ερώτημα? 

1. Αυτό που είπα ότι πουλούσε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες πήγαινε στο πρώτο switch, στο δεύτερο σκέλος που δεν έδωσε κομμάτια για reviews ήταν για το 2, δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα με την παρένθεση, το πήρε και ο άλλος και ειρωνεύεται πάλι ο 3μλξ.

Να συμφωνήσω ότι στην αρχή δεν υπήρχε εναλλακτική, στην πορεία τι έκανε? έβγαλε refresh μετά από 4 χρόνια χωρίς καμιά βελτίωση στο soc? ήταν ήδη παρωχημένο το soc και αγκομαχούσε?  Το πρώτο switch μέχρι και πριν ένα μήνα που βγήκε το 2 πουλιόταν και ακόμα πουλιέται στην τιμή μεταξύ 300-400€ με αυτό το σκουπίδι soc? από την μέση της γενιάς μέχρι και σήμερα δεν σου πουλάει "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" με soc σκουπιδαριό που παραπαίει?  

2. Τα reviews όπου ανέφεραν την ποιότητα της οθόνης βγήκαν 2,5  με 3 εβδομάδες μετά και εφόσον πολλοί χρήστες καναν αναφορές στο διαδίκτυο.  Η Nintendo φρόντισε να μην δώσει περισσότερες πληροφορίες για την οθόνη όπως και κομμάτια για reviews πριν την κυκλοφορία όπως είπαμε. Αρκετός κόσμος όπως εδώ όπως και σε αλλά φόρουμ βλέπω δεν ικανοποιείται με την οθόνη και αναφέρει ότι θα κάτσει με το oled μέχρι το revision. Επίσης κόσμος που βιάστηκε να αγοράσει πριν τα reviews έχει ξενερώσει και έφαγε κοράκι με την οθόνη, ειδικά όσοι είχαν στην κατοχή τους ακόμα το oled, το αν θα έκοβε αυτό τις πωλήσεις δεν μπορεί να το πει κανείς μιας και ξέρουμε στην αρχή αγοράζουν οι enthusiast/fanboys αλλά θεωρώ άμα υπήρχε σοβαρή πληροφόρηση και σοβαρή κριτική στο διαδίκτυο σίγουρα θα έβαζε κάποιο φρένο ας πούμε. Ακόμα και εδω μέσα αν γινόταν σωστή κριτική και έβαζε ο καθένας τον εγωισμό του στην άκρη κρίνοντας γενικά και όχι ατομικά στα δικά του θέλω για να πληροφορηθούν σωστά και οι υπόλοιποι ίσως κάτι να γινόταν.  Φτάσαμε στο σημείο να μαλώνουμε μεταξύ μας για να αρχίσουν να ακούγονται φωνές που παραδέχονται ότι η οθόνη στην καλύτερη είναι μέτρια.   

3. Να πει κάποιος που είναι casual ότι δεν καταλαβαίνει τα frame drops είτε ghosting σε οθόνη κτλ όταν παίζει να το καταλάβω, όταν βγαίνει ο άλλος σε τεχνολογικό φόρουμ και σου λέει ναι οκ αντιλαμβανόμουν τα frame drops όταν έπαιζα στο πρώτο και η οθόνη όντως είναι μέτρια στο δεύτερο αλλά εμένα δεν με νοιάζει να παίζω με τέτοια μέτρια εμπειρία τα παιχνίδια γιατί Nintendo 24/7 και ξερό ψωμί! φυσικά και μιλάμε για τον ορισμό του τυφλωμένου fanboyσμού, σαν πρεζάκι ακούγεται και άντε να τυγχάνει κάποιας νεαρής ηλικίας να το καταλάβω, αν είναι ενήλικας/μεσήλικας δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς.   

4. Το ερώτημα που έκανες είναι γενικό όπως και τα νούμερα ότι επειδή έκανε 150εκ πωλήσεις σημαίνει ότι κάτι έκανε καλά η Nintendo, εκεί αμα το αναλύσουμε προφανώς και αυτό που έκανε καλά δεν έχει να κάνει με το soc σαβούρα που σου πουλάει 9 χρόνια με το πρώτο είτε με την σαβουρο οθόνη στο δυο, αλλά με την υβριδικότητα, τα παιχνίδια που πιάνουν μεγαλύτερο ηλικιακό εύρος κτλ κτλ, γεγονός όπου  θες να το παραληρήσεις ότι επειδή πούλησε άρα και το hardware ήταν μια χαρά, εμ δεν πάει έτσι όμως. Από κει και πέρα δεν θα αλλάξει κάτι γιατί η μάζα δεν θα ασχοληθεί με αυτά που λέμε εμείς, αλλά γιατί μιλάμε για την μάζα εδώ μέσα που υποτίθεται μπαίνει ας πούμε πιο "ψαγμένος" κόσμος με κάποιο επίπεδο τεχνογνωσίας?  

Επεξ/σία από Saloufas
  • Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, Saloufas said:

Να συμφωνήσω ότι στην αρχή δεν υπήρχε εναλλακτική, στην πορεία τι έκανε? έβγαλε refresh μετά από 4 χρόνια χωρίς καμιά βελτίωση στο hardware?

Για να βάλουμε τα πράγματα στο σωστό perspective τους:

α) Κράζεις γιατί το panel του NSw2 έχει 33ms response time και πως θα χαλάσουν τα μάτια των παιδιών που παίζουν Fortnite

αλλά

β) όταν έβγαλε revamp μετά από 4 χρόνια κουμπώνοντας OLED panel και ρίχνοντας το response time από τα 21ms στο 1ms, τότε ήταν «χωρίς καμία βελτίωση στο hardware».

Τρομερή η συνέπεια των επιχειρημάτων σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, firepc είπε

Και ποιός είπε οτι πρέπει να τα αγοράσεις όλα?

Την περίπτωση μου και πολλών άλλων που είναι σε ανάλογη θέση ανέφερα.

Προφανώς δεν βγαίνουν όλα την ίδια περίοδο, για να μην κανιβαλίσουν πωλήσεις το ένα από το άλλο, ειδικά με τις τιμές που βλέπουμε.

3 ώρες πριν, imr είπε

αν βγουν σιγα σιγα πεφτει κραξιμο που δεν εχει παιχνιδια win win.

Καλά αυτό είναι ανούσιο κράξιμο(κυρίως στο κομμάτι exclusives), γιατί ανάλογη κατάσταση βλέπαμε και στο Switch 1, το οποίο όμως δεν είχε backwards compatible υποστήριξη με τα παιχνίδια του Wii U.

image.png.fac3a062d9204cd33b7d35f7451474c7.png

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

κρίμα να συμβαίνει αυτό στα cross gen άλλων εταιριών, ειδικά μετά τη άψογη για μένα πολιτική της Ν να δώσει στα δικά της ακόμα και free upgrades

Δημοσ.
12 hours ago, Malthador said:

Για να βάλουμε τα πράγματα στο σωστό perspective τους:

α) Κράζεις γιατί το panel του NSw2 έχει 33ms response time και πως θα χαλάσουν τα μάτια των παιδιών που παίζουν Fortnite

αλλά

β) όταν έβγαλε revamp μετά από 4 χρόνια κουμπώνοντας OLED panel και ρίχνοντας το response time από τα 21ms στο 1ms, τότε ήταν «χωρίς καμία βελτίωση στο hardware».

Τρομερή η συνέπεια των επιχειρημάτων σου.

Όταν μιλάω για το hardware εννοώ το soc, είμαι σίγουρος ότι έγινε κατανοητό μιας και η oled δεν "αγκομαχεί" να τρέξει παιχνίδια, δεν "παραπαίει" κτλ λέξεις που ακολουθούν σε αυτό που έγραψα αλλά έπρεπε να κάνεις το show σου, όπως και να χει το διορθώνω. 

Δημοσ.

Είχα παραγγειλει την Savage Raven by Skull & Co. NeoGrip αλλα δυστυχώς, υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή κι αφού πέρασαν 15 μέρες μου επέστρεψαν τα χρήματα (ο αριθμός αποστολής δεν αντιστοιχούσε πουθενά, αποστολή με ταχυδρομείο Κροατίας κ.λπ.). Σκέφτομαι σοβαρά να παραγγείλω την ίδια θήκη που έχει ο @Malthador αλλά δεν βρίσκω και κάτι άλλο αξιοπρόσεκτο στην Ελλάδα. Έχω δει μόνο τις θήκες της Spigen, αλλά δεν με ενθουσιάζουν.

Δημοσ.
10 hours ago, Saloufas said:

3. Να πει κάποιος που είναι casual ότι δεν καταλαβαίνει τα frame drops είτε ghosting σε οθόνη κτλ όταν παίζει να το καταλάβω, όταν βγαίνει ο άλλος σε τεχνολογικό φόρουμ και σου λέει ναι οκ αντιλαμβανόμουν τα frame drops όταν έπαιζα στο πρώτο και η οθόνη όντως είναι μέτρια στο δεύτερο αλλά εμένα δεν με νοιάζει να παίζω με τέτοια μέτρια εμπειρία τα παιχνίδια γιατί Nintendo 24/7 και ξερό ψωμί! φυσικά και μιλάμε για τον ορισμό του τυφλωμένου fanboyσμού, σαν πρεζάκι ακούγεται και άντε να τυγχάνει κάποιας νεαρής ηλικίας να το καταλάβω, αν είναι ενήλικας/μεσήλικας δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς. 

δεν καταλαβαίνω, φορητό gaming ακόμα και με 900ε δεν μπορείς να βρεις χωρίς μείον αυτή την στιγμή. Τουλάχιστον το switch 1 έκανε κάτι πρώτο με όποια - είχε έδωσε κάτι που δεν υπήρχε αξιοπρεπέστατα . Το 2 το συνεχίζει με το software backup της Ν σε αυτή την γραμμή. Ακόμα και για μοναδική κονσόλα gaming να το έχεις θα έχεις κάτι το αξιοπρεπές με κάποια - (πχ το vrr σε εξωτερική οθόνη) και κάποια θετικά όπως άλλωστε ό,τι άλλο κυκλοφορεί. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Saloufas είπε

όταν βγαίνει ο άλλος σε τεχνολογικό φόρουμ και σου λέει ναι οκ αντιλαμβανόμουν τα frame drops όταν έπαιζα στο πρώτο και η οθόνη όντως είναι μέτρια στο δεύτερο αλλά εμένα δεν με νοιάζει να παίζω με τέτοια μέτρια εμπειρία τα παιχνίδια γιατί Nintendo 24/7 και ξερό ψωμί!

Συνεχίζεις να έχεις δυσκολία κατανόησης απλών Ελληνικών, και νομίζω οτι αυτό πρέπει να το κοιτάξεις περισσότερο απο τον δήθεν ελιτισμό σου.

Ναι αντιλαμβανόμουν τα Frame Drops, και κατανοώ ότι η οθόνη είναι μέτρια, αλλά εμένα δε με νοιάζει να παίζω σε τέτοιες συνθήκες γιατί αυτό είναι το trade off για τη φορητότητα που σου προσφέρει.

Τα ίδια ακριβώς βήματα έκανε και το Steam Deck. Καλό στην εκκίνηση, με hardware που μετά από λίγο πάλιωσε, και άρχισε να δημιουργεί προβλήματα, και έκανε μια νέα έκδοση... αφήνοντας το παλιό hardware. Εκεί γιατί δε σου βγαίνει το επαναστατικό σου, ελιτιστή της πλάκας;  Επειδή δεν το έχει αρκετός κόσμος για να τους κάνεις μαθήματα καταναλωτικής συνείδησης;  Που να μάθεις ότι τόσα χρόνια μετά, στο Steam Deck LCD, ακόμα 420€ κάνει. Δε μάθανε Marketing απο τον Saloufa να το χαριζουν. 

Αν το Switch έγραφε πάνω Sony, η Pitsos, καμία διαφορά δε θα είχε για μένα, για μένα μου αρκεί που κάνει τη δουλειά που προορίζεται, και μου προσφέρει ώρες gaming που σε άλλη περίπτωση δε θα έβλεπα ποτέ, ακόμα και σε μέτρια οθόνη. Αν τώρα εσένα δε σου κάνει επειδή γράφει Nintendo, και σε είχε πληγώσει μικρο ο Donkey Kong, δε θα κάτσω να εγώ να στα λύσω.

Λες εμάς fanboys, για να καλύψεις ότι εσύ είσαι ξεκάθαρα hater. Ακόμα περιμένω την εναλλακτική στο Switch που λύνει όλα τα προβλήματα και τα hardware limitations που μας πουλάει η Nintendo. Κάποια στιγμή θα μας το πεις και αυτό το μυστικό.

Αρκετά ασχολήθηκα, και βρώμισα το Thread, ένα ignore από εμένα και καλή τύχη στον αγώνα σου.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

Συνεχίζεις να έχεις δυσκολία κατανόησης απλών Ελληνικών, και νομίζω οτι αυτό πρέπει να το κοιτάξεις περισσότερο απο τον δήθεν ελιτισμό σου.

Ναι αντιλαμβανόμουν τα Frame Drops, και κατανοώ ότι η οθόνη είναι μέτρια, αλλά εμένα δε με νοιάζει να παίζω σε τέτοιες συνθήκες γιατί αυτό είναι το trade off για τη φορητότητα που σου προσφέρει.

Τα ίδια ακριβώς βήματα έκανε και το Steam Deck. Καλό στην εκκίνηση, με hardware που μετά από λίγο πάλιωσε, και άρχισε να δημιουργεί προβλήματα, και έκανε μια νέα έκδοση... αφήνοντας το παλιό hardware. Εκεί γιατί δε σου βγαίνει το επαναστατικό σου, ελιτιστή της πλάκας;  Επειδή δεν το έχει αρκετός κόσμος για να τους κάνεις μαθήματα καταναλωτικής συνείδησης;  Που να μάθεις ότι τόσα χρόνια μετά, στο Steam Deck LCD, ακόμα 420€ κάνει. Δε μάθανε Marketing απο τον Saloufa να το χαριζουν. 

Αν το Switch έγραφε πάνω Sony, η Pitsos, καμία διαφορά δε θα είχε για μένα, για μένα μου αρκεί που κάνει τη δουλειά που προορίζεται, και μου προσφέρει ώρες gaming που σε άλλη περίπτωση δε θα έβλεπα ποτέ, ακόμα και σε μέτρια οθόνη. Αν τώρα εσένα δε σου κάνει επειδή γράφει Nintendo, και σε είχε πληγώσει μικρο ο Donkey Kong, δε θα κάτσω να εγώ να στα λύσω.

Λες εμάς fanboys, για να καλύψεις ότι εσύ είσαι ξεκάθαρα hater. Ακόμα περιμένω την εναλλακτική στο Switch που λύνει όλα τα προβλήματα και τα hardware limitations που μας πουλάει η Nintendo. Κάποια στιγμή θα μας το πεις και αυτό το μυστικό.

Αρκετά ασχολήθηκα, και βρώμισα το Thread, ένα ignore από εμένα και καλή τύχη στον αγώνα σου.

Από την στιγμή που κάποιος κάνει αρνητική κριτική στην αγαπημένη σου κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών σου χαλάει την ημέρα και σου προκαλεί συναισθηματικό ξέσπασμα αυτό δεν είναι απλά φανατισμός, είναι σημάδι της συναισθηματικής σου σταθερότητας από το πως οι άλλοι αντιλαμβάνονται την αγαπημένη σου κονσόλα, δεν πρόκειται πλέον μόνο για παιχνίδια αλλά για ανασφάλεια και λανθασμένη αυτοεκτίμηση, και εγώ αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...