Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω την γνώμη σας για το αν "πρέπει" να παίξω το Tears of the Kingdom.

Μεγάλος ζελντα φαν, κυρίως της κλασικής φόρμουλας , τελείωσα το BotW πριν αρκετές ημέρες και σκέφτομαι αν αξίζει να ξεκινήσω το TotK. Αυτό που με ανησυχεί είναι ο ίδιος κόσμος. Ξέρω ότι έχει νέες περιοχές σε ουρανό και υπογείως, αλλα φτάνει αυτό; Η Hyrule είναι εντελώς ιδια; Τα ίδια χωριά, οι ίδιοι NPC's, τα ίδια ψιλοαδιαφορα side quests? Η λογική είναι ίδια, κάνε 4 major quests και μετά σκότωσε τον Ganon ή αλλαζει; Με τα shrines τι γίνεται, επαναλαμβάνονται; Τα όπλα εξακολουθούν να σπάνε φαντάζομαι;

Γενικά οκ το απόλαυσα το BotW δεν λέω, αλλά ένας τόσο τεράστιος κόσμος μου φάνηκε πολύ άδειος. Θα μου πείτε έχει content να ανακαλύψεις, όλα τα shrines, koroks κλπ, αλλά προσωπικά τα θεωρώ βαρετά από ένα σημείο και μετά. Όπως και τα side quests , όταν βλέπω ότι τα rewards είναι 100 rupees , Ε δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ. Ήθελα να έχει κανονικά χωρια-πολεις, με κόσμο, με ζωή, και όχι 5 μικρά χωριά όλα κι όλα , ίδια στην ουσία μεταξύ τους, μέσα σε έναν τεράστιο κόσμο.

Οπότε φοβάμαι πως αν παίξω το TotK ειδικά τόσο κοντά χρονικά αφότου τελείωσα το BotW θα μου φανεί μια από τα ίδια και θα το βαρεθω.

Επεξ/σία από sheik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρέπει να αφήσεις να περάσει αρκετός χρόνος για να πιάσεις το Tears. Το λιγότερο εξάμηνο. Διαφορετικά θα καείς.

Επίσης πριν το πιάσεις εννοείται πως δεν θα πρέπει να έχεις παίξει αντίστοιχο παιχνίδι σε διάρκεια/είδος.

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sheik είπε

Θέλω την γνώμη σας για το αν "πρέπει" να παίξω το Tears of the Kingdom.

Μεγάλος ζελντα φαν, κυρίως της κλασικής φόρμουλας , τελείωσα το BotW πριν αρκετές ημέρες και σκέφτομαι αν αξίζει να ξεκινήσω το TotK. Αυτό που με ανησυχεί είναι ο ίδιος κόσμος. Ξέρω ότι έχει νέες περιοχές σε ουρανό και υπογείως, αλλα φτάνει αυτό; Η Hyrule είναι εντελώς ιδια; Τα ίδια χωριά, οι ίδιοι NPC's, τα ίδια ψιλοαδιαφορα side quests? Η λογική είναι ίδια, κάνε 4 major quests και μετά σκότωσε τον Ganon ή αλλαζει; Με τα shrines τι γίνεται, επαναλαμβάνονται; Τα όπλα εξακολουθούν να σπάνε φαντάζομαι;

Γενικά οκ το απόλαυσα το BotW δεν λέω, αλλά ένας τόσο τεράστιος κόσμος μου φάνηκε πολύ άδειος. Θα μου πείτε έχει content να ανακαλύψεις, όλα τα shrines, koroks κλπ, αλλά προσωπικά τα θεωρώ βαρετά από ένα σημείο και μετά. Όπως και τα side quests , όταν βλέπω ότι τα rewards είναι 100 rupees , Ε δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ. Ήθελα να έχει κανονικά χωρια-πολεις, με κόσμο, με ζωή, και όχι 5 μικρά χωριά όλα κι όλα , ίδια στην ουσία μεταξύ τους, μέσα σε έναν τεράστιο κόσμο.

Οπότε φοβάμαι πως αν παίξω το TotK ειδικά τόσο κοντά χρονικά αφότου τελείωσα το BotW θα μου φανεί μια από τα ίδια και θα το βαρεθω.

Άσε λίγο καιρό να περάσει από την στιγμή που έπαιξες το Breath.Ο ουρανός και ο υπόγειος κόσμος δίνουν πολύ ζουμί στο παιχνίδι.Το Tears είναι καλύτερο παιχνίδι από το Breath στα πάντα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mansa2k είπε

Sakurai βάλε τα γυαλιά στο Mario Kart World!

45 λεπτά;;;Πραγματικά απορώ τι θα δείξει.Βεβαια θα προτιμούσα κανένα καινουργιο kid icarus ή εστω το uprising remastered.

Πάντως περίμενα metroid prime 4 direct και όχι το kirby .Αλλα τέτοια ειναι η δυναμική του sakurai

Επίσης με την ανακοίνωση αυτού του direct δεν προκείται να δείξει τίποτα λογίκα αυριο στο onl του geoff η nintendo.

Όσο για το mario kart world μια χάρα είναι το παιχνίδι έως τώρα.Προσεξέ δεν λεώ οτι το παιχνίδι είναι τέλειο,ειδίκα σε συγκριση με το mario kart 8 (οπως ειναι τωρα δηλαδη).Αλλα να θυμίσω οτι όταν έγινε launch το MK8 ήταν πολυ φτωχό σε σχέση με το αντιστοιχο του world.Στην πόρεια φτιάχτηκε .Αναμένω βέβαια dlc update να διορθώσει κάποια πράγματα.Θεώρω ότι το μεγαλύτερο hate το τρωει το παιχνιδι ξεκαθαρα λογου τιμης.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Πάντως περίμενα metroid prime 4 direct και όχι το kirby .Αλλα τέτοια ειναι η δυναμική του sakurai

Οσο περνάει ο καιρός, τόσο (σχεδόν)επιβεβαιώνεται το παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...