Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, tsol46 said:

εγώ πήρα αυτό που δίνει το theconsoleclub, άψογο και ποιοτικό κρύσταλλο (καθαρίζεται εύκολα κ.τ.λ).

Εχει καλουπι τοποθετησης ?..... αλλιως να παρω της spigen.

Δημοσ.

οχι δεν έχει αν θυμάμαι καλά, άλλα τι να το κάνεις???Αφού το switch έχει πατούρα στην οθόνη, κάθεται τέλεια το τζαμάκι με τη μία. Δεν γίνεται να κάνεις λάθος και να θέλεις δηλαδή θέλω να πω, δεν είναι σαν τα κινητά ή τα τάμπλετ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και θα παιζω κυρίως docked η καλυτερη minimal προταση για προστασια?..... τυπου skin. Κατι καλαισθητο παρακαλω :P

D-Brand εχουν eu παραρτημα?

Επεξ/σία από Lotof
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρθηκε το embargo για τα DK Bananza. https://www.metacritic.com/game/donkey-kong-bananza/

Φαίνεται ότι θα είναι κοντά στο 90. Αναρωτιέμαι πόσο system seller θα αποδειχτεί. Εγώ πάντως που δεν πήρα Switch 2, για διάφορους λόγους, το λιμπίζομαι. Αλλά... λίγο ακριβό όλο το πακετάκι!

Επεξ/σία από cubilone
Δημοσ.

Tempered glass 4,2€ τα δύο με πλαίσιο τοποθέτησης από temu και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα επώνυμα που είχα "χρυσοπληρώσει" σε v1 και oled..🙄

Δημοσ.

Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις.Μου αρέσει το βάρος πίσω από τις μπουνιές του DK.Τις ¨αισθάνεσαι¨ και εσύ μαζί με το περιβάλλον.Η κίνηση του dk ,όπως αναμενόταν, είναι απλά απόλαυση.

Στην αρχή είναι λίγο χαοτικό με την τόση καταστροφή άλλα συνηθίζεται μετά από λίγο.

• Like 2
Δημοσ.
16 hours ago, nkarafo said:

Μήπως να χαμηλώνεις απλά την φωτεινότητα στην τηλεόραση ή στην οθόνη του (εάν παίζεις σε handheld)? Και ίσως να χαμηλώσεις το HDR. Νομίζω δεν είναι λόγος για να μην πάρεις το Switch.

Όχι δεν είναι αυτό. Είναι όντως φωτοευαισθησία στις γρήγορες εναλλαγές. Από αυτή που μπορεί να προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις. ΕΙχα πάθει μερικές κατά την εφηβεία μου. Είμαι safe τώρα αλλά κουράζομαι αρκετά πιο εύκολα από το μέσο άνθρωπο.

Switch έχω ήδη (το OLED, αν και έχει περάσει από τα χέρια μου και το V1) και σίγουρα θα πάρω και το 2 κάποια στιγμή. Δεν είναι ότι διστάζω γι αυτό, για το DK το ανέφερα περισσότερο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Στην αρχή είναι λίγο χαοτικό με την τόση καταστροφή άλλα συνηθίζεται μετά από λίγο.

Αυτό ακριβώς ένιωσα και εγώ στην αρχή.Ο απόλυτος χαμός με την καταστροφή των πάντων.Μετα το συνηθίζεις και απλά γίνεται εθιστική η καταστροφή 😂Έβαλα και την κάμερα να μην κουνιέται και πλέον είναι απόλαυση.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ πρέπει να μην έχουν παραδώσει ακόμα στα κατάστημα . Βλέπω αρκετά μαγαζιά να μην το έχουν διαθέσιμο, με ευθύνη του προμηθευτή (cd media φαντάζομαι). 

Στο όριο είμαι να ακυρώσω και να το πάρω digital αλλά το θέλω physical  🥹

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dimitrissa είπε

Εν τω μεταξύ πρέπει να μην έχουν παραδώσει ακόμα στα κατάστημα . Βλέπω αρκετά μαγαζιά να μην το έχουν διαθέσιμο, με ευθύνη του προμηθευτή (cd media φαντάζομαι). 

Στο όριο είμαι να ακυρώσω και να το πάρω digital αλλά το θέλω physical  🥹

Δεν είναι μόνο της θέμα cdmedia. Και το γαλλικο amazon δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις αποστολες, σε ότι αφορά τις προπαραγγελίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...