Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, dimis_pj said:

ελα ρε, 0/4?? Εμένα 1 στα 6 έφαγε άκυρο και πριν λίγο μου στείλανε και αριθμο αποστολής με speedex, λογικά θα παραλάβω αύριο..

Ναι δυστυχώς.. Κοίταξα κάποια και ήταν "περιορισμένο απόθεμα" σε κάποια καταστήματα , αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ παραπάνω.. Ήταν περισσότερο πράγματα για στοκ ή δοκιμή και όχι από ανάγκη, οπότε περιμένουμε τις επόμενες προσφορές για στοκαρισμα

Επεξ/σία από christos4
Δημοσ.

.... άκυρο κ σε μένα το 1 απο τα 4 (κατόπιν τηλεφωνικής τους ενημέρωσης) ζευγάρια .

Τουλάχιστον τα υπόλοιπα 3 δρομολογήθηκαν κανονικά... σήμερα ολοκληρώνεται η 5η ημέρα αναμονής.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα , παρέλαβα κάποια που δε θα κρατήσω,  αν θέλει κάποιος να έρθει την Παρασκευή να τα πάρει από Ηράκλειο (Αττικής) ή στο ΚΑΤ, στην τιμή που τα πήρα, ας μου στείλει. 

Αλλιώς τα επιστρέφω πίσω. 

Screenshot_20250506_124847_Chrome.jpg

• Like 1
Δημοσ.
42 minutes ago, s2117 said:

Καλησπέρα , παρέλαβα κάποια που δε θα κρατήσω

mpezosefimerida.jpg.f6e2b5975d204526f4013c8dba794d2e.jpg

Spoiler

Ξέρω ότι ψώνισες στη φετινή προσφορά του Απριλίου αλλά παραήταν καλή ευκαιρία για να μη μπει το meme. 😁

• Haha 12
Δημοσ.

Ώπα γράψτε λάθος νόμισα ότι είναι από τις φετινές εκπτώσεις που υπήρχε το θέμα και στην απέναντι σελίδα.

Για όποιον δεν το γνωρίζει, τις είχε πριν 20 μέρες περίπου πάλι αυτές τις εκπτώσεις (οπότε και ψώνισα) και σκέφτηκα ότι κάποιος μπορεί να επωφεληθεί αφού δε θα κρατήσω εγώ κάποια.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Για άλλη μια φορά φαίνεται πόσο χρήσιμη θα ήταν η υλοποίηση της πρότασης που είχα κάνει εδώ και καιρό 😉

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...