imr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 hour ago, Malthador said: Το ελεεινό και άθλιο της υπόθεσης είναι ότι βγάζουν DLC ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία του τίτλου. Πράγμα που σημαίνει ότι έκοψαν επίτηδες content από το game για να το πουλήσουν μετά. Ναι αλλα ειχαν φτηνο το base game για να βγαλουν το dlc μετα 🤡 3
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 2 ώρες Σκέφτομαι λίγο την φάση με το Virtual Boy, τα games του οποίου θα φέρουν στο NSO+. Προφανώς και είναι μια γελοιότητα και μισή το νέο attachment και πραγματικά θα ήθελα να είμαι μπροστά όταν κάποιος πρότεινε ότι «όχι μόνο θα κοστολογήσουμε την παπαριά για ένα κατοστάρικο, αλλά θα μπορεί να την αγοράσει μόνο όποιος έχει συνδρομή», θεσπέσιο. Τελοσπάντων, αλλού ήθελα να εστιάσω το σκεπτικό μου: έβγαλαν ένα περιφερειακό για να μπορούν να παίζουν σωστά τα stereoscopic 3D games. Νομίζω ότι τεστάρουν τα νερά, θέλουν να δουν τι αποδοχή θα έχει και πως θα δουλεύει, έτσι ώστε σε δεύτερο χρόνο να βγάλουν αντίστοιχο περιφερειακό για να μπορούμε να παίζουμε NDS και 3DS games στο NSO+. Ίσως να βγάλουν 2nd-screen attachment που να μπορεί να παίζει και στερεοσκοπικό περιεχόμενο για παράδειγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα