Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Το Bananza δεν με βολεύει καθόλου σε handheld mode, είναι τέρμα χαοτικό και ''χάνομαι''. Θα περιμένω να έρθει το controller για να το παίξω στην TV.

Ναι κι εγώ το προτιμώ στην τηλεόραση με τον χαμό που γίνεται. Εγώ το παίζω με DualSense και 8bitdo adapter, δουλεύει άψογα, με γυροσκόπια κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι κι εγώ το προτιμώ στην τηλεόραση με τον χαμό που γίνεται. Εγώ το παίζω με DualSense και 8bitdo adapter, δουλεύει άψογα, με γυροσκόπια κλπ.

Έχω παραγγείλει το Controller Pro από Amazon και το περιμένω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, γιατί έχω αρχίσει πλέον να αμφιβάλω για τον εαυτό μου. Σας αρέσει το bananza?Είναι ότι περιμένατε? Εγώ το βρίσκω τόσο κακά χαοτικό που δεν μου κάνει καμία αίσθηση να το τερματίσω. Διαβάζω σχόλια του στυλ τα σπαει, εκπληκτικό, κ.τ.λ, και δεν καταλαβαίνω τι (μου) συμβαίνει. Υπόψιν,  σας μιλάει κάποιος που έχει τερματίσει το tropical freeze καμιά 10αριά φορές. Ποια η γνώμη σας για το παιχνίδι?

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, tsol46 said:

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, γιατί έχω αρχίσει πλέον να αμφιβάλω για τον εαυτό μου. Σας αρέσει το bananza?Είναι ότι περιμένατε? Εγώ το βρίσκω τόσο κακά χαοτικό που δεν μου κάνει καμία αίσθηση να το τερματίσω. Διαβάζω σχόλια του στυλ τα σπαει, εκπληκτικό, κ.τ.λ, και δεν καταλαβαίνω τι (μου) συμβαίνει. Υπόψιν,  σας μιλάει κάποιος που έχει τερματίσει το tropical freeze καμιά 10αριά φορές. Ποια η γνώμη σας για το παιχνίδι?

εγώ φίλε μου δεν έχω switch 2 για να το παίξω, αλλά πραγματικά έχω την ίδια αποροία με σένα εδώ και μέρες. βλέπω αυτά τα system seller, GOAT κτλ και μένω με το στόμα ανοιχτό.

έκατσα και είδα ένα το πρώτο 20λεπτο gameplay και ζαλίστηκα. Βράχοι να πετάγοναι παντού και χρυσός που σπάει που κάνει την οθόνη να αστράφτει κάθε 2 δευτερόλπετα. Ειδικά όταν το πλάνο γίνεται πολύ κοντινό δεν παλεύεται. 

Δεν το έγραφα τόσες μέρες γιατί δεν είμαι ο τυπικός gamer, βασικά ελάχιστα πράγματα μου αρέσουν, απλά μου αρέσει να ασχολούμαι με τον χώρο. 

Αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, υπάρχει ένας που συμφωνεί μαζί σου!!!🙃

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, tsol46 said:

Ακόμα είμαι στην αρχή, δεν το έχω προχωρήσει αρκετά ώστε να έχω πλήρη άποψη, αλλά σε πρώτη φάση μπορώ να πω ότι το game είναι εξαιρετικό, ωστόσο πάσχει από σοβαρές παθογένειες που δεν τις περίμενα από την ομάδα που έφτιαξε το Odyssey.

Για την ώρα αν το Odyssey ήταν τίτλος του 9/10, το Bananza είναι σίγουρα στο 8/10. Περισσότερα όταν το τελειώσω.

14 minutes ago, BillT said:

εγώ φίλε μου δεν έχω switch 2 για να το παίξω, αλλά πραγματικά έχω την ίδια αποροία με σένα εδώ και μέρες. βλέπω αυτά τα system seller, GOAT κτλ και μένω με το στόμα ανοιχτό.

System seller είναι, σίγουρα περισσότερο από το MKW.

Αλλά GOAT δεν είναι, δεν ξέρω ποιος τα λέει αυτά. Δεν είναι καν GOTY, για φέτος ο καλύτερος τίτλος είναι το Clair Obscure: Expedition 33 με τεράστια διαφορά από το επόμενο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/7/2025 στις 12:08 ΜΜ, thagkol είπε

Τελικά ενεδωσα κι εγω και το πήρα με το 15% του Γερμανού. Παράγγειλα και το pro controller 2 από Nintendo Ιρλανδίας (90E) και το DK από γαλλικό Amazon (68E).

Μια μέρα πριν από σένα πήρα κ γω το pro controller από Ιρλανδίας, έχεις καμία εξέλιξη; Εμένα όταν το παραγγειλα μου το πήρε με την 2η προσπάθεια γιατί έλεγε ότι είναι back order και θα το στείλουν όταν το παραλάβουν. Κάτι σαν κατόπιν παραγγελίας δηλαδή καταλαβαίνω. Ακόμα processing λέει όμως δεν έχει σταλεί.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sheik είπε

Μια μέρα πριν από σένα πήρα κ γω το pro controller από Ιρλανδίας, έχεις καμία εξέλιξη; Εμένα όταν το παραγγειλα μου το πήρε με την 2η προσπάθεια γιατί έλεγε ότι είναι back order και θα το στείλουν όταν το παραλάβουν. Κάτι σαν κατόπιν παραγγελίας δηλαδή καταλαβαίνω. Ακόμα processing λέει όμως δεν έχει σταλεί.

μην περιμένεις να σου στειλουν email απλά μια μέρα θα σου έρθει. 

Είναι αξιόπιστο όπως και να έχει αλλά δεν στέλνουν ποτέ tracking 

Μου ήρθε από το Ιρλανδικό κατάστημα και η official θήκη. Αρκετά καλή θα έλεγα πολύ λεπτή και αρκετά ανθεκτική. 

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα ανάμικτα συναισθήματα το DK. Στην αρχή μου άρεσε πάρα πολύ και τώρα στο που λογικά είμαι κάπου στην μέση προς τέλος και εγω λίγο καλύτερη άποψη σίγουρα δεν είναι για τόσο hype όσο γράφουν αριστερά, δεξιά. Τουλάχιστον για μένα. Γενικά είμαι άνθρωπος που θέλει να έχει full εικόνα, οπότε όταν με το καλό τελειώσω, θα επανέλθω. 

Δημοσ.

με προπαραγγελία στον κωτσό το DKB και ακόμα είναι σε αναμονή από προμηθευτή. στο site εν τω μεταξύ το δείχνει διαθέσιμο...

Δημοσ.

Σε άλλα νέα, κάποιοι devs υποστηρίζουν ότι δεν έχουν πάρει ακόμα dev kits της νέας κονσόλας! 

Είναι να απορείς με κάποιες κινήσεις αυτής της εταιρίας. Δεν ήθελαν να δώσουν dev kits από νωρίς πριν βγει η κονσόλα για να αποφύγουν τις διαρροές; Μήπως θέλουν να δώσουν προτεραιότητα στα δικά τους 1st party games έναντι των υπολοίπων; 

Γενικά έχω την αίσθηση ότι η Ν κρατάει λίγο «πίσω» την κονσόλα σκόπιμα και προσπαθούν ακόμα να στραγγίξουν το Switch 1 όσο πάει.

Ελπίζω να δούμε ένα direct σύντομα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Σε άλλα νέα, κάποιοι devs υποστηρίζουν ότι δεν έχουν πάρει ακόμα dev kits της νέας κονσόλας! 

Είναι να απορείς με κάποιες κινήσεις αυτής της εταιρίας. Δεν ήθελαν να δώσουν dev kits από νωρίς πριν βγει η κονσόλα για να αποφύγουν τις διαρροές; Μήπως θέλουν να δώσουν προτεραιότητα στα δικά τους 1st party games έναντι των υπολοίπων; 

Γενικά έχω την αίσθηση ότι η Ν κρατάει λίγο «πίσω» την κονσόλα σκόπιμα και προσπαθούν ακόμα να στραγγίξουν το Switch 1 όσο πάει.

Ελπίζω να δούμε ένα direct σύντομα. 

Direct λογικά την επόμενη εβδομάδα.

Dev kits οι μεγάλες 3rd party έχουν πάρει.Παλι όμως όντως δεν αναιρεί το γεγονός ότι έπρεπε να έχουν και οι μικρότερες εταιρείες.

Στα του dk τώρα μου έχει κολλήσει άσχημα το ohh zebraaa.Θα γράψω περισσότερες εντυπώσεις αφού τερματίσει το παιχνίδι.Λογικα είμαι στα τελειώματα.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τα καλυτερα Nintendo παιχνιδια το Bananza. Δεν ειμαι σιγουρος αν φτανει το Μαριο Odyssey αλλα τουλαχιστον το πλησιαζει.

Τρομερο concept, χειρισμος, χαριτωμενο και με καποια πολυ εξυπνα challenges. 

Μπορεις κυριολεκτικα να καταστρεφεις πραμματα με τις ωρες και οσο παιρνεις Bananza powers και με περισσοτερους τροοους.

• Like 2
Δημοσ.

Με μια ώρα περίπου στο bananza δηλώνω ενθουσιασμένος για αρχή .

Η μόνη μου ένσταση είναι το χάος . Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς αλλά είναι too much σε κάποιες στιγμές και δεν μπορώ να ακολουθήσω τι γίνεται . Κλείνοντας το camera shake ( ευτυχώς το έχουν σαν επιλογή ) στρώνει αρκετά .   Απλά θεωρώ ότι κάτι διαφορετικό έπρεπε να κάνουν με την κάμερα ιδιαίτερα στους πολύ κλειστούς χώρους  .

Με camera shake στο strong ,ο dk να σκάβει και η camera τέρμα ζουμαρισμένη πάνω του είναι για επιληψία 😵 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...