Artman13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, τελευταία θέλω να αγοράσω ένα smartwatch και παρακολουθώ την τιμή του μέσο skroutz. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πολύ μεγάλες εκπτώσεις μόνο από ένα μαγαζί, κάθε φορά διαφορετικό, ενώ τα υπόλοιπα συνεχίζουν να το πουλάνε στην ίδια τιμή που αντιστοιχεί και στα διάφορα Amazon. Ξέρεις κανείς λοιπόν τι τρέχει με αυτές τις 24ωρες εκπτώσεις περίπου 20% κάτω και γιατί είναι μόνο τόσο μικρής διάρκειας και κατά πόσο είναι ασφαλές να αγοράσουμε τότε ή είναι τίποτα βιτρίνας κλπ.
csontheline Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Κράχτες; Αν διαφημιστεί θα του κοστίσει ΧΧΧ ευρώ. Αν βγάλει -αληθινές- υπερβολικά καλές προσφορές, θα του κοστίσει λιγότερο από ΧΧΧ ευρώ, συν τα υπόλοιπα προϊόντα που θα δώσει. Επίσης, μπορεί να έκανε μεγάλη παραγγελία από το εργοστάσιο/προμηθευτή και να του έδωσαν κάποια σε χαμηλότερη τιμή, είτε ως δώρο, είτε για προώθηση. https://www.cim.co.uk/media/4772/7ps.pdf 1
Dinos1973 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 On 29/07/2023 at 13:39, Artman13 said: Καλησπέρα, τελευταία θέλω να αγοράσω ένα smartwatch και παρακολουθώ την τιμή του μέσο skroutz. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πολύ μεγάλες εκπτώσεις μόνο από ένα μαγαζί, κάθε φορά διαφορετικό, ενώ τα υπόλοιπα συνεχίζουν να το πουλάνε στην ίδια τιμή που αντιστοιχεί και στα διάφορα Amazon. Ξέρεις κανείς λοιπόν τι τρέχει με αυτές τις 24ωρες εκπτώσεις περίπου 20% κάτω και γιατί είναι μόνο τόσο μικρής διάρκειας και κατά πόσο είναι ασφαλές να αγοράσουμε τότε ή είναι τίποτα βιτρίνας κλπ. Ενδεχομενος να ειναι σας αυτα τα eshop που φοροδιαφευγουν.... 1
Artman13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 39 λεπτά πριν, csontheline είπε Κράχτες; Αν διαφημιστεί θα του κοστίσει ΧΧΧ ευρώ. Αν βγάλει -αληθινές- υπερβολικά καλές προσφορές, θα του κοστίσει λιγότερο από ΧΧΧ ευρώ, συν τα υπόλοιπα προϊόντα που θα δώσει. Επίσης, μπορεί να έκανε μεγάλη παραγγελία από το εργοστάσιο/προμηθευτή και να του έδωσαν κάποια σε χαμηλότερη τιμή, είτε ως δώρο, είτε για προώθηση. https://www.cim.co.uk/media/4772/7ps.pdf Δεν νομίζω ότι παίζει αυτό γιατί η τιμή που βλέπω στα άλλα ακόμα και στο εξωτερικό είναι flat μέχρι 520-530€ όπως και στο skroutz. Ποιο πολύ έχω την υποψία ότι πρόκειται για ανοιγμένα που δόθηκαν σε παρουσίαση ή αυτό που γράφει ο Dinos1973 αλλά τότε έχεις ένα άγχος μην πάει κάτι πάει στραβά μέχρι να παραλάβεις. Απλά ρω΄τησα μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος και ξέρει στα σίγουρα τι συμβαίνει.
Maurikycli Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Λ Μήπως απαιτούν πληρωμή μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό;
Artman13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 43 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Λ Μήπως απαιτούν πληρωμή μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό; Μπα όχι , μόλις παρέλαβα και ήταν όντως σφραγισμένο. Τέλος πάντων μόλις γλύτωσα 70€, το μυστήριο παραμένει. 1
Titos301 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, csontheline είπε Κράχτες; Αν διαφημιστεί θα του κοστίσει ΧΧΧ ευρώ. Αν βγάλει -αληθινές- υπερβολικά καλές προσφορές, θα του κοστίσει λιγότερο από ΧΧΧ ευρώ, συν τα υπόλοιπα προϊόντα που θα δώσει. Επίσης, μπορεί να έκανε μεγάλη παραγγελία από το εργοστάσιο/προμηθευτή και να του έδωσαν κάποια σε χαμηλότερη τιμή, είτε ως δώρο, είτε για προώθηση. https://www.cim.co.uk/media/4772/7ps.pdf ωραιο λινκ thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα