Vagosman Δημοσ. Τετάρτη στις 01:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:58 πμ 15 ώρες πριν, Lotof είπε Παίζει πουθενά το princesses peach showtime σε νορμαλ τιμή ; Ακόμα και σε μεταχειρισμένο δυσεύρετο. Δεν πρέπει να πουλήσε πολυ 1
thagkol Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ On 23/07/2025 at 14:15, sheik said: Μια μέρα πριν από σένα πήρα κ γω το pro controller από Ιρλανδίας, έχεις καμία εξέλιξη; Εμένα όταν το παραγγειλα μου το πήρε με την 2η προσπάθεια γιατί έλεγε ότι είναι back order και θα το στείλουν όταν το παραλάβουν. Κάτι σαν κατόπιν παραγγελίας δηλαδή καταλαβαίνω. Ακόμα processing λέει όμως δεν έχει σταλεί. Μου ήρθε κι εμένα tracking number, λέει expected delivery 1 Αυγούστου. Μια χαρά, έχει πλακώσει και δουλειά δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με gaming πιο πριν, ήρθε και το Bananza από Γαλλία και ακόμα το έχω στο κουτί του. 1
sheik Δημοσ. Τετάρτη στις 03:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:52 μμ 2 ώρες πριν, thagkol είπε Μου ήρθε κι εμένα tracking number, λέει expected delivery 1 Αυγούστου. Μια χαρά, έχει πλακώσει και δουλειά δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με gaming πιο πριν, ήρθε και το Bananza από Γαλλία και ακόμα το έχω στο κουτί του. Ήρθε σήμερα εμένα με ACS , σε locker το έβαλαν. Δεν ξέρω γιατί δεν το φέρνουν σπίτι αλλά τεσπα το απόγευμα θα πάω να το πάρω.
dekulinkgr Δημοσ. Τετάρτη στις 04:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:02 μμ (επεξεργασμένο) Aύριο στις 4 το απόγευμα partner direct.Διάρκεια 25 λεπτών με παιχνίδια για switch 1 και 2. Ξέρω καταντάει αστείο και έχω γίνει γραφικός αλλά πιστεύω αύριο θα μάθουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το silksong. Επίσης να περιμένουμε αρκετά νέα από microsoft. Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:05 μμ από dekulinkgr 4 1
Snolly Δημοσ. Τετάρτη στις 04:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:04 μμ πήρα και εγώ 2 x Switch 2 docks από Nintendo Ireland. - δωρεάν expedited shipping (πρόσθεσα και ένα t-shirt) και ήρθε σε 2 μέρες στην πόρτα μου με UPS.
imr Δημοσ. Τετάρτη στις 04:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:45 μμ 40 minutes ago, dekulinkgr said: Aύριο στις 4 το απόγευμα partner direct.Διάρκεια 25 λεπτών με παιχνίδια για switch 1 και 2. Ξέρω καταντάει αστείο και έχω γίνει γραφικός αλλά πιστεύω αύριο θα μάθουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το silksong. Επίσης να περιμένουμε αρκετά νέα από microsoft. Σιγά μη δούμε skilsong. Rockstar περιμένω εγω που δεν έχουν πει τπτ μέχρι τώρα, να δώσουν ένα rdr2 και gta5. 1
Te0sX Δημοσ. Τετάρτη στις 08:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:05 μμ 3 hours ago, imr said: Σιγά μη δούμε skilsong. Rockstar περιμένω εγω που δεν έχουν πει τπτ μέχρι τώρα, να δώσουν ένα rdr2 και gta5. 2
ikaruga24 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:08 μμ 2 λεπτά πριν, Te0sX είπε Φάτσα φόρα το silksong;; Ρε λέτε αυτή τη φορά τελικά τα ευρα μας να μην πιάσουν τόπο; 1 1
imr Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 μμ 45 minutes ago, Te0sX said: 42 minutes ago, ikaruga24 said: Φάτσα φόρα το silksong;; Ρε λέτε αυτή τη φορά τελικά τα ευρα μας να μην πιάσουν τόπο; Δεν μπορεί, τρολαρουν 😂 1
sheik Δημοσ. Τετάρτη στις 09:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:50 μμ Ρε παιδιά μη με παρεξηγησετε αλλά γιατί τέτοιος χαμός με το hollow knight ; Προσπάθησα να παίξω το 1ο στο PS5 και το έβγαλα στο 2ωρο...Δεν μου άρεσε καθόλου και είμαι και φαν metroidvania... Τι να πω 😝 1
Bourdoulas Δημοσ. Τετάρτη στις 10:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:22 μμ 31 λεπτά πριν, sheik είπε Ρε παιδιά μη με παρεξηγησετε αλλά γιατί τέτοιος χαμός με το hollow knight ; Προσπάθησα να παίξω το 1ο στο PS5 και το έβγαλα στο 2ωρο...Δεν μου άρεσε καθόλου και είμαι και φαν metroidvania... Τι να πω 😝 Γιατί είναι από τα τοπ του είδους. Μέσα στην τριάδα. 3
Link13GR Δημοσ. χθες στις 12:19 πμ Δημοσ. χθες στις 12:19 πμ 2 ώρες πριν, sheik είπε Ρε παιδιά μη με παρεξηγησετε αλλά γιατί τέτοιος χαμός με το hollow knight ; Προσπάθησα να παίξω το 1ο στο PS5 και το έβγαλα στο 2ωρο...Δεν μου άρεσε καθόλου και είμαι και φαν metroidvania... Τι να πω 😝 Μεγάλος φαν του είδους και το θεωρώ ως ένα από τα καλύτερα games ever.Επικο. 2
sheik Δημοσ. χθες στις 12:59 πμ Δημοσ. χθες στις 12:59 πμ Παρέλαβα και το pro controller. Είναι πολύ ωραίο, στιβαρό, κάθεται άψογα στο χέρι. Έχω 2 παράπονα. Τα κουμπιά δεν είναι όσο clicky θα ήθελα (του dualsense πολύ καλύτερα) και το dpad δεν μου αρέσει. Έπρεπε κατά τη γνώμη μου να είναι σαν 4 ξεχωριστά κουμπιά - directions. Όπως είναι στο joycon αλλά και στο dualsense.
ikaruga24 Δημοσ. χθες στις 10:51 πμ Δημοσ. χθες στις 10:51 πμ 12 ώρες πριν, sheik είπε Ρε παιδιά μη με παρεξηγησετε αλλά γιατί τέτοιος χαμός με το hollow knight ; Προσπάθησα να παίξω το 1ο στο PS5 και το έβγαλα στο 2ωρο...Δεν μου άρεσε καθόλου και είμαι και φαν metroidvania... Τι να πω 😝 Δεν είναι για όλους. Έχει ιδιαίτερο artwork οπότε μπορεί να μη φανεί κάπως. Δεν υπάρχει αμφιβολία όμως ότι είναι η κορυφή του είδους μετά το metroid. Ατμόσφαιρα, μουσική, μάχη, σχεδιασμός χάρτη, power up system, όλα είναι άψογα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα