Moderators Malthador Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου Rumour: GameCube Revival Planned For Nintendo Switch Online «According to podcaster 'Nate the Hate', who previously revealed Game Boy and Nintendo 64 updates for the Switch Online, GameCube games could be on the way to Nintendo's subscription service within possibly the "first launch year" of the Switch 2's life. "I've heard GameCube will be coming to NSO. It's just a question of when, not if." He adds how Nintendo will maybe even provide a "nice little roadmap" of the GameCube game schedule for the NSO app.» Αν και ο Nate έχει πετάξει πολλά μαργαριτάρια κατά καιρούς και προσωπικά δεν τον εμπιστεύομαι πλήρως (κι ας έπεσε μέσα στην ημερομηνία του NSw2 reveal - ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη), εδώ νομίζω ότι είναι safe να υποθέσουμε πως τα GC θα μπουν άμεσα στο NSO+. Δεν απομένουν και πολλές επιλογές στην Ν για να εξοπλίσει περαιτέρω την υπηρεσία της. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 7 minutes ago, Swimmer21 said: Silksong when? Το ξέρω ότι το λες χιουμοριστικά, αλλά έχει πάψει να είναι αστείο πλέον, το game δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ, αλλά και να κυκλοφορήσει θα πατώσει πανηγυρικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να σταθεί αντάξιο του ονόματος που φέρει. Οπότε για μένα είναι καλύτερα να μην βγει ποτέ, έχει καταλήξει να είναι το Half-Life 3 των Metroidvania. 1
dekulinkgr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Silksong when? 2 ώρες πριν, Malthador είπε Το ξέρω ότι το λες χιουμοριστικά, αλλά έχει πάψει να είναι αστείο πλέον, το game δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ, αλλά και να κυκλοφορήσει θα πατώσει πανηγυρικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να σταθεί αντάξιο του ονόματος που φέρει. Οπότε για μένα είναι καλύτερα να μην βγει ποτέ, έχει καταλήξει να είναι το Half-Life 3 των Metroidvania. Eιπαμε εαν δεν το δειξει ουτε σημερα στο direct απλα ξεγραψετε το παιχνιδι.Δεν θα κυκλοφορησει ποτε. Εφτασε σχεδον η ωρα κυριοι 3
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 51 minutes ago, dekulinkgr said: Eιπαμε εαν δεν το δειξει ουτε σημερα στο direct απλα ξεγραψετε το παιχνιδι.Δεν θα κυκλοφορησει ποτε. Δεν νομίζω ότι θα δείξουν νέα games σήμερα, με εξαίρεση το MK9. Αν δείξουν κάτι θα είναι συγκριτικά με βελτιώσεις (γραφικά, χειρισμός) στα υπάρχοντα evergreen NSw games. Πιστεύω θα δείξουν BotW/TotK, Odyssey και και σίγουρα MP4 στη νέα κονσόλα.
skoros Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 17 minutes ago, Malthador said: Δεν νομίζω ότι θα δείξουν νέα games σήμερα, με εξαίρεση το MK9. Αν δείξουν κάτι θα είναι συγκριτικά με βελτιώσεις (γραφικά, χειρισμός) στα υπάρχοντα evergreen NSw games. Πιστεύω θα δείξουν BotW/TotK, Odyssey και και σίγουρα MP4 στη νέα κονσόλα. Αν συμβεί αυτό που λες είναι για μένα λάθος. Δεν είναι switch pro, είναι switch 2. Για μένα νέα γενιά σημαίνει νέα παιχνίδια.
dekulinkgr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 29 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν νομίζω ότι θα δείξουν νέα games σήμερα, με εξαίρεση το MK9. Αν δείξουν κάτι θα είναι συγκριτικά με βελτιώσεις (γραφικά, χειρισμός) στα υπάρχοντα evergreen NSw games. Πιστεύω θα δείξουν BotW/TotK, Odyssey και και σίγουρα MP4 στη νέα κονσόλα. Δεν το πιστευω. Η λογικη λεει οτι θα δειξουν τα παιχνιδια που θα κυκλοφορησουν τουλαχιστον στο 1ο ετος της κονσολας.Οπως ειχε γινει αντιστοιχα με το 1ο switch. Υπομονη 1,5 ωρα εμεινε.Εγω θα δω το direct μετα τις 5,οποτε αν τελικα δειξει το silksong και δεν γραψω τιποτα δεν θα ειναι επειδη κατι επαθα 😛😛😛 1 2
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 21 minutes ago, skoros said: Αν συμβεί αυτό που λες είναι για μένα λάθος. Δεν είναι switch pro, είναι switch 2. Για μένα νέα γενιά σημαίνει νέα παιχνίδια. 7 minutes ago, dekulinkgr said: Δεν το πιστευω. Η λογικη λεει οτι θα δειξουν τα παιχνιδια που θα κυκλοφορησουν τουλαχιστον στο 1ο ετος της κονσολας.Οπως ειχε γινει αντιστοιχα με το 1ο switch. Το πρώτο Switch δεν ήταν backwards compatible με έναν προκάτοχο που είχε πουλήσει 150m τεμάχια στο launch του. Η λογική λέει ότι για τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας δεν θα δούμε σχεδόν κανέναν major αποκλειστικό τίτλο. Ας ανασκευάσω όμως: ενδέχεται να δούμε νέα games σήμερα, αλλά κανένα exclusive για το NSw2 (με εξαίρεση το MK9). Μακάρι να πέσω έξω, ευχής έργον για εμένα προσωπικά. Ούτως ή άλλως για day one πάω, θα έχω να παίζω games.
Basilisc Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Πάντως εγώ δεν περιμένω τρελά πράγματα. Φορητή κονσόλα είναι, πόση δύναμη να έχει. Στην τελική αυτό που θέλω δεν είναι γραφικά. Αρκετή δύναμη να μου δώσει ένα Breath of the Wild με περισσότερη ζωή στον κόσμο του και στις πόλεις, ένα Mario Odyssey αλλά open world όπως το Bowsers Fury, ίσως ένα καινούργιο F-Zero 60 fps 1200 χλμ την ώρα (λέμε τώρα). Ήδη το Mario Kart φαίνεται να έχει μεγαλύτερες πίστες με περισσότερο κόσμο.
Swimmer21 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 5 hours ago, Malthador said: Το ξέρω ότι το λες χιουμοριστικά, αλλά έχει πάψει να είναι αστείο πλέον, το game δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ, αλλά και να κυκλοφορήσει θα πατώσει πανηγυρικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να σταθεί αντάξιο του ονόματος που φέρει. Οπότε για μένα είναι καλύτερα να μην βγει ποτέ, έχει καταλήξει να είναι το Half-Life 3 των Metroidvania. Με πόνο το λέω 🤣 Μετά από τόσο καιρό και μηδενική ενημέρωση από τους devs, και εγώ πραγματικά δεν θέλω να βγεί. Με έχουν κάνει να μην θέλω να τους δώσω €. Κάμερα + Game Chat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα